Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Úniková hra Trap: lušti kódy a uteč do 60 minut

4,7 / 5 Trap Prague Praha  (mapa) 852 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Klára Nosková

Dobrý den chci se zeptat jestli to chápu dobře jeden voucher je pro 5 lidí? ty lidé hrají v jednom týmu takže by nemělo vadit když by šla s náma i 9 letá dcerka?

Tým TRAP

Dobrý den, voucher je pro 2–5 osob, které budou hrát v jednom týmu. Kdo v týmu bude, záleží čistě na Vás :-)

#######

Dobrý den chci se zeptat co se stane když se skupina nesdostane ven??už se to někdy stalo???

Tým TRAP

Dobrý den, skupina se vždy ven dostane. Aby se tak stalo, bude na Vás dohlížet herní operátor, který Vám v případě potřeby poradí.

Petra

Dobrý den,
je možné během hry odejít na wc?
Děkuji za odpověď.

Tým TRAP

Dobrý den, v akutním případě určitě ano :)

Tým TRAP

Dobrý den, pokud by vám nevadilo, že obě skupiny nebudou hrát stejnou hru, doporučili bychom vám naší pobočku v Jungmanově ulici, kde máme hry dvě. Po individuální domluvě byste tedy mohli začít hrát všichni najednou a na jednom místě.
Hezký den!

Jitka Chadimova

Dobrý den, mám dotaz. Chtěla bych si koupit dva vouchery, jelikož by nás bylo deset. Budeme hrát v jeden čas, nebo by druhá skupina musela hrát o hodinu později?

Šárka

Dobrý den, pokud si vyberete hry „bomba“ a „tajemství hrobky“, které se obě nacházejí v Jungmannově 12, můžete si udělat dvě rezervace s odstupem 30 minut, nebo nám zavolat a domluvit se, že začnete nastejno.

Marie

Dobrý den, pokud přijdeme hru hrát dva, může stát, že nás spojíte ještě s jiným týmem, nebo máme jistotu, že si hru zahrajeme pouze ve dvou? Děkuji.

Tým TRAP

Dobrý den, není se čeho bát, budete hrát ve skupince v jaké přijdete a jak si budete přát.
Jediný problém by byl, pokud by vás bylo hodně, to bychom vás museli rozdělit, ale i to bychom udělali tak, abyste si hru co nejvíce užili.
Těšíme se na vás!

Dominik Sýkora

Dobrý den, chtěl bych zakoupit voucher na tuto hru na teambuilding do práce. Je možné získat od slevomatu daňový doklad, uznatelný pro zaměstnavatele (s razítkem a podpisem)?

Slevomat.cz

Dobrý den,

děkujeme za Vaši zprávu, daň. doklad vystavuje zadavatel akce neb slevomat.cz funguje pouze jako zprostředkovatel. Můžeme Vám nabídnout pouze potvrzení o přijetí peněz, které si lze stáhnou v uživatelském účtě.

Hezký den!

Alena

Jak dlouho hra trvá? Co když to tým za hodinu nestihne? A co když to zdatný tým stihne za 1/4 hodiny?

Karel

Dobrý den, hra trvá většině teamů zhruba hodinu. Operátor hry může, čas o něco prodloužit, jste-li blízko cíle. V případě, že se Vám některá část hry nedaří, je tu opět operátor, aby Vám s úkoly, které Vám nejdou pomohl, či nechal Vás tyto úkoly přeskočit. Za 3 roky co hru provozujeme to nikdo za 1/4 hodiny nestihl. Troufám si říct, že je to téměř nemožné, tedy pokud nehrajete stejnou hru po několikáté, nebo nejste Stephen Hawking :-). Nejlepší časy jsou kolem 1/2 hodiny a to se povede tak každému stému teamu. Ostatně přijďte vyzkoušet.

Erika

Dobrý den,
chtěla bych voucher darovat svým rodičům a jejich přátelům, bohužel však neovládají anglický jazyk. Budou mít tedy uvnitř problém, když píšete, že text je pouze v angličtině? Děkuji.

Tým TRAP

Dobrý den,
to není žádný problém. Všichni naši operátoři mluví česky a v případě, že by se vyskytl problém s porozuměním, jsou okamžitě k dispozici. Taková situace by však neměla nastat, neboť texty použité ve hře jsou jsou pouze ve formě snadno srozumitelných hesel a plynulost hry nenarušují.

Jaroslava Šestáková

Dobrý den, ráda bych darovala jako dárek začátkem května. Nehrozí že pak už bude málo volných termínů? Děkuji

Tým TRAP

Dobrý den,
není problém vybrat si termín takto dopředu, stačí si jej zabookovat, nebo nám můžete napsat e-mail či nás kontaktovat telefonicky.
Přejeme krásný den a budeme se těšit na hru!

Tým Trap

Dobrý den,
to určitě problém není. Stačí si zabookovat jakýkoliv termín vám vyhovuje, zavolat či napsat email, abychom vám voucher připravili a poté ho vyzvednout a vzít s sebou, až půjdete hrát.
Těšíme se na vás

Lenka Kadlecová

Dobrý den, chtěla bych koupit voucher, ale hru plánuji až na měsíc duben. Chci to dát manželovi k narozeninám. Není to problém? Zabookuji si termín na stránkách a voucher potom vezmu s sebou. Chápu to tak dobře? Děkuji

Tým TRAP

Dobrý den, to určitě problém není. Stačí si zabookovat jakýkoliv termín vám vyhovuje, zavolat či napsat email, abychom vám voucher připravili a poté ho vyzvednout a vzít s sebou, až půjdete hrát. Těšíme se na vás!

Marťas

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ve které z místností se nachází stroboskop? Jsem epileptik a stroboskopy by nebyly to pravé ořechové.

Tým Trap

Dobrý den, stroboskop se nachází v Tomb room, tedy hrobce. Ostatní hry v sobě žádné podobné světelné efekty nemají.

Pavla Kyriánová

Dobrý den,
objevují se v hrách nějaká zvířata? Děkuji za odpověď.

tým TRAP!

Dobrý den,
ve hrách se žádná zvířata neobjevují, ani jiným způsobem se Vás nesnažíme vyděsit. Hry jsou především o logice a kreativním řešení úkolů.

Gabriela Šebestová

Chtěla bych se zeptat, jestli je hra i fyzicky náročná a nebo je i pro nesportovce? Děkuji

tým TRAP!

Dobrý den,

hra rozhodně fyzicky náročná není – je náročná pouze na logiku. :-) Ve hře jde hlavně o otevírání zámků a hledání nápověd. Je tedy ideální i pro nesportovce.

Přejeme hezký den!

Michaela Hrnčiarová

Je úniková hra omezena jazykovou bariérou nebo mohu vyrazit i se zahraničními přáteli?

Marek Šustr

Dobrý den,
všichni naši operátoři ovládají angličtinu a zahraniční turisté odcházejí denně spokojeni. V samotné hře je minimum textu a ten je vždy anglicky, takže problém s jazykovou bariérou nenastane. Doufáme, že nás přijdete osobně prověřit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru