Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Akreditovaný kurz s certifikátem „instruktor fitness“ pro budoucí osobní trenéry

4,2 / 5 IKAROS Praha  (mapa) 17 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Hana

Dobrý den,
podmínka pro absolvování je plnoletost a ukončené SŠ. Je problém, že syn ještě studuje? Tento rok bude maturovat.
Děkuji za odpověď

Trenerska skola Ikaros

Dobry den, Hano. Dekujeme za Vas zajem. Vas syn u nas muze nas rekvalifikacni vzdelavaci trenersky kurz pro Instruktora fitness akreditovany MSMT absolvovat, ale certifikat obdrzi az po ukoncenem stredoskolskem vzdelani. Lepsi moznost Vam uz nabidnout nemuzeme. Dekujeme za pochopeni a tesime se pripadne na jeho ucast. ;)

Petra Bundová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouhou má platnost licence a jaké jsou pak podmínky pro její prodloužení. děkuji za odpověď

Trenérská škola Ikaros

Dobry den, Petro. Dekujeme za Vas zajem. :) Platnost certifikatu, ktery pri uspesnem absolvovani naseho rekvalifikacniho vzdelavaciho trenerskeho kurzu pro Instruktora fitness ziskate, by mela byt dozivotni. ;) Tesime se pripadne na Vasi ucast. ;)

Alena B.

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda místo sobotní výuky a nedělní praxe bude na jednom stejném místě?

Jaká je šance, že se kurz bude konat na Václavském náměstí?

Díky!

Trenérská škola Ikaros

Dobry den, Aleno.
Na stejnem miste bohuzel nebudou. :/ Drive jsme to tak mivali, ale kvuli zkvalitneni vyuky jsme teorii presunuli do nasi ucebny na Hradcanske, ktera je ke kvalitnimu studiu urcite vhodnejsi, nez nase byvale prostory, jenz jsme pouzivali. Na Vaclavskem namesti bude vetsinou pouze praxe. Tesime se pripadne na Vas. ;)

Tereza

Hlásím se s dalšími dotazy :D Ten poplatek za individuální lekci činí kolik? Teď mám docela dilema, zda se mi tedy kurz vyplatí, když budu mít tak velkou absenci. Jenže ta nabídka je moc lákává :) Jaké máte zkušenosti?

Trenerska skola Ikaros

:D 500,– Kc. To je na Vas, ale slevu poskytujeme nyni opravdu velkou a tento skvely rekvalifikacni vzdelavaci trenersky kurz akreditovany MŠMT pro Instruktora fitness si muzete udelat za velmi prijatelnych a pratelskych podminek. ;) Zkusenosti mame takove, ze pokud se clovek snazi, uspesne kurz zvladne i s nejakou tou absenci, ale bude zapotrebi nejake to samostudium (minimalne z teorie). Je to na Vas. ;)

Tereza

Dejme tomu, že z těch devíti víkendů bych mohla dorazit jen pět víkendů. Je to moc velká absence? :D Popřípadě měla bych možnost se chybějící látku nějakým způsobem doučit? Omlouvám se za hromadu dotazů, ale o kurz mám zájem a chtěla bych si to nějak rozumně zorganizovat :)

Trenerska skola Ikaros

To je v poradku, nic se nedeje. :) Radi Vam Vase dotazy zodpovime slecno. ;) Je to pomerne velka absence, ale dohnat se to urcite da. Na teorii od nas obdrzite nase studijni skripta, ktere Vam se zameskanou ucasti na nasich prednaskach jiste pomuzou a praxi si muzete doplnit, pokud budete potrebovat a chtit, individualne u naseho hlavniho lektora za poplatek. Dekujeme.

Tereza

Dobrý den,

je možný i individuální plán nebo jsou hodiny kurzu striktně dané? Jde mi o to, že pracuji i o víkendech a určitě bych nemohla dorazit na všechny hodiny. Pokud by byla možná výjimka, byla bych moc ráda. Děkuji za odpověď.

Trenerska skola Ikaros

Dobry den, Terezo.
Dekujeme za Vas zajem. Individualni plan neni bohuzel mozny, ale na vsechny hodiny v ramci nasi vikendove formy studia povinne dojit nemusite. Nas rekvalifikacni vzdelavaci trenersky kurz muzete dokoncit uspesne i s nejakou tou absenci. Tesime se pripadne na Vas. ;)

luss

Dobrý den,
Je možné koupit voucher ačkoliv nemám zkusenosti z fitness, ale chci to zmenit? Zda je vhodný i pro úplně začátečníky? Párkrát jsem byla cvičit, ale to je vše…a v jakých hodinách od kolika do kolika probíhají kurzy alespoň cca ..abych stíhala práci děkuji a přejí hezky den

Trenerska skola Ikaros

Dobry den.
Dekujeme za Vas zajem. Jasne, od toho jsme tady, abychom Vam pomohli. ;) Neni se ceho bat, slecno. :) Nas rekvalifikacni vzdelavaci trenersky kurz probiha vikendovou formou studia vzdy v dopolednich hodinach. Tesime se pripadne na Vas. ;)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru