Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Týdenní kombinovaný tábor Oříšek pro kluky i holky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Eva Novotná

Dobrý den, na kolik prosím vyjde doprava na tábor? Příplatek za bezlepkovou stravu doplatíme až na místě? Jsou nějaké storno poplatky v případě nemoci dítěte? děkuji Eva N

J. Kudláček

Dobrý den, doprava na DT Bližná není zahrnuta v ceně tábora. Ta bude zajištěna táborovými autobusy a to z: Českých Budějovic, Prahy a Plzně. Cena za dopravu pro děti z Českých Budějovic tam a zpět je 290 Kč/os. Cena za dopravu pro děti z Prahy a Plzně tam a zpět je 490 Kč/os. Dopravu je možno řešit individuálně vlastní dopravou přímo na DT.
Doprava je zajištěna na všechny 7 -mi i 14 -ti denní tábory.
Storno poplatky – odhlášení dítěte je možné pouze písemně doporučeným dopisem! Možnost využití pojištění storno se spoluúčastí 25 %. V ostatních případech následovně: Do 31. 5. – 15% z celkové ceny pobytu, od 1. 6. do 15. 6. 30% z ceny pobytu, od 16. 6. 50% z ceny pobytu (pokud nenajdete náhradního uchazeče). Při nenastoupení dítěte na tábor bez předchozí omluvy se peníze nevracejí. Možnost náhradního termínu (léto, silvestr, zima atd.) bez storno poplatků. Storna se vyřizují po skončení všech táborů (září).
Příplatek z bezlepkovou stravu je 250 Kč/týden.
Hradí se spolu s cenou tábora.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru