Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dvě šťavnatá burger menu v nové provozovně Tom’s Burger

4,7 / 5 Tom´s Burger Praha - Vinohrady  (mapa) 1 344 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Anna Letenská

Dobrý den, chtěla jsem poprosit, zda by nešlo spočítat schody do Vaší restaurace přesně, plus mínus 10 schodů. Odpověď paní Beckové, že má asi tři schody mě pobavila. Škoda že nemáte dětské židličky dvě. Tu jedinou už má rezervovanou paní Becková a :-( Držím palce !

Tom´s Burger

Dobrý den, tak jsem ty schody přepočítal a dostal jsem se na číslo 4. Židlička je skutečně jedna, ale pokusím se sehnat další (bez záruky).

Tereza

Je nutné voucher tisknout nebo stačí kód v sms?

Tom´s Burger

Stačí kód v sms.

Jan Kryl

Dobry den, omlouvam se, ale dnesni navstevu musim hodnotit negativne. Zacnu tim ze sleva je spatne nacenena. Nejdrazsi 200 G burger dle menu v restauraci nestoji 159 Kc, ale 149 Kc. Tim uz pomalu cena vzhledem k inzerovanemu menu, ktere je podstatne zvyhodnene, neni prilis konkurenceschopna. Navic jak sami moc dobre vite, k poradnemu burgeru patri dobre pivo a jedine co jste dnes nabizeli je temer o 300 % drazsi nez v menu na internetu je pomerne podraz. Bohuzel na Vinohradech k vam uz po teto zkusenosti asi nikdy nezavitam a uprednostnim konkurenci o ulici vedle. Zatim jsem vyuzil vetsinu Vasich nabidek, a o to vic je pro mne tato zkusenost smutnejsi.....

Tom´s Burger

Dobrý den pane Kryle, chtěl bych podotknout, že se mýlíte, protože v nabídce máme ty dražší 200g burgery za 149,– 4× a 159,– 5×, Big Lukass patří k těm za 159,–. Při slevě 42% je ta cca pětikoruna celkem zanedbatelná položka. Co se piva týče, tak pivo Starosta prodáváme 10° za 26,– a 12° za 32,– což jsou velice příznivé ceny, dále jsou v nabídce velmi kvalitní anglická piva, která vyhrála mnoho soutěží. Jedná se o piva z pivovaru Fuller´s a to černé BLACK CAB STOUT za 59,– nebo světlé ESB CHAMPION ALE za 59,–.
Konkurence prodává podobné pivo za 68 a někteří dokonce za 110,–, tak nevím v čem jsme o 300% dražší. Přejeme Vám pěkný den.

Petra

Dobrý den, přes online rezervaci jsem si místa zamluvila, ale potvrzení přišlo na Mánesovu. Je to chyba nebo nelze online rezervovat na tento voucher?

Toms Burger

Jestli jste si kupovali voucher tento týden, tak teď probíhá akce na Tom's Burger Mánesova, tak si myslím, že je to správně.

Ondřej

Jsou v rámci nabídky i 2× coleslaw, 2× hranolky, nebo toto je jen 1× ke dvou burgerům. Díky za info.

Tom´s Burger

Dobrý den, ke každému burgeru je salát Colleslaw i hranolky.

Jakub Heller

Máme ve skupině vegetariánku, bylo by možné jeden z burgerů z nabídky vyměnit za vegetariánský burger?
Díky za odpověď.
 Jh

Tom´s Burger

Určitě to nebude problém, domluvte se s obsluhou.

Lucka Becková

Dobrý den, zajímalo by mne jestli máte v restauraci dětské židličky?

Tom´s Burger

Jednu dětskou židličku tam máme.

Tereza Křepelková

Dobrý den,
je u Vás možnost parkování na ulici před restaurací? Případně placené parkoviště v blízkosti? Jen abych věděla zda je to OK když pojedeme autem, nebo doporučujete raději MHD?
Děkuji.

Tom´s Burger

Někteří z nás tam parkují, ale je zde modrá zóna. Doporučuji MHD, od zastávky je to asi 70 až 100 m.

Lucka Becková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se dá k vám přijít i s kočárkem?

Tom´s Burger

Ano lze, obsluha Vám ráda pomůže zdolat asi tři schody.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru