Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zážitkové pobyty s neomezeným wellness v Táboře

HOTEL PALCÁT TÁBOR Tábor (mapa) 560 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Ája

Dobrý den, tento pobyt jsme již několikrát využili a byli jsme nad míru spokojení. Rádi bychom si pobyt zopakovali, ale volný termín máme až v září. Budete tuto nabídku opakovat? Současný voucher jde použít pouze do konce srpna. Děkujeme a přejeme mnoho spokojených zákazníků, jako jsme byli my…!

Hedvika

Dobrý den paní Ájo,
V průběhu června zvěřejníme další pobyty, s prodlouženou platností . V případě dalšího dotazu , kontaktujte recepci hotelu Palcát na telefonním čísle : 774706495 nebo na e-mail recepce@hotelpalcat.cz
Jsme velice rádi, že jste si pobyt užili a budeme se těšit na Vaší další návštěvu !
Děkuji a přeji pěkný den.

Markéta Dudová

Dobrý den, nemáte ještě volné místo na tento víkend 24.-26.4.? Děkuji

Julie

Dobrý den paní Dudová,

tento víkendový termín, je již zcela obsazen. Pro ověření dalších termínů, prosím o kontaktování hotelové recepce a to na čísle 774706495 nebo na e-mail recepce@hotelpalcat.cz Děkuji a přeji Vám hezký den.

Lenka Sládková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte volný termín od 29.5. do 31.5. pro 3 osoby. děkuji.

Julie

Dobrý večer paní Sládková, předem Vám děkujeme za zájem o ubytování v congress & wellness hotelu Palcát. Bohužel Vám musím oznámit, že Vámi vybraný termín od 29.-31.5.2015 je již plně obsazen. Pro bližší informace ohledně dalších termínů nás prosím kontaktujte na čísle 774706495 nebo na e-mail recepce@hotelpalcat.cz Děkuji a přeji Vám hezký večer.

Máša

Dobrý den,
Ráda bych se zeptala, zda máte volný termín od 15.5 – 17.5 2015 pro dvě osoby na 2 noci Děkuji

Honza

Dobrý den, Mášo,

o tomto víkendu Vám můžeme nabídnout termín příjezdu až od 17.5. Přímo víkendový termín od pátku Vám mohu nabídnout od 10. – 12.7. 2015. Pro bližší informace nás prosím kontaktujte na čísle 774706495 rádi Vám poradíme.

Děkuji Vám a krásný den přeji.

kat

Dobrý den, kolik by stál příplatek za plnou penzi k pobytu na tři dny?

Moc díky

Julie

Dobrý den, předem Vám děkuji za dotaz. V tomto případě je příplatek za plnou penzi( tj. 2– chodové menu- 150,–Kč/ osoba/ den).
V případě dalších dotazů, prosím kontaktujte recepci hotelu a čísle 774706495. Děkuji Vám a přeji příjemný den

Zuzana D

Dobrý den, pokud má dítě 12 let, (13 let bude mít v říjnu) platí cena 660 Kč za dva dny? Děkuji.

Honza

Dobrý den, Zuzano,

ano, v případě 2 denního pobytu ( 1 noc) je za dítě 4–12 (včetně) příplatek 300 Kč a u 3 denního pobytu ( 2 noci) příplatek 600 Kč. Pro více informací např. o volných dostupný termínech nás prosím kontaktujte na čísle 774706495.
Děkuji Vám a přeji příjemný den

Petra Pudilová

Dobrý den, mám k Vám dotaz a zároveň prosbičku. Již delší dobu s kamarádkou vybíráme welnes pobyt na odreagování od našich starostí a vybrali jsme si Váš pobyt. Bohužel než jsem stihla dojet ze zaměstnání domů k PC -byla obsazena možnost pobytu na dvě noci. Zbyla pouze možnost jedné noci a to je vzhledem k naší vzdálenosti ( Most ),, neekonomické,,. Prosím, prosííím zdali by byla možnost dvou nocí. Děkuji za odpověď Petra a Lenka :-)

Honza

Dobrý den, Petro,

zážitkové pobyty na dvě noci budou opět ještě spuštěny během dnešního dne. Pro informace o volných termínech – především víkendových nás prosím kontaktujte na telefonu 774706495.
Děkuji Vám a krásný den přeji,

Lenka S.

Dobrý den, je volný termín 24.-26? Děkuji
A ještě bych se chtěla zeptat, jaká by platila cena v případě pobytu čt-so

Hedvika

Dobrý den paní Lenko,
ohledně termínu a ceny kontaktujte recepci hotelu Palcát na tel. čísle 774 706 495 nebo na e-mail : recepce@hotelpalcat.cz. Děkuji Vám za dotaz a přeji pěkný den.

Gabriela Z.

Dobrý den, máte prosím volné dva dvou lůžkové pokoje na dve noci s polopenzí v termínu 4.-6.4. 2015? Děkuji za info

Honza

Dobrý den, Gabrielo,

bohužel máme již víkendové termíny již obsazeny az do konce května. Ale mile rádi Vám nabídneme buď víkendové termíny v červnu či dříve pro pobyt v týdnu je možné rezervovat termín příjezdu 7.4. či 13.4.2015. Pro více informací o volných termínech nás prosím kontaktujte na 774706495.
Děkujeme Vám a přeji příjemný den,

Jana Štveráková

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda je ještě volný víkendový termín 19. – 21.6.? Děkuji

Honza

Dobrý den Jano,

ano samozřejmě tento termín je stále volný, a můžete si ho bez obav rezervovat. Pro více informací pak nás prosím kontaktujte na telefoním čísle 774706495 rádi Vám poradíme.

Přeji krásný den,

Hedvika

Dobrý den paní Ireno,
do wellness centra mohou děti až od 5 let s tím, že rodiče jsou upozorněny na to, že děti nesmí být hluční. Je zde jedna možnost, jak se postarat o Vaší dcerku. Vedle našeho hotelu se nachází dětské centrum Sovička, která se o Vaší dcerku postará, když budete chtít využít nějaký čas o samotě. Kontakt na dětské centrum mužete naleznout na jejich internetových stránkách : http://www.detskecentrum-tabor.cz/ . V případě nějakého dotazu ,kontaktujte recepci hotelu na tel. čísle 774 706 495 nebo na e-mail : recepce@hotelpalcat.cz. Děkuji Vám za dotaz a přeji pěkný den.

Irena

Dobrý den, máme čtyřletou dceru – znamená to, že tím pádem nemůžeme využít welness? Nebo máte v hotelu i nějaké vyžití pro malé děti? Děkuji :-)

Pavel

Dobrý den, přidáte ještě pobyt za 3190 Kč na dvě noci? Je vyprpdáno, chceme zakoupit. Nebo budete akci opakovat ještě jednou?

Tereza

Dobrý den, ano, pobyt ještě navýšíme, budeme se snažit, aby to bylo během dnešního dne.
Přeji hezký den.

Renata

Dobrý den,pobyt na jednu noc je možný z pátka na sobotu?Renata

Hedvika

Dobrý den Renato,
pobyt na jednu noc mužete využít i z pátka na sobotu. Nejprve, než voucher zakoupíte, ověřte si Vámi požadový termín. Pro rezervaci a zjistění termínu kontaktujte recepci hotelu na tel.čísle : 774 706 495 nebo na e-mail : recepce@hotelpalcat.cz.
Děkuji Vám za dotaz a přeji pěkný den.

Lenka K.

Dobrý den,máte ještě volný pobyt na dvě noci v termínu 4.-6.4.2015? Jaký voucher je k tomu potřeba zakoupit?Víkendovou nebo týdení variantu?Děkuji

Honza

Dobrý den Lenko,

v tomto termínu již máme kapacitu naplněnou, rád Vám ale nabídnu variantu termínu od 6.4. – postačí zakoupit týdenní variantu pobytu.
Pro další možnosti volných termínů nás prosím kontaktujte na 774706495.
Děkuji a přeji krásný den,

Jitka K.

Dobrý den,

opravdu nemáte volný termín pro 2 osoby ze 4. do 5. dubna na jednu noc? Na booking.com máte ještě 5 volných pokojů. Kdybych si pobyt zarezervovala přes booking a pak předložila na recepci voucher, šlo by to?

Veronika

Dobrý den Jitko,

Volný termín v termínu od 4. – 5. 4. zatím ještě máme. Pro více informací volejte na tel – 774 706 495

Přeji hezký den

Zuzana D

Dobrý den, chtěli jsme k vám přijet na 4 dny s dokoupením noci, ale jak se dívám na odpovědi v komentáři za dítě 12 let zaplatíme 1200 za noc, což je nehorázná částka oproti rodičům. Proč nemáte výhodnou cenu i pro děti? Je to téměř stejná cena jako za jednolůžkový pokoj.

Veronika

Dobrý den Zuzano,

doplatek za dítě se vztahuje na celý pobyt s naležitostmi a se stravováním během pobytu.

Přeji hezký den

Věra Charužínová

Dobrý večer zakoupila jsem voucher ale ještě mi nepřišel mohla bych se zeptat jestli máte volný termín v týdnu úterý až pátek v červnu ?

Veronika

Dobrý den Věro,

v měsíci červnu máme volné termíny i přes týden a po 2. 1/2 i o víkendech. Pokud by jste měla zájem o konkrétní termín. Kontaktujte nás na tel. 774706495 nebo na email recepce@hotelpalcat.cz

Andrea Peštová

Dobrý den,mate volný termín na dvě noci od 2.nebo 3.4pro dva dospělé a dvě děti 8 a 12let.Dekuji

Honza

Hezký den, Andreo,

bohužel tento termín již zasahuje do víkendu, který již kapacitně naplněný. Ale moc rád bych Vám nabídl termín o noc dříve a to od 1.4. ubytování s dětmi 8 a 12 let nebude problém. ( stačí zakoupit 1× voucher) děti by byli pouze s doplatkem přímo u nás v hotelu. Pro více informací nás prosím neváhejte kontaktovat na čísle 774706495.

Děkuji Vám a příjemný den přeji,

Jiří

Dobrý večer,
chci se prosím zeptat máte volný termín od 16.-19.4. pokud ano jaký by byl doplatek za jeden den ( 2 pokoje)
Děkuji hezký zbytek večera

Julie

Dobrý večer pane Jiří, předem Vám děkujeme za Váš dotaz. Jak jsme již několikrát zdůrazňovali v předchozích dotazech, víkendové termíny, až do měsíce června jsou již zcela obsazené. V případě zájmu o jiné termíny, nás prosím kontaktujte na čísle 774 706 495, anebo na e- mailové adrese: recepce@hotelpalcat.cz, rádi Vám pomůžeme. Děkuji a přeji krásný večer.

Helena Vaněčková

Dobrý den, máte ještě volný termín 1.4. – 3.4. ? Máme dítě,kterému ještě není 5 let,ale do vířivek s námi chodí běžně. Je možné ho mít ve vířivce i u vás – samozřejmě na vlastní nebezpečí? ;-)

Honza

Hezký den, paní Heleno,

ano, samozřejmě termín 1.4.-3.4. Vám ještě rádi nabídneme.
( rezervace není možná až od 2.4. kdy to již zasahuje do víkendu, který je již plně zarezervován) Co se vstupu dětí do 5 let do wellness & spa centra týká to bohužel není z bezpečnostních důvodů možné.

Děkuji Vám a přeji příjemný den,

Helena Vaněčková

Dobrý den ještě jednou :-) Ideální by byl termín 2.4. – 4.4.,pokud by to bylo možné. Děkuji za odpověď a přeji hezký den :-)

Julie

Dobrý večer paní Heleno, děkujeme za Váše dotazy. Termín, uvedený v příspěvku č. 1 je možný( tj. 1.-3.4.2015). V případě druhého termínu, Vám již ubytování poskytnout nemohu. Všechny víkendové termíny, až do měsíce června jsou již zcela obsazené. Co se týká Vašeho dalšího dotazu: děti do 5 let, mají vstup do wellness centra zakázaný. A to z důvodu klidové zóny. Děkujeme za pochopení.Pro více informací nás nevájte kontaktovat na čísle 774 706 495, anebo na e- mailové adrese: recepce@hotelpalcat.cz, rádi Vám pomůžeme. Děkuji a přeji krásný večer.

Dagmar Matoušková

Dobrý den, je možné sčítat vouchery a prodloužit si pobyt?
Dále bych se chtěla zeptat na termíny prvních 14 dní v červenci, 2 dospělí + 1 dítě 9 let (ideálně na 4 noci, pokud lze sčítat vouchery)
Děkuji předem za odpověď

Honza

Dobrý den Dagmar,

ano samozřejmě pokud si koupíte 2 poukazy ( ať již jakokoliv kombinaci) lze je využít za sebou. V tuto chvíli Vám můžeme nabídnout termíny v červenci od 6.7. do 30.7. Záleží na Vašem výběru. příplatek za dítě 9 let na pokoji by byl 600 Kč (na 1 voucher). Pro více informací o termínu nás prosím kontaktuje na čísle 774706495.

Děkuji Vám a příjemný den přeji.

Petra

Dobrý den,
při obsazení pokoje 1 dospělou osobou a dítětem (9 let) je nutný voucher pro 2 osoby, nebo se cena nějakým způsobem snižuje?
Děkuji, Petra

Honza

Hezký den Petro,

děkujeme za Váš dotaz. Ano v tomto případě je nutné zakoupení voucheru pro 2 osoby bez snížení ceny. ( příplatky jsou stanoveny až od 3 osoby na pokoji). V případě zájmu Vám rádi nabídneme některé volné víkendové termíny v červnu, červenci či v srpnu.. pokud by jste nás planovali navštívit na pobyt v týdnu tak můžeme nabídnou dubnové termíny. Pro více informací nás nevájte kontaktovat na čísle 774 706 495 rádi Vám pomůžeme.
Děkuji a přeji krásný den.

Michal Král

Dobrý den,
rád bych se zeptal, zda-li máte ještě volno 26.4.-28.4. a jak je to s akcí „Na stojáka“ – dali by se lístky sehnat předem a jaká je jejich cena? Děkuji za odpověď.

Julie

Dobrý den pane Král, předem Vám děkuji za zájem o ubytování v congress & wellness hotelu Palcát. Bohužel Vám musím oznámit, že v uvedeném termínu již nemáme danou kapacitu k dispozici. V tuto chvíli, Vám mohu poskytnout červnové víkendové termíny. V případě zájmu o rezervaci ubytování, prosím o kontaktování recepce hotelu na adrese: recepce@hotelpalcat.cz, anebo na telefonu:+420 774 7­06 495. Přeji krásný den

Iveta

Omlouvám se a upřesňuji předchozí dotaz. Zda je volný termín pro dvě osoby od soboty 4.3 do pondělí 6.3?
Děkujeme

Julie

Dobrý den paní Iveto, předem Vám děkuji za zájem o ubytování v congress & wellness hotelu Palcát. Nevím tedy přesně o jaký termín máte zájem, ale předpokládám, že měsíc březen to již být nemůže. V termínu od 4.-6.4.2015, již máme obsazenou kapacitu. Mohu Vám nabídnout termín od 5.-7.4.2015– s využitím voucheru od neděle( levnější varianta) anebo až posledně květnový víkend. V případě zájmu o rezervaci ubytování, prosím o kontaktování recepce hotelu na adrese: recepce@hotelpalcat.cz, anebo na telefonu:+420 774 7­06 495. Přeji krásný den

Iveta

Dobrý večer, měli by jste ještě prosím volný pokoj pro dvě osoby v termínu 5 – 7 dubna? Děkujeme.

Zdena

Dobry den,jake volne terminy na vikendovy pobyt mate v mesici duben-kveten,,dvouluzkovy pokoj.dekuji

Vladimír

Dobrý večer paní Zdeno, děkujeme za Vaši otázku. Žel Vám musíme sdělit, že víkendové pobyty až do konce měsíce května a první týden měsíce června 2015 máme již rezervované. Pokud byste se rozhodla pro pobyt mimo víkend, v tyto dny máme ještě poměrně dost volných termínů. Budeme se těšit na Váš výběr a následný pobyt. Přejeme hezký večer.

Slevomat.cz

Dobrý den ,Zdeno. Bohužel, opravdu není volno. Byla zde rozporuplná odpověď a tedy jí uvádíme na pravou míru. Odpověď p. Vladimíra je správná. Děkujeme za pochopení a omlouváme se za komplikace.

Katerina Vecsey

Dobry den,
mate jeste prosim volny dvouluzkovy pokoj na termin 1.-3.4.? Muzeme take jinou kombinaci v terminu 30.3. – 3.4. Dekuji

Vladimír

Dobrý večer paní Vecsey, děkujeme za Vaši otázku. V požadovaném termínu tj. 1.-3.4.2015 máme ještě volné pokoje k využití na základě pobytových voucherů. Bohužel, dny předcházející jsou již rezervované. Budeme se těšit na Vaši návštěvu. Přejeme hezký večer.

Zuzana

Dobrý den, chci se zeptat za dítě, které má 12 let budeme platit kolik? (12 měla v říjnu 2014)

Vladimír

Dobrý den paní Zuzano, děkujeme za Vaši otázku. Za Vaše dítě, které má již více než 12 let budete doplácet částku ve výši 1.290 Kč. V tomto poplatku je zahrnuto jak ubytování, tak i stravování a služby wellness v rozsahu nabídky podle pobytového voucheru. Přejeme hezký večer.

Jitka

Dobrý den, prosím měli by jste volný termín, 15.5–17.5. a volné lístky na katapult?
Děkuji za odpověď.

Julie

Dobrý večer paní Jitko, předem Vám děkuji za Váš dotaz. Ve Vámi stanoveném víkendovém termínu, již máme kapacitu hotelu, zcela obsazenou. Mohla bych Vám nabídnou náhradní variantu např: 14.-16.5.2015. Co se týká rezervací vstupenek- v tuto chvíli mi nejsou známy informace ohledně vstupenek na danou akci! V případě zájmu o rezervaci ubytování, prosím o kontaktování recepce hotelu na adrese: recepce@hotelpalcat.cz, anebo na telefonu:+420 774 7­06 495. Přeji krásný večer

Markéta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je volný pokoj na dvě noci v termínu od 8.-15.3. Děkuji

Julie

Dobrý večer paní Markéto,
předem Vám děkuji za Váš dotaz. Ubytování v termínu od 8.-13.3.2015 by bylo možné. Ve dnech 13.3. 2015 a následně 14.3. probíhají v hotelové restauraci Illusion, dvě akce, o kterých jsem se již několikrát zmínila v předchozích diskuzích. Z důvodu těchto akcí, vyplývají jistá omezení. V případě zájmu, prosím o kontaktování recepce hotelu na adrese: recepce@hotelpalcat.cz, anebo na telefonu:+420 774 7­06 495. Přeji krásný den

Iva Nováčková Brychtová

Dobrý večer,máte volný termín od 13.-15.3 nebo od 20.-22.3.? děkuji za odpověď

Julie

Dobrý den paní Nováčková,

předem Vám děkuji za Váš dotaz.Co se týká Vašich stanovených termínů pobytu- Ve dnech 13.3. , 14.3. a následně 21.3. probíhají v hotelové restauraci Illusion, předem dohodnuté akce, na které bych Vás ráda touto cestou pozvala. Z tohoto důvodu vyplývají jistá omezení. V případě zájmu, prosím o kontaktování recepce hotelu na adrese: recepce@hotelpalcat.cz, anebo na telefonu:+420 774 7­06 495. Přeji krásný den

Kateřina Kovářová

Dobrý den, bylo by možné dokoupit ješte jednu noc? Tedy že by byl pobyt od čtvrtka 12.3. do neděle 15.3.?
Děkuji za odpověď

Julie

Dobrý den Kateřino,

předem Vám děkuji za Váš dotaz.
Samozřejmě je možné si pobyt u nás v hotelu prodloužit a to na jak dlouho budete chtít…
Co se týká Vašeho stanoveného termínu- Ve dnech 13.3. 2015 a následně 14.3. probíhají v hotelové restauraci Illusion, dvě akce, na které bych Vás ráda touto cestou pozvala. Z tohoto důvodu vyplývají jistá omezení. V případě zájmu, prosím o kontaktování recepce hotelu na adrese: recepce@hotelpalcat.cz, anebo na telefonu:+420 774 7­06 495. Přeji krásný den

Catherine Kopová

Dobrý den,

chci se zeptat, jestli máte volný pokoj pro 3 osoby od 5.-7. dubna a zda stačí koupit jeden voucher a 3. osobu doplatit zvlášť.

Děkuji

Kopová K.

Julie

Dobrý den paní Kopová,

předem Vám děkujeme za zájem o ubytování v congress & wellness hotelu Palcát. Ve Vámi uvedeném termínu, máme požadovanou kapacitu k dispozici. V případě zájmu o rezervaci, nás prosím kontaktujte na adrese: recepce@hotelpalcat.cz.
Co se týká Vašeho druhého dotazu: 3 osobu lze samozřejmě doplatit.

Krásný den

Sofia

Dobrý den,chci se zeptat, zda stále platí volný termín 3.4.-5.4..Dekuji za odpoved

Julie

Dobrý den paní Sofia,

předem Vám děkujeme za Váš dotaz. Bohužel Vám musím oznámit, že uvedený termín, je již plně obsazen. Mohla bych Vám nabídnout termín- 1.-3.4., anebo 5.-7.4.2015. V případě ověření jiných termínů, nás prosím neváhejte kontaktovat na e- mailové adrese: recepce@hotelpalcat.cz. Krásný den

Jitka H.

Dobrý den, je volný termin 28.3.-29.3. (celkem 5 osob)? Je možná 1 přistýlka na pokoji?

Vladimír

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Žel, v uvedený termín máme hotel plně vytížený. Prosím o výběr z dalších možných termínů: 3.-5.4.; 10.-12.4. a 17.-19.4.2015 či 8.-10.5.2015. Těšíme se na Vaše rozhodnutí k výběru termínu. Přistýlky jsou možné na jednolůžkové pokoje a 3 lůžkové apartmány.

Vladimír

Dobrý den,
je volný termín na 1 noc od 4.4. do 5.4. nebo na 2 noci od 3.4. do 5.4.? A vstup na Ewu Farnou je za poplatek (a přímo v hotelu)?? Děkuji

Vladimír

Dobrý den, děkujeme za Vaši otázku. Ano, oba termíny jsou ješte volné k objednání. Vstupenky na vystoupení Ewy Farné jsou k dispozici přes portál ticketstreem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru