Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Permanentní prodloužení řas metodou řasa na řasu

Hairport Studio Praha - Nové Město  (mapa) 84 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
hairport

cena za doplneni: 2tydny-350,– 3tydny-500,– 4tydny-650,–

Irena

Dobrý den, kolik pak bude tedy stát doplnění?

hairport

Dobrý den,
umele rasy se lepi na vlastni rasy, pokud svych nemate dostatek konecny vysledek by nebyl efektivni. 


Tato akce na doplneni neplati, pouze na nove rasy. 


Rasy vydrzi 2–4 tydny, standartni doplneni je po 3 tydnech a pokud vam rasy budou vadit vetsina si je necha vypadat, samozrejme je ale take moznost odstraneni primo v salonu specialnim neutralizatorem. 


Kolik ras na kazde oko lepim, nepocitam. Svou praci delam tak, aby konecny vysledek byl efektivni a zakaznice byla spokojena. Znackove produkty JB lashes samozrejme pouzivam a nechavam je na ocich klientky, aby je videla. Na koupene produkty take samozrejme existuje danovy doklad od vyhradnich zastupitelu pro CR.
dia3

zajímalo by mne jak je možné u prodlužování řas dosáhnout takto nízké ceny? Když vezmu v potaz provizi pro portál tak paní nevyzbyde ani na materiál. Používá se ted opravdu materiál JB cosmetics? i jejich lepidlo? kolik řas na každé oko se nalepí?
 Děkuji

Eva

Hezký den, zajímalo by mě, jak dlouho nalepené řasy metodou „řasa na řasu“ asi vydrží, jak často je třeba chodit na doplnění? Lepí se pouze horní řasy? A jak se postupuje v případě, kdy se zakáznice bude chtít vrátit k původnímu vzhledu? Děkuji za odpověď.

D.V.

Dobrý den, platí to i na doplnění?

Steff

Dobrý den, chci se zeptat zda se řasy lepí pouze na vlastní řasy? Dá se tato metoda využít i v případě, že nemám svoje vlastní řasy?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru