Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Týden na jachtě na Jadranu s možností kapitánských zkoušek

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Veronika

Dobrý den, jaké jsou prosím náklady na pohonné hmoty, cca a zda je možné přihlásit se v 1 osobě ( nevadí mi další osoba v kajutě ). děkuji.

Kristýna

Dobrý den Veroniko, na základně v Rogoznici hradí každý účastník 38 EUR. Tato částka již zahrnuje platbu za pohonné hmoty, závěrečný úklid lodě a turistickou taxu. Určitě je možné se přihlásit v jedné osobě, ale doporučujeme s námi zkonzultovat termín, aby na lodi byla další žena, se kterou byste byla v kajutě.

Olga Štrudlová

Dobrý den, mohu se zeptat jaký typ námořního kapitánského průkazu lze získat? Jedná se o „moře“ bez omezení vzdálenosti od břehu? A jedná se jen o „plachty“, nebo i „motor“? A pro jakou destinaci je průkaz omezen?
Předem děkuji za odpověď.
 Olga

Kristýna

Dobrý den Olgo,
Získáváte kapitánský námořní průkaz kategorie B, který Vás opravňuje vést námořní rekreační plavidlo, to jest plachetnici nebo motorovou jachtu do 30 GT ve vzdálenosti 12 NM od pobřežní linie či ostrovů v Jaderské moři. Průkaz vydává Ministerstvo námořnictva, dopravy a infrastruktury Chorvatské republiky a ve většině států bývá plně uznáván.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru