Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jarní nebo letní radovánky pro dva v Alpách

3,2 / 5 Pension Sunny Alpy - Rakousko (mapa) 34 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Renata

Dobrý den, je zde k dispozici nějaké venkovní vyžití pro děti? Klouzačka, houpačka atd.. ? Děkuji

Pension Sunny

V pensionu jsou hračky pro děti. Cca 100 m od pensionu je venkovní koupaliště a cca 200 m od pensionu je dětské hřiště zdarma se spoustou vyžití. Houpačky, skluzavky a další.

Pazderová

Toalety jsou naproti pokoji tedy jak čtu, aha . Ale, to musím projít přes chodbu, že ano ? Nebo mezi chodbou a koupelnou + WC není chodba ? Děkuji za odpověď.

Pension Sunny

Toalety jsou naproti pokoje přes chodbičku. Toalety jsou uzamykací a každý pokoj má svoji vlastní toaletu. Pokoje jsou nově zrekonstruovány se satelitní LED TV, k dispozici jsou stolky a posezení na verandě.

Janíček

Dobrý den , toalety a koupelna je prosím přímo na pokojích nebo někde mimo ? Dům je na ulici mezi jinými domy nebo někde na samotě ? Google mi právě ukazuje , že je umístěn v zástavbě jiných domů, tak nevím . Jezero je prosím jak daleko opravdu od domu ? Mapy mi ukazují cca 1000 metrů, je to možné ? Předem děkuji za odpověď na těchto pár otázek .

Pension Sunny

Dobrý den. Jak je uvedeno v nabídce, toalety jsou naproti pokoji, každý pokoj má svoji uzamykatelnou toaletu. Jezero je po silnici vzdálené 900 m. U silnice jsou i jiné domy, z jedné strany je další dům vzdálený cca 30 m a z druhé strany cca 150 m. Kolem domu je vlastní pozemek.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru