Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nejrychlejší způsob, jak se zdokonalit v angličtině!

4,3 / 5 Americká jazykovka Brno  (mapa) 17 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana

Dobrý den,kurz je možno zvolit kterýkoliv víkend v orice 2013? Nebo jenom do 17.3.2013 ?Děkuji za odpověď

Americká Jazykovka

Dobrý den, můžete volit mezi všemi kurzy pořádanými v roce 2013

Kateřina Kramlová

NABÍZÍM MÍSTO V TOMTO KURZU TENTO VÍKEND ZA CENU 900KČ – PŘENECHÁM SVÉ MÍSTO – INTERMEDIATE! Kurz jsem zakoupila omylem – jako stávající zákazník na tuto zvýhodněnou cenu nemám nárok, což jsem přehlédla. Prosím, zájemci pište ještě dnes.

Jakub Doupovec

Dobrý den, co se tam všechno zvládne naučit uplný začátečník ? a je to rozděleno na začáteční a třeba pokročilý nebo je to vše dohromady ?

Americká Jazykovka

Dobrý den, kurzy jsou rozděleny do pokročilostí. Výuka všech dohromady by ani nebyla možná :). Nicméně víkendové kurzy nabízíme pouze od úrovně začátečních se základními znalostmi. Kurzy pro úplné začátečníky nabízíme pouze jako pravidelné kurzy ve všední dny nebo individuální výuku. V případě zájmu se obraťte na naši linku a mi Vám rádi poskytneme více informací. Přeji příjemný den.

Dana

Dobrý den, pokud absolvuji víkendový kurz mírně pokročilý, znamená to, že příště se mám přihlásit do kurzu pokročilý, tedy zvládnu jednu úroven za víkend, nebo je vhodné pokračovat v běžném kurzu? Děkuji za odpověď

Americká Jazykovka

Dobrý den, zde velmi záleží na tom, jaký cíl sledujete (jestli se Vám jedná o opakování, nebo utužení konverzačních znalostí, nebo studium nové látky apod.). Velmi rádi s Vámi probereme všechny případné možnosti na naší lince 773 992 779 :)

Andrea

Dobrý den, je tento kurz vhodný pro děti? Uvažuji, že bych kurz koupila pro dceru, která má 11 let. Děkuji za odpověď.

Americká Jazykovka

Dobrý den, naše kurzy nejsou věkově omezeny, tudíž jediným požadavkem je samostatnost studenta. Pokud by Vaše dcera neměla problém na kurzu vydržet s lidmi, kteří budou starší než ona a pokud se o sebe dokáže postarat v běžných záležitostech, tak není problém, aby se na kurzu zúčastnila :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru