Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

149 Kč za 100% čerstvé džusy v hodnotě 300 Kč v NUDE Fresh & Juicy! Vitamíny i v zimě a na výběr rovněž karta v hodnotě 600 Kč.

4,6 / 5 NUDE Juice and Smoothie (2 pobočky) Praha - Žižkov  (mapa) 693 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
NUDE Fresh&Juicy

Dobrý den, děkujeme všem za kladné komentáře!
Voucher stačí mít v mobilu a kredit získáváte dle naší nabídky s 50% slevou, za zakoupený kredit pak můžete čerpat naše nápoje.
Díky a těšíme se na Vás.
Tým NUDE Fresh&Juicy

Tondaa

Už jsem kupoval minule, a kupuji opět. Doporučuji všem.

NUDE Fresh&Juicy

:)

Ema

Dobrý večer, k vydání karty mi bude stačit voucher v mobilu, nebo budu muset donést vytištěný voucher na papíru? Děkuji za odpověď.

Irena

Prosím, poučte mě. Poprvé jsem se setkala s takovouto nabídkou a nerozumím ji. Za voucher 149 Kč si mohu dojít na 3 ovocné nápoje? A co znamená ten kredit 300? Díky za osvětu.

Kateřina Moravcová

Dobrý den. Je omezen počet voucherů na osobu? Mohu si např. koupit dva voucherů na 600 Kč na nabití jedné karty? A jak dlouho mohu z karty nabitý kredit čerpat? Děkuji. Moravcová

NUDE Fresh&Juicy

Počet voucherů na osobu je omezen viz naše nabídka, sloučení více voucherů na jednu kartu je možné a provedete ho na provozovně v OC Palladium při převzetí karty.

Monika Štičková

Jednoznačně doporučuji nákup voucheru- perfektní servis, výborné nápoje – kupujeme opět :-)

NUDE Fresh&Juicy

Díky:)

Lucie

Dobrý den, to si za 149 Kč můžu vybrat jestli chci nabít za 300 nebo 600 Kč? Je to jedno, nebo pokud chci za 600 Kč musím si koupit třeba 2 vouchery?

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud rozkliknete tlačítko „Koupit“ , můžete si vybrat, zda-li si chcete zakoupit voucher s kreditem na 300 nebo na 600 :-)

Lucie Tahovská

Doporučuji :-) moc dobré využila jsem tuto akci již minule a ráda si zase koupím.

DAN

Dobrý den,píšete že dnešní voucher vyměním za kartu v hodnotě 300 nebo 600kč. Když budu chtít kartu za 600 tak stále platí cena 149kč?

Slevomat.cz

Dobrý den, Dane. Stačí rozkliknout tlačítko „koupit“ a můžete si vybrat druh voucheru buď na kredit 600 nebo na kredit 300 :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru