Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

18jamkový adventure golf pro dospělé i děti

4,7 / 5 Adventure golf Horní Bezděkov a Tyrolská hospůdka Horní Bezděkov  (mapa) 773 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana Traplová

Dobrý den,

nabídka je pěkná – ale přijde mi to nedomyšlené. Máme dvě děti 9 let (140 cm) a 12 let (156 cm) – pro rodiče + mladšího koupím rodinný voucher, pro staršího jednotlivý vstup… jednotlivý vstup je na 90 min, rodinný na 120 min.

Adventure Golf

Dobrý den, pro Vaši rodinu je nejvýhodnější koupit 4 jednotlivé vouchery, za které zaplatíte 396 Kč za 90 minut hry. I u dětí se jednotlivé vouchery vyplatí, neboť mladší by u nás za 90 minut zaplatil 120 Kč a starší by u nás zaplatil za 90 minut 150 Kč. Proto lze jednotlivé vouchery zakoupit 4 ks na osobu. Rodinný voucher pro Vaši rodinu není výhodný.

Martin

Dobrý den. Nabídka je pouze jeden rodinný voucher na osobu? Nikde tu omezení nevidím. Víc mi to nenabídne.
Děkuji.

Adventure Golf

Dobrý den, ano lze koupit pouze 1 rodinný voucher na osobu.

Pájka

Dobry den, koukam, ze se k vam bez auta asi neda dostat, ze?
Predem diky

Adventure Golf

Bez auta se k nám dá dostat na kole nebo pěšky. Autobusy k nám sice jezdí také, ale frekvence je velmi špatná.

Vlasta Kolínská

dobrý den,jak prosím kalkulovat cenu pro 2 dospělé /seniory/ a vnučku , které je 6 let a už je větší 100 cm.
Děkuji za vyjádření a zdraví Kolínská

Adventure Golf

Dobrý den, koupíte-li si rodinný voucher, můžete s sebou vzít ještě jedno dítě, ale i pokud půjdete ve třech, tak ušetříte. Za dva dospělé a jedno dítě byste u nás za 2 hodiny zaplatili 640 Kč, za rodinný voucher na 2 hodiny zaplatíte 360 Kč.

Roman Valec

Dobrý den, jak kalkulovat cenu pro 2 dospělé, 1 dítě 14 let a 175 cm a 1 dítě 4 roky?

Adventure Golf

Dobrý den, u vás je možné zakoupit si tři jednotlivé vouchery, a to pro vás dva dospělé, i pro 14ti letého syna. Ten by u nás v běžné ceně zaplatil 100 Kč za 1 hodinu, zde za voucher zaplatí 99 Kč za 90 minut. I pro něj se tedy tento voucher vyplatí, i když zvýhodnění není tak veliké jako u dospělých. U 4 letého syna záleží na tom, kolik měří. Je to hraniční věk, kde děti přeměřujeme u vstupu – do 100 cm výšky mají vstup zdarma, je-li vyšší, můžete pro něj na místě doplatit hru dle ceníku. I když vlastně i pro něj (je-li přes 100 cm) se voucher za 99 Kč vyplatí, neboť běžná cena je za 1 h 80 Kč, za 90 minut by to tedy bylo 120 Kč.

Petra Křížová

Dobrý den,chtěla bych zakoupit voucher,ale nevím jaký ,jestli pro jednotlivce nebo rodinu,půjdu já s manželem a budeme mít s sebou 2 letého syna,který samozžejmě hrát nebude:-)Děkuji

Adventure Golf

Dobrý den, malé děti do 100 cm výšky u nás hrají zadarmo, máme pro ně k zapůjčení malé hůlky a barevné míčky. Ve vašem případě má tedy smysl koupit si dva jednotlivé vouchery.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru