Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Profesionální přezutí pneumatik na jaro

Pneuservis Expres Brno  (mapa) 278 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Markéta

Dobrý den, v ceně je vyvážíní kol – včetně spotřebovaného materiálu? Nebo se připlácí (jestliže ano, kolik za gram).
Díky

Pavel

Závaží je v ceně, pokud nepřesáhne cca 200g na celé vozidlo. Což by mělo na 90 % běžných vozidel stačit. Poté je doplatek cca 50 – 100 kč MAX.

Petra

Dobrý den. Chci se zeptat, jaký je doplatek za materiál pro vyvážení- závaží. A také za výměnu všech čtyř ventilků. Děkuji.

Pavel

Závaží je v ceně, pokud nepřesáhne cca 200g na celé vozidlo. Což by mělo na 90 % běžných vozidel stačit. Poté je doplatek cca 50 – 100 kč MAX.
Ventilky se platí. 25,–/ kus

Jitka C.

Dobrý den,také jsem využila služeb na první voucher a musím říct,že se ráda vracím.Koupila jsem si přezutí na obě auta.Poprvé jsem tak neučinila,protože jsem po zkušenostech z jiné akce Slevomatu (čímž neobviňuji Slevomat) nedopadla nejlíp…Autoservis na Strážní ulici mi za voucher auto přezula s doplatkem a hned při odjezdu jsem manželovi říkala,že mi kolo „hází“ volantem.V noci jsme zaznamenali únik vzduchu.Manžel kolo dofoukal,ale situace se opakovala.Vrátila jsem se do servisu,kde mě přesvědčovali,že jsem kolem musela bouchnout o obrubník.Za opravu mi naúčtovali další skoro 200.Takže mě to vyšlo sakra draho…Proto jsem zkusila poprvé pouze jedno přezutí.Teď však pojedeme s obouma autama a doufám,že to dopadne dobře jak minule…Já bych se koupi tohoto voucheru nebála :) Hezký den

Slevomat.cz

Dobrý den, moc nás mrzí, že jste s jedním z vašich voucherů nemohla být spokojena. Pokud by vás kdykoli něco na slevě zklamalo, vždy nám v době, kdy se problém stal, můžete dát vědět v rámci naší garance spokojenosti: http://www.slevomat.cz/garance.

Jan Veselý

než jsem to zjistil,jezdil jsem po městě,problém se projevil až když jsem jel na hory po dálnici,tak jsem to musel řešit,nebylo špatně vyvážené jedno kolo,ale všechny,jinak bych to reklamovat šel,takto jsem musel zaplatit 500kč v jiném pneuservisu,kde svou práci udělali pořádně

Slevomat.cz

Dobrý den, to nás moc mrzí paní Veselá. Muselo jít opravdu o výjimku, protože předchozí akce má skvělé hodnocení. Přestože již utekla delší doba, aspoň jsme vám to drobně vykompenzovali z naší strany.

Na váš účet jsme připsali drobné bolestné, doufáme, že to alespoň trochu vzniklou situaci vykompenzuje.

Jan Veselý

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat,jestli jste si už zkalibrovali mašinu na vyvážení kol,loni jsem u vás přezouval na zimní a sleva se mi opravdu nevyplatila,všechny kola špatně vyvážený a tak jsem musel do jiného pneuservisu a tam se nestačili divit.

Pavel

Vyvažovačka by měla být v pořádku. Minulý týden byla na servisní prohlídce a žádný problém s ní nebyl. Škoda, že jste se neobrátil na nás. Zajisté bychom Vám dali kola dopořádku v rámci reklamace.

Pavel

Vyvažovačka by měla být v pořádku. Minulý týden byla na servisní prohlídce a žádný problém s ní nebyl. Škoda, že jste se neobrátil na nás. Zajisté bychom Vám dali kola dopořádku v rámci reklamace.

Laura

Přezouvám celá kola, na léto mám lité disky ( „bez děr“), které je potřeba vyvážit, na zimu plechové. Potřebuji vyvážit oboje a namísto zimních nazout letní. Mohu využít voucher? Budu doplácet a kolik? Děkuji

Pavel

Bohužel nemáme redukci na kola bez středových děr.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru