Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1390 Kč za skladnou a úspornou sušičku prádla Levio dryair. Šetrně suší prádlo, usnadňuje žehlení a šetří energii. Sleva 53 %!

4,0 / 5 Le Elite Košice  (mapa) 89 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Harold Schierz

Dobrý den,
mám k Vám prosbu a to,
zdali by bylo možné vyzvednout
si sušičku v OC OLYMPIA v Teplicích (Srbice).
Děkuji.

Team Levio

Dobrý den Harolde.
Žial v Teplicích nemáme možnosť osbn´ho odberu,pouze v Prahe,Olomouci a Brne.
S pozdravom

denisa

Hlučnost v Decibelech??Dě­kuji

Team Levio

Dobrý den
Hlučnost je 50 dcb.
S pozdravom

Martin

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, jestli se prádlo po sušení ještě musí žehlit, nebo se musí dožehlovat opravdu minimum? Lze to vyjádřit %? Děkuji

Team Levio

Dobrý den pan Martin.
Co sa týka oblekových košiel tie samozrejme musíte žehliť,ale trička,mikiny,sve­tre maximĺne jemne dožehliť.

Petra V.

Mohu se optat:Když dám prádlo na 3 hodiny sušit,odejdu ven do práce a vrátim se po 8hodinách.Nebude prosim prádlo v tom uzavřeném prostoru nějak zapáchat?Přeci jenom třeba úplně nevyschne né?A prosím kam se odvádí vlhkost při sušení??Děkuji

Team Levio

Dobrý den Petro.
Odporúčame po dosušení pootvoriť obal aj ked po 8 hodinách to zapáchať nebude.
S pozdravom

Petr

Dobrý den, viděl jsem Váš stánek v Olomouci v OC Olympia. Pokud bych si zde zakoupil poukaz, je možné si zboží vyzvednout přímo v tomto stánku po předložení poukazu? Děkuji.

team Levio

Dobrý den pán Petr.
Ano tovar si mozte vyzvednout na stánku po dohode s našim zástupcom na tel.č.+4206084940­85.
S pozdravom

Václav

Dobrý den,
Můj dotaz zní zda na tuto internetovou akci platí zakonné 14 denní vrácení pěněz bez udánní důvodů.Nejedna se mi o žádné fígle ale výrobek chci koupit jako dárek,tak jen pro jistotu.Děkuji za odpověď

team levio

Dobrý den pán Václav.
Samozrejme platí.
S pozdravom

Hanina

Dobrý den, a co povlečení, které je velkých rozměrů? Sušička je velmi lákává.Děkuji za odpověď.

Team Levio

Dobrý den Hanino.
Čo sa týka povlečení ,to si viete prevesit priamo cez ramínka sušičky.Prakticka rada:nastavit dobu sušenia na 2 hodiny,po vypnutí prádlo pootočiť a dosušiť do sucha.
S pozdravom

Hanka

mohu si sušičku osobně vyzvednout v Olomouci?

Team Levio

Dobrý den Hanka.
Sušičku si viete osobne vyzvednout v Olomouci v OC Olympii po dohode s našim obch. zástupcom,tel. +420608494085.
Spozdravom

Irena

Dobrý den, sušička vypadá lákavě, zajímá mne, kolik kusů košile, nebo svetru se na 1 sišení vejde- z obrázku vyplívá cca- 6 ks, a jak se suší menší kusy a kalhoty např. _? Nedochází k tomu, že se prádlo neusuší, pokud je moc blízko u sebe- jaký je parametr maximálního naplnění sušičky ? Postačí k usušení
5 kg namixovaného prádla?
Děkuji velice za odpověd. Mužíková

Team Levio

Dobrý den Ireno.
Do sušičky môžte dať 8–10 košiel ,tričiek,mikin atd.Pri sušení spodného prédla je ideálne používať závesný sušák s 12–18 kolíčky,ktorý vložíte do sušičky a sušíte.Čo sa týka riflí alebo osušiek tie sa dajú prevesiť priamo cez ramienka sušičky.Praktická rada:nastavit si čas sušenia na 90 min. skontrolovat pradlo, poprípade ho poprevraciat a dosušit.
Štastný nový rok a pohodove sušenie bez žehlenia :)
S pozdravom

Karin

Dobrý den, zajímaly by mne odpovědi na otázky předcházejících tazatelek a ještě mám další dotaz – pokud je prodejce z Východního Slovenska, skutečně bude stát doprava 160 Kč?! Co v případě, že zboží přijde nějakým způsobem poškozené? Reklamace se bude uplatňovat – zasílat do Košic? Moc děkuji za odpovědi. Hezký den

Team Levio

Dobrý den Karin.
Tovar sa distribuuje s Brna,osobný odber je možný v Prahe,Olomou­ci,alebo Brne po dohode s našim zástupcom.Info nájdete na našom webe susickypradla­.cz(KONTAKT).Všet­ky reklámacie sa riešia v Čechách,takže nemusíte mať žiadne obavy.Na slevomate sme v krátkom čase druhý krát čo svedčí o úspešnosti predchádzajúcej akcie.
Želáme Vám šťastný a zdravý rok a samozrejme pohodové,anti­alergické sušenie :)
S pozdravo Team Levio

ajorika

Kam mizí (se odvádí) vlhkost ? Děkuji za odpověď.

Team Levio

Dobrý den ajorika.Na trhu sú v predaji 2 druhy sušičiek,konden­začné,ktoré vlhkosť nevytvárajú cca 500 eur a viac a odvetrávacie (kondenz,vlhkosť ide priamo do priestoru)300 eur a viac.Naše odporúčanie je krákto vyvetrať miestnosť,pričom sa nemusíte obávať chladu,pretože sušička zbytkovým teplom vyhrieva miestnosť na rozdiel od sušenia na klasickom sušiaku.V žiadnom prípade sa nemusite obavat plesní.
S pozdravom

Míša

Chápu tedy dobře, že do sušičky vložím na ramínku třeba svetr a 3 hodiny na něj půjde teplý vzduch? Dá se nějak korigovat teplota?

Team Levio

Dobrý den Míšo.
Chápete to prefektne,koše­le,trička,bun­dy,svetre to všetko vešiate na ramínka.Čo sa týka spodného prádla ,to si viete zavesiť na tzv.závesný sušák.ktorý ma od 12 do 18 kolíčku a ten si zavesíte do sušičky a s úsmevom sušite.Teplota v sušičke je stála 60 stupňov.Re­gulujete si čas sušenia od 0 do 180 min.
S pozdravom

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru