Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

249 Kč za Slevovou knížku do 10 pražských restaurací v hodnotě 1000 Kč. 50 slev na pizzu, steaky, sushi, thajské jídlo a jiné lahůdky!

3,7 / 5 Slevovaknizka.cz Praha - Karlín  (mapa) 78 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Lenka

Dobrý den,

chci se jen ujistit – kupony plati po celou oteviraci domu restauraci? Neni to nejak omezeno, napr. ze se to nevztahuje na poledni menu, pokud v nejake restauraci jsou, nebo cokoliv podobneho? Dekuji.

Slevová knížka

Dobrý den Lenko, u některých restaurací určitá omezení jsou. Více se dočtete na http://www.slevovaknizka.cz/slevovaknizka.cz/5-Restaurace-ve-Slevove-knizce po kliklnutí na tento odkaz si zvolíte restauraci o ktrerou máte zájem.

Vilma Kovaříková

to je mě jasné,takže můžu použít všechny kupony co tam budou a co jsou tady vypsané? děkuji

Slevová knížka

Ano, můžete využít všechny kupóny.

Vilma Kovaříková

dobrý den,mám dotaz je tam psáno v ceně 1000,–,ale kdyby použila všechny kupony ,tak je to mnohem a mnohem více.To smím použít jen do ceny 1000,–,nebo klidně využít třeba všechny kupony.děkuji

Slevová knížka

Dobrý den Vilmo, knížečka obsahuje kupóny, se kterými když prijdete do restaurace, máte nárok na slevu. Například když si dáte 1+1 pizza zdarma, tak v restauraci jednu zaplatíte a druhou máte zdarma.

Karmela

Dobrý večer, sleva do Sushi baru 50% na konzumaci :rozumím tomu dobře tak, že konečný účet bude konzumentem zaplacen pouze z 50% ? Děkuji. KS

Slevová knížka

Dobrý večer, ano máte pravdu. Nevztahuje se na nápoje a na sushi sety.

Aneta Linhartová

Dobrý den, píšete že voucher je platný do 12.2.2012, ale dále je také psáno, že platnost je do 30.6.2012 – do kdy tedy budu moci využívat slevové kupony?

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Aneto. Kuponky z knížky můžete využívat do konce června, ale knížku je třeba objednat do 12.2.

JS

Restaurant Chopine-5× kupón 1+1 zdarma.
Je myšlena kompletní konzumace jedné osoby (tj. včetně předkrmů,první jídlo, druhé jídlo, zákusek, víno, atd.). A druhá osoba to má zdarma. Anebo pouze se myslí „hlavní jídlo“?

Slevová knížka

Dobrý den, kupóny jsou na hlavní jídlo. Můžete si vybrat cokoliv ze salátů, těstovin, rizot, kuřecího masa a mas z grilu. Jídla nemusí být stejná, můžete si dát těstoviny a jako druhé jídlo rizoto. Zdarma je vždy levnější jídlo.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru