Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

549 Kč za dentální hygienu od zubní lékařky v ceně 1200 Kč. Zdravé a čisté zuby se slevou 54 %.

4,5 / 5 PrimaStom Praha - Žižkov  (mapa) 468 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Daniela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné podstoupit procedury i když jsem zjistila že mám citlivé zuby?Před rokem sem byla na bělení. A pře léto jsem zjistila citlivost zubů na určité potraviny.Zejména ovoce.Zubní kámen mám a potřebovala bych ho odstranit, plus zuby vyleštit atd.Nebo si stačí před procedurou vyčistit zuby speciální pastou na citlivé zuby?

Primastom

Při dentální hygieně se nepoužívá žádných agresivnách chemických látek, které by měly nějak významně ovlivnit Vaši citlivost zubů.

Petra Kalinová

Dobrý den,prosím kdy by jste měli nejbližší volný termín na objednání?Děkuji za odpověd

Primastom

Dobrý den, nejbližší termín je 11.1. v 16 hodin, ale rezervace se mění z minuty na minutu, takže je lepší si zavolat a domluvit si termín po telefonu.

Miša

Dobrý deň, liečim sa na astmu a som už niekoľko rokov bez komplikácií. Ani vtedy nemožem procedury absolvovať? ďakujem za odpoveď.

Primastom

Pokud jste kompenzována a bez komplikací, pak je možné dentální hygienu provést.

Ann

Dobrý den, je vhodné absolvovat podobné věci před tím, než si nechám dát zuby do pořádku (kazy), nebo musím až poté? Slyšela jsem, že to chce opravené zuby, ale chtěla bych si nechat po odstranění zubního kamene atd. zuby i vybělit a až pak řešit opravu zubu, kvůli barvě korunky…

Jana Dočekalová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli je tato procedura vhodná i když mám fixní rovnátka?Děkuji

Primastom

Vždy je dobré dentální hygienu provádět i v případě, že jste v péči ortodontisty. Zuby jsou často vinou fixních rovnátek nedostatečně čištěné a důkladná hygiena jim prospěje.

Jaromír Šeps

Za jeden kupon (45 minut) se zvládne udělat co z uvedených procedur? Díky

Primastom

Provedeme odstranění zubního kamene, opískování zubů pomocí air-flow a začištění speciální depurační pastou. Dále je součástí instruktáž zubní hygieny a indikace příslušných mezizubních pomůcek.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru