Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

549 Kč za kryolipolýzu dvou partií, nebo 749 Kč za TŘI zeštíhlující procedury – kryolipolýza, kavitace a lipomassage.

4,3 / 5 Studio Fit Medica (2 pobočky) Praha - Vinohrady  (mapa) 150 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martina

Je ošetření vhodné i pro muže?

Fit Medica

Dobrý den, ošetření je samozřejmě vhodné i pro muže. Nicméně záleží na tom, kde se tuková tkáň nachází. Všechny metody jak klasické chirurgické liposukce, tak metody přístrojové neinvazivní liposukce – kryolipolýza nebo kavitace jsou schopny zasáhnout jen podkožní tuk. Je pravda, že se u mužů více než u žen častěji usazuje tuková tkáň v dutině břišní, ale i u mužů se nachází tuk v podkoží a tento může být ošetřen.

Martin

Dobrý den,zajímalo by mě, jestli je vaše metoda aplikovatelná i k odbourání tuku z břišní partie u muže. Slyšel jsem, že u mužů je to problematičtější vzhledem k prorůstání tuku do vnitřních orgánů. Děkuji za odpověď. Martin

anna

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, jaké jsou zkušenosti s ošetřením břicha, které zůstalo po těhotenství a zda nevadí, když ještě kojím. Je možné podstoupit ošetření pokud mám křečoví žíly (ne v místech, která bych chtěla ošetřit).Děkuji.

Fit Medica

Dobrý den, následkem těhotenství vzniká na břiše několik problémů – je to zmnožení podkožního tuku, strie a povolení břišní stěny. Pro zlepšení těchto následků těhotenství by se pro Vás nejlépe hodilo kombinované ošetření – kryolipolýza, kavitace a lipomassage. Při tomto způsobu dochází k úbytku tukové tkáně, zmenšuje se rozsah strií a zároveň díky lipomassage se zlepšuje metabolismus podkoží a strie se lépe hojí. Povolené břišní svaly se dají ale napravit jen přiměřeným a správným cvičením. Pokud ještě kojíte, pak bychom Vám doporučili ještě vyčkat, až dítě odstavíte nebo budete přikrmovat. Při metabolizaci uvolněného tuku se uvolňují i látky v tucích rozpuštěné, které dostáváme do těla z okolního prostředí. Kojenci ani Vám to jistě neublíží, ale není nutné hned od dětství zvyšovat jejich přísun. Stran křečových žil – pokud se nejedná přímo o místo ošetření, pak varixy určitě nevadí.

Jana

Dobrý den, zajímá mě, po jak dlouhé době je možné kryolipolýzu opakovat. Slyšela jsem, že vhodné je počkat 6–8 týdnů před opakováním aplikace na téže partii, ale také, že ve stejné době se nesmí kriolipolýza aplikovat ani nikde jinde na těle. Jak to tedy je?

Fit Medica

Dobrý den, máte pravdu, že opakování kryolipolýzy v již ošetřené oblasti kryolipolýzou je vhodné až po 1.5 – 2 měsících. Po ošetření potřebuje organismus tento čas k redukci ošetřené tukové tkáně. Ohledně ošetření jiné lokality jsou naše zkušenosti takové, že je možné ji provádět již za cca 2 týdny. Je to za předpokladu, že se jedná o zdravého člověka, bez onemocněních, které by mohla zhoršit metabolizaci tuků. Efekt i na další lokalitě je výborný a nezaznamenali jsme žádné obtíže nebo komplikace.
Pokud se rozhodnete využít služby našeho studia, budeme se na Vás těšit. :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru