Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

99 Kč za TŘI zkušební lekce Zumby nebo DVĚ lekce Lady Latin Dance. Zkuste i DVĚ taneční lekce PRO-AM, kde amatérky tančí v páru s profesionály!

4,5 / 5 Taneční škola MAESTRO Plzeň  (mapa) 215 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
TŠ Maestro

Dobrý den, konkrétní termíny rezervace prosím prostřednictvím emailu na karin@tsmaestro.cz nebo tel. 774846278. Děkuji a těšíme se na Vás.

Lenka Nováková

Dobrý den, nyní jsem si objednala 3 vouchery na ZUMBU. Měla bych zájem o cvičení každou středu od 17. hodin ve studiu Solleila. Je nutné se nějakým způsobem dopředu objednat? Předem velice děkuji za odpověď. S pozdravem Lenka Nováková

TŠ Maestro

Dobrý den, konkrétní termíny rezervace prosím prostřednictvím emailuna karin@tsmaestro.cz nebo tel. 774846278. Děkuji a těšíme se na Vás.

Petra

Dobrý den, zakopila jsem 3 vouchery na ZUMBU, tj. 3×3 lekcí, jak se k Vám mám pak objednat? Chtěla bych chodit ve středu od 20hod., když zadám rezervaci na stránkách je tam cena 900,–Kč na celý kurz, tak tomu moc nerozumím :)! Děkuji za pomoc, P.!

TŠ Maestro

Martina: Dobrý den, na lekcích PRO-AM připadají 2–3 ženy na 1 tanečníka. Jedna skupinka se učí nové věci rovnou s tanečníky, druhá skupinka sama(s lektorkou), pak se dámy prostřídají. Tzv. „prostoje“ ani nepostřehnete, protože střídání je cca v 1–3 minutových intervalech.

TŠ Maestro

Lucie: Dobrý den, ano, je to tak, můžete si koupit 3 jakékoliv vouchery, takže i 3× zumbu. Dárkový voucher je také platný.

Martina

Dobrý den, u lekce Pro-Am, pokud bude např. 12 žen, tak bude i 12 Vašich tanečníků? Nebo se budeme muset střídat? Děkuji za odpověď.

Lucie Karlovcová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli si mohu zakoupit pro sebe 3 vouchery a za cenu cca 300 Kč tak absolvovat devět lekcí zumby, případně pokud ještě další vouchery (nad rámec mých 3) dostanu jako dárek, mohu je také využít? To znamená za každý voucher sama využít 3 lekce, nebo je to nějak omezené? Děkuji

Andrea

Děkuji za odpověď, poslala jsem Vám mail na Vaši uvedenou adresu: karin@tsmaestro.cz.

TŠ Maestro

Dobrý den, tato akce je skutečně určená pro jednotlivce, nicméně určitě je možné domluvit se na vyzkoušení jiného kurzu u nás. Napište prosím Váš e-mail, napíši Vám podbrobnější informace.

Andrea

Dobrý den, četla jsem, že akce platí pro jednotlivce, ale stejně mi to nedá se nezeptat, zda by nešly vouchery nějak využít pro tancování v páru (vyzkoušet si Váš kurz taneční jinak). Děkuji za odpověď.

TŠ Maestro

Ano, 99Kč je cena za 3 lekce ZUMBY (nebo 2 lekce LADY LATIN DANCE).

TŠ Maestro

Dobrý den, ano, voucher platí pro všechny naše další využívané prostory, čili i SOU Skvrňany a Soleila studio.

HanaK

Prosím vás,těch 99,– je za 3 lekce Zumby????

Radka

Dobry den, plati voucher i na prostory ve Skvrnanech?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru