Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1140 Kč za tříměsíční kurz angličtiny. Zvládněte cizí jazyk levou zadní a se slevou 40 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Romana Hummlova

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda je možno se naučit alespoň základy komunikace,i když jsem absoulutní laik a jediný cizý jazyk,který jsem se učila byla ruština,děkuji

J-SERVICE

Dobrý den, pokrok jednotlivých posluchačů je individuální. Záleží na množství času, který tomu posluchač věnuje. Kurz obsahuje 24 hod., takže jako úplný začátečník se naučíte tvary slovesa být, základní číslovky, osobní zájmena, slovní okruh rodina a sloveso mít. Další pokrok je otázkou dalšího studia.

Kamila

Dobrý den,zajímalo by mne to rozdělení do kurzů,udělám si tedy testy všechny a rozdělení bude na Vás,nebo si vyberu sama kam se zařadit?

J-SERVICE

Dobrý den, test si vyberete sama dle kurzu, do kterého se chcete přihlásit, aktuální nabídku kurzů naleznete na našich webových stránkách a u každého kurzu je příslušný test. Určitě nemusíte vyplňovat všechny testy. Poté Vám dle výsledku zašleme informaci zda je pro Vás Vámi vybraný kurz vhodný.

Z.

Dobrý den, co se stane, pokud se nepřihlásí dostatečný počet studentů? Dále se chci zeptat, jestli bude kurz zaměřen více na gramatiku nebo konverzaci. Děkuji.

J-SERVICE

Dobrý den, v případě, že se nepřihlásí dostatečný počet studentů, nebude kurz otevřen a Slevomat vrátí peníze. Kurz bude zaměřen na obojí – gramatika s konverzací podle učebnice.

Zuzana

Dobrý den, kdy bude kurz probíhat? Myslím v kolik hodin a který den… Děkuji

J-SERVICE

Dobrý den, rozpis termínů (dle jazyk.úrovně) naleznete na našich webových stránkách www.jservice.cz (přístup: „Výuka“/„Kurzy pro veřejnost“/„Ak­tuální nabídka kurzů“).

Marcela Malecká

Dobrý den, nebudete takto pořádat i kurz němčiny?

J-SERVICE

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Zatím otevíráme pouze kurzy AJ.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru