Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

988 Kč za 3měsíční jazykový kurz v hodnotě 2880 Kč. Anglicky, německy, francouzsky, španělsky nebo rusky rychle a efektivně.

3,9 / 5 FJK Praha - Holešovice  (mapa) 337 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petr

Děkuji za zodpovězení. Ještě jeden dotaz: kurz A15, tj. pokročilí je na úrovni C1 nebo C2?

FJK-Firemní jazykové kurzy

Já se bohužel v tomto označení moc neorientuji. Studenti jsou opravdu pokročilí, někteří z nich mají např. FCE. Z gramatiky se procvičují ne tak obvyklé gram. jevy.

Jitka...

Děkuji, věřím, že se nějak dohodneme. Těším se na kurz a přeji příjemný zbytek večera :-)

Bára

Dobrý večer, ráda bych se zeptala, v rozřazovacím testu jsem se těsně nevešla do kat.pro středně pokročilé, nicméně bych měla zájem odhodit ostych z mluvení (nemám dobrou výslovnost), zároveň si ale nejsem jista gramatikou (AJ jsem se naposledy učila na gymplu od té doby nepoužívala). Nevím, zda bych se chytla když bych se přihlásila do středně pokročilých? Hodilo by se mi případně chodit ve večerních hodinách. Ideálně od 19 hod. Máte ještě termíny volné?

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý večer Báro, jsou ještě volná místa v úterý a ve čtvrtek od 19.10 hod. Je tam velmi dobrá lektorka, která žila několik let v Anglii. Studenti jsou něco mezi mír.-stř.pokročilí. V případě, že by vám vybraný kurz nevyhovoval, je možné vás přeřadit do jiného kurzu.

Petr

Je ještě místo v kurzu ŠP2 nebo R1?

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý večer Petře, místo v kurzu R 1 ještě je. ŠP 2 je obsazené, ale místo je ještě v kurzu ŠP1 a ŠP3. Budeme otevírat ještě jeden další kurz pro ŠP-začátečníky. Nový termín budu znát do konce týdne.

Hana Stejskalová

Dobrý večer,


chtěla bych se zeptat, zda je ještě volné místo v kurzu A13. Chtěla bych ho objednat své sestře, která nyní ve škole přechází z Pre- Intermediate na Intermediate. Myslíte, že je tento kurz pro ní vhodný? 


Děkuji za zprávu a omlouvám se za takto pozdní dotaz.
FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý večer, v kurzu ji rezervuji poslední místo na jméno Hana. V případě, že by jí pokročilost nevyhovovala, nabídli bychom jí vyhovující pokročilost.

Jitka...

Děkuji za odpověď, prosím tedy o rezervaci 2 míst na kurz A6. Ještě se chci zeptat, jak je to s případným prohazováním kurzů ob týden, zda by to bylo eventuelně možné ? Máte volné termíny na jiné časy a dny na A pro mírně pokročilé??

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý večer, rezervuji vám v kurzu A 6 dvě místa. Varianta ob týden bude možná, ale připomeňte mi ji až budete zasílat číslo voucheru na náš mail. Nyní je příliš pozdní hodina na to, abych vypisovala další volné kurzy.

Milena Marťanová

Dobrý večer, můžete mi prosím rezervovat 1 místo na A1 než se vyřídí platba a dorazí voucher. Děkuji

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý večer. Ano, místo vám rezervuji.

Pavlína

Dobrý den, je ještě volno Fj mírně pokročilí? A je kdyžtak možné vrácení peněz nebo výběr jiného jazyka? Nevím ještě, jak budu mít rozvrh ve škole. Děkuji

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý večer, měla bych tam ještě jedno volné místo, rezervuji vám ho. Jestliže se vám změní rozvrh, je možný výběr jiného kurzu.

Jitka Hlušičková

Dobrý večer, chci se zeptat, zda jsou ještě dvě volná místa v A6– mírně pokročilý. Ještě se chci zeptat, zda výuka v tomto kurzu je spíše konverzační nebo ne? Děkuji

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý večer Jitko. Ano, volné místo v kurzu A6 ještě je. Můžu vám ho rezervovat.

Milena Marťanová

Dobrý den, nikdy jsem angličtinu nedělala, je pro mě vhodný kurz A1 (záleží na věku) a je ještě volno?

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý večer Mileno, kurz A 1 je určený pro naprosté začátečníky a volné místo v tomto kurzu ještě je. Na věku samozřejmě nezáleží. Důležité je, jestli máte do učení sama chuť.

Pavlína

Dobrý den, zajímá mě kurs ruštiny pro začátečníky. Budete otevírat i jiný než v úterý od 16:00? Tento čas se mi bohužel nehodí… Dále bych se chtěla zeptat ohledně kursu němčiny N2, od které lekce učebnice začíná? Děkuji.

FJK-Firemní jazykové kurzy

Zdravím Vás Pavlíno, v kurzu N2 se používá učebnice Sprechen sie deutsch II. a bude se pokračovat cca od 4,5 lekce. Kurz ruštiny pro začátečníky zatím otevírat v jiném termínu neplánujeme (můžete nás ještě mailem kontaktovat asi do 14 dnů , jestli se nám nepřihlásí další zájemci na jiný termín).

Lucka Pechová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda-li je ještě volno v kuzru španělština začátečníci?díky za odpověd

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Lucko, volné místo v tomto kurzu ještě je. Máte-li o tento kurz zájem, napište mi prosím na naši mailovou adresu, abych vám kurz mohla rezervovat než vám dorazí číslo voucheru.

Martina

Dobrý den, podle jaké učebnice se vyučuje ruština mírně – středně pokročilí a cca od jaké lekce se začíná? Děkuji

Eva

Dobrý den, mohu se zeptat v jakých časech máte francouzštinu pro začátečníky? Potřebuji odcházet nejpozději v 16.00 hod. Děkuji

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Evo, asi vás zklamu, ale odpolední kurzy nám v 16 hod. začínají. Kurz francouzštiny pro začátečníky máme v nabídce pouze jeden a to ve čtvrtek od 19.10 hod.

Silvie

Dobrý den, v nabídce kurzů španělského jazyka jsem nenašla kurz pro mírně pokročilé. Nebudete tuto úroveň otvírat? Děkuji.

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Silvie, nevím, jak jste přesně pokročilá. ŠP fal. začátečníci jsou cca u 4. lekce učebnice a ŠP 4 jsou u 12 lekce. Ozvěte se mi prosím na tel. 602204528 nebo na naši mailovou adresu, abych vám s výběrem kurzu pomohla.

Batukyna

Kurz A3
fal. začátečníci
(1× 2 hod. týdně)
Zahájení kurzu
31. 1. ÚT 17.35 – 19.05
Je volný?

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, tento termín je již bohužel plný. Ostatní termíny pro fal. začátečníky i čtvrteční kurz pro začátečníky je ještě k dispozici.

Daniela

Dobrý den, měla bych zájem o jazykový kurz ŠP4 ve středu 17:35, chci se jenom zeptat, jestli v daný termín je ještě volné místo, když vidím, kolik poukazů se prodalo.Děkuji.

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Danielo, tento kurz se již opravdu naplnil. Budeme otevírat tuto pokročilost ŠP ještě v jiném čase. Jeho termín budu vědět do konce tohoto týdne. Máte-li o kurz zájem, ozvěte se mi prosím na naši mailovou adresu.

Dana

Dobrý den,
měla bych zájem o kurz angličtiny A9 (A5), je ještě volný a je možno si místo rezervovat při objednání voucheru (bydlím mimo Prahu a jiné termíny jsou pro mne časově nevýhodné)? Můžete mi zaslat rozřazovací test, zda je tato úroveń pro mne vhodná?
Děkuji za odpověď.

FJK-Firemní jazykové kurzy

Zdravím Vás Dano, místo v kurzu A 9 pro Vás rezervuji. Po obdržení čísla voucheru mi prosím zašlete přihlašovací údaje na naši mailovou adresu.

Zuzka

Dobrý den, měla bych zájem o výuku ANJ A10 -stř. pokr. ale nevím zda se budu chytat. Již 8 let jsem ze školy a tam jsem se učila ANJ od základní po Vyšší zdrav.školu celkem 10 let. Hlavně my chybí konverzace.Pot­řebovala bych se rozmluvit a chytít přízvuk, myslíte že po oprášení gramatiky by to šlo?jaká je tam úroveň?Díky moc za odpověď Zuzka

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Zuzko, u středně pokročilých studentů předpokládáme schopnost vyjádřit téměř vše, co potřebujete, ale s chybami v gramatice. Podle toho, co píšete, myslím, že by pro vás kurz pro středně pokročilé byl vhodný. Kurz je zaměřen hlavně na konverzaci.

Eva

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možná výuka francouzštiny v čase cca 9 – 12 a (pochopitelně při doplacení) navýšit výuku na 2×2 hodiny, protože jinak není progres moc velký a dlouho trvá, než je alespoň nějaký výsledek…

Děkuji moc!

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Evo, kurzy, které nabízíme jsou koncipovány na výuku 1 x týdně. V dopoledních hodinách máme v nabídce pouze angličtinu.

Jiřina

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda by tento kurz pomohl mé dceři zvládnout opravný didaktický test z němčiny,který má konat v květnu?
Děkuji moc za odpověd .

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, samozřejmě, že by se Vaše dcera (bude-li se na hodiny připravovat) mohla v němčině po návštěvě kurzu zlepšit. Neznám ale obsah dceřina opravného testu.

Eliška

Dobrý den,
jaká se používá učebnice pro výuku francouzštiny pro středně pokročilé? Děkuji

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, lektorka dosud používala při výuce své materiály. Ale v novém kurzu by ráda pracovala s učebnicí VITE ET BIEN 2 nebo 3 (podle pokročilosti studentů).

Goood

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jakou nejnižší úroveň angličtiny (rozumím, ale chci to vzít od základů) vyučuje rodilý mluvčí (Američan, nesnáším britský přízvuk) a za jakou cenu byste poskytli tento kurz. Děkuji za odpověď

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, ozvěte se prosím na naši mailovou adresu. Děkuji.

Eva

Dobrý den, prosím Vás, podle jaké učebnice se učí ruština pro mírně pokročilé? A můžu se zeptat na přibližný profil lektora – zajímá mě, zda je taky Čech/Češka a taky přibližný věk. Děkuji.

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Evo, výuku povede mladá česká lektorka. Kurzy ruštiny budeme v tomto semestru nově otevírat, nejsme proto spolu ještě domluvené na učebních materiálech, které se budou při výuce používat.

lucie

dobrý den, před 19 lety jsem tři roky žila a pracovala v německu. ráda bych se nejen v práci dostala zpět do aktivní komunikace s naší rakouskou sesterskou společností. nedokážu se však zařadit do určité úrovně nabízených kurzů.
děkuji za pomoc.

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Lucie, ozvěte se prosím na náš mail. Ráda Vám poradím.

P.Z.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, měla bych zájem chodit na kurz angličtiny. Jsem studentkou VŠ a rozvrh budu vědět až tak v půlce února a bojím se, aby se mi kurz nekryl se školou. Je poté možné přejít třeba na jiný den či hodinu na základě Vaší nabídky samozřejmě. Děkuji za odpověď

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, v případě, že by vám doba kurzu již nevyhovovala snažíme se studentům vyjít vstříc a nabídnout jiný termín kurzu.

Pavlína Culková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak moc je pokročilý kurz francouzština mírně pokročilí? Chodila jsem rok a půl na kurz, používali jsme učebnici Francouzština pro samouky. Skončili jsme asi v 18. lekci, ale něco už jsem pozapomněla, tak jestli by to pro mě nebylo moc pokročilé. Popř. nevypíšete ještě kurz falešných začátečníků? Děkuji za odpověď

FJK-Firemní jazykové kurzy

Zdravím Vás Pavlíno, kurz pro falešné začátečníky ve francouzštině vypisovat nebudeme. Čtvrteční kurz FR je určen pro opravdu mírně pokročilé, proto myslím, že byste kurz měla zvládnout.

Pavlína

Dobrý den, v kurzech němčiny N2 a N3 se jede od které lekce Sprechen Sie Deutsch? Děkuji

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, v těchto kurzech se bude pokračovat cca od 4. lekce učebnice Sprechen Sie Deutsch II.

Mája Foitová

Dobrý den, pokud si vyberu nějaký kurz a potom se mi to nebude vzhledem k novému školnímu rozvrhu hodit, je možné si vybrat jiný den? Díky

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, v případě, že se vám změní vaše časové možnosti, pokusili bychom se vám nabídnout kurz v jiném čase.

Martina

Dobrý den, ráda bych navštěvovala kurz pro pokročilé ANGLIČTINA jenže ten je jen v pondělí, můžete mi prosím ríct, jestli nebude otevřen třeba i jiný den? Děkuji

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Martino, zatím otevření dalšího kurzu pro pokročilé neplánujeme. Pouze v případě, že se přihlásí větší počet studentů na tuto pokročilost, pro které vypíšeme nový termín kurzu. V naší nabídce máme také kurzy s rod. mluvčím, které jsou v úterý a ve středu a jsou také vhodné pro pokročilé.

Jaroslav

Dobry den,chtel bych se zeptat na nemcinu,konkretne N2..co se probira.dekuji.

FJK-FIremní jazykové kurzy

Dobrý den, v kurzu N2 se při výuce používá učebnice Sprechen Sie Deutsch II. Výuka bude pokračovat cca od 4. lekce.

Eva Karasova

Dobrý den,
měla bych zájem o AJ. Dřív jsem se učila, ale opakovaně začátečníky. Měla bych zájem o zaslání formůláře ohledně rozdělení do skupiny. Nespíš skončím v začátečnících, ale ráda bych věděla zda nespadnu do skupiny fal. začátečník. Jinak se chci zeptat zda se vejdu kapacitně do začátečníků, který jsou jen ve čt a nebo do fal. začátečníku v út od 17:35? Když kam bych se vešla. Děkuji předem za odpověď. Evka

FJK-Firemní jazykové kurzy

Hezký den Evko, jestliže jste se dříve již angličtinu učila, doporučovala bych Vám kurzy A2-A5. Volná místa zatím jsou.

Lenka Klačková

Dobrý den, měla bych velký zájem o aj pro začátečníky, ale mám problém. V práci mám jeden týden ranní a další odpolední. Tak sem se chtěla zeptat, jestli je jiná možnost. Děkuji

FJK-Firemní jazykové kurzy

Zdravím Vás Lenko, studenty, kteří pracují na směny je možné zařadit do dvou kurzů, které je možné ob týden střídat. Kurzy pro začátečníky však v ranním termínu nemáme, dopoledne jsou pouze kurzy pro mír. a stř. pokročilé. Není možné se na daný den domluvit na prohození vaší směny?

Jana

Dívala jsem se na vaší nabídku výuky angličtiny a zujala mne konverzace. Vztahuje se voucher i na tuto možnost? Měla bych zájem o úterý od 17:35.
Případně i klasickou výuku. Čemu odpovídá úroveň středně pokročilí? Před lety jsem složila FCE (za C), ale slovní zásoba postupně mizí. Jsou volné termíny pro středně pokročilí út od 16:00 (nejlépe), středa od 17:35 nebo čtvrtek od 17:35? Bylo by případně možné spojit úterní kurz od 16:00 s následnou konverzací při zakoupení dvou voucherů?
Díky za odpověď.

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Jano, v případě, že máte zkoušku FCE, doporučovala bych vám pondělní kurz pro pokročilé od 17.35 hod. Myslím, že úroveň stř.pokr. by pro vás nebyla dost pokročilá. Vouchery na Slevomatu se vztahují pouze na kurzy s českým lektorem. Kurz s rod. mluvčím bych vám mohla nabídnout také za zvýhodněnou cenu. Budete-li mít zájem o konverzaci s rod. mluvčím, ozvěte se prosím na naši mailovou adresu. A volná místa v kurzech zatím jsou.

Veronika

Dobrý den, zakoupila jsem si voucher na váš kurz AJ. Platbu jsem provedla bankovním převodem. Voucher mi tak přijde až za 2–3 dny. Jaká je šance, že se dostanu do kurzu AJ začátečníci? Nebo zda bych se mohla zařadit do fal. začátečníků. Mám základy AJ z učiliště (3 roky studia – mírně), což je od té doby cca 7 let. Od té doby jsem AJ v podstatě nepoužívala. Děkuji

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Veroniko, to byste myslím mohla zkusit ty falešné začátečníky. Zašlete mi prosím rezervaci vybraného kurzu na náš mail a místo vám budu rezervovat. Po obdržení čísla voucheru Vám zařazení do kurzu potvrdím.

Terka

Zdravím, ráda bych se zeptala, zda je nutné k 3měsíčnímu kurzu zakupovat učebnice, nebo je možné si je např. za poplatek ve vaší škole zapůjčit (přeci jen 24 hodin výuky není mnoho, učebnice stojí cca polovinu ceny kurzu a řada zájemců o kurz má již doma jiné učebnice, podle kterých se učí ve školách apod.). Děkuji

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Terko, učebnice zdarma při hodině k zapůjčení máme k dispozici pouze na angličtinu. Můžu vám ale poslat tip na webové stránky, kde je většina učebnic zdarma ke stažení.

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Terezo, nevím, jak jste pokročilá. Kurz ŠP2 a ŠP3 bude ve výuce pokračovat cca od 4,5 lekce a kurz ŠP4 je zhruba v polovině učebnice tzn. ve 12 lekci. (kurz ŠP 4 se dá označit jako kurz pro mír.-stř. pokročilé). Doufám, že jsem vám pomohla ve výběru kurzu.

Tereza

Dobrý den, prosím o informaci, zda vzhledem k Vámi uvedenému velkému zájmu o španělštinu neuvažujete o přidání kurzu pro mírně pokročilé, který v nabídce chybí. Děkuji za odpověď.

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Terezo, jako kurz pro mírně pokročilé lze považovat středeční kurz ŠP 4, kde bude výuka začínat cca od 12. lekce v učebnici Současné španělštiny.

Zuzka Janovská

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli termíny kurzů (jejich hodiny) jsou již závazné a nebudou se měnit? Chtěla jsem docházet na španělštinu pro začátečníky, ale čas mi nevyhovuje.
Děkuji za Vaši odpověď

FJK-Firemní jazykové kurzy

Zdravím Vás Zuzko, o výuku španělštiny je opravdu poměrně velký zájem. V případě, že naplníme tři vypsané termíny, rádi otevřeme kurz v dalším čase. Jednalo by se o odpolední termín. Můžete se mi ozvat také na tel. 602204528.

Lucie

Dobrý den, jsem taky falesny zacatecnik ve spanelstine, ucila jsem se podle ucebnice, kterou pouzivate, v jake lekci se zacina u falesnych zacatecniku? Dekuji moc za vasi odpoved.

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Lucie, platí pro vás stejná odpověď jako pro Moniku. Kurzy španělštiny vedou dvě mladé lektorky, které podávají výuku opravdu zábavnou formou.

Monika Liskova

Dobry den, chtela bych se zeptat co znamena fal.zacatecnik. Dekuji Monika

FJK-Firemní jazykové kurzy

Zdravím Vás Moniko, u falešných začátečníků se první dvě hodiny rychle zopakují úplné začátky a výuka bude pokračovat cca od 4,5 lekce. Je to určeno pro studenty, kteří mají opravdu velmi malé základy. V nabídce máme dva termíny – v úterý od 19.10 hod. a ve středu od 16 hod.

Len Ca

Dobrý den,
měla bych zájem o výuku francouzštiny na úrovni mírně pokročilé (resp. studuji francouzštinu 2. rokem). je možné mi zaslat rozřazovací test? Nebo máte výuku jen v 1 levelu – mírně pokročilí.
Děkuji za odpověď

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, kurz pro mír. pokročilé probíhá ve čtvrtečním termínu od 17.35 hod. V případě, že by tento kurz byl na vás málo pokročilý, mohla byste přestoupit do pokročilejšího úterního kurzu, který je také od 17.35 hod. Kurz vede velmi příjemná mladá lektorka, která vyučuje na gymnáziu.

Jane

Dobrý den, jak se to udělá v případě mého zájmu o začátečníky francouzštiny Kurz FR1, který už ale běží. Budu zařazena do dalšího kurzu,který započne později se stejným časem, nebo jak?

FJK-Firemní jazykové kurzy

Zdravím Vás Jane, jedná se o chybné uvedení měsíce. (ihned opravíme). Kurzy F1 budou začínat 2.2. a kurz F2 bude začínat 9.2.

Kateřina

Dobrý den,
v nabídce uvádíte, že kurzy vede český lektor. Španělská konverzace je dle rozpisu s rodilým mluvčím. Můžu tedy i na tento kurz uplatnit voucher? Pokud ano, je tam ještě volné místo:-)?
 Děkuji

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Kateřino, tyto vouchery se vztahují pouze na výuku s českým lektorem. Máte-li zájem o konverzaci s rod. mluvčím, ozvěte se prosím na naši mailovou adresu. Kurz vám mohu také nabídnout za výhodnější cenu. Volné místo v kurzu zatím je.

Jitka K.

Dobrý den,

pro zjištění úrovně studenta používáte rozřazovací testy, nebo je to na uvážení žadatele? lze v průběhu kurzu popř. změnit zařazení pokud nebude vyhovovat?

FJK-Firemní jazykové kurzy

Zdravím Vás Jitko, v případě, že si nejste jistá svým zařazením do kurzů angličtiny, můžu vám zaslat rozřazovací test. Při výběru kurzu jiného jazyka Vám ráda poradím. Jestliže v průběhu kurzu zjistíte, že Vám vybraný kurz neodpovídá svou pokročilostí, je možné Vás přeřadit do vyhovujícího kurzu.

Pavla

Dobrý den,
nabízíte kurzy španělštiny na úrovni B2-C1? Ze zkušenosti vím, že středně pokročilé kurzy všude znamenají něco jiného.

FJK-Firemní jazykové kurzy

Hola Pavla! Středně pokročilí studenti španělštiny jsou približně na úrovni B1, kurz bude začínat cca u 12 lekce. Kurz vede velmi dobrá lektorka, která několik let žila v Jižní Americe. Sama k ní chodím na začátečníky a moc se mi její hodiny líbí. Hasta luego.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru