Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

6 lekcí Pole dance, Gogo dance a dalších aktivit

4,5 / 5 Moschna dance center Praha - Nové Město  (mapa) 105 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petra

Dobrý den, není potřeba čekat, hodina se přizpůsobuje účastníkům na kurzu. Máme svoje osnovy přizpůsobené tak, že můžete do lekcí naskočit. Určitě není třeba se bát, že byste nestíhala. Budeme se těšit. Hezký den.

Denisa

Dobrý den, chceme jít s kamarádkou na pole dance a jsme úplný začátečníci..Chci se zeptat, zda když přijdeme na nějakou lekci pole dance 1 v březnu co máte vypsanou tak to zvládneme..Koukala jsem a většina kurzů začala již v lednu..Nebo máme počkat na duben až budete mít vypsané nové kurzy?Děkuji za odpověď

Petra

Registraci musíte provést každá zvlášť, rozdělit peníze můžeme. Pokud chcete, napište tuto poznámku v emailu až budete posílat voucher.

Katka

Jakože nelze využít ve dvou? Chtěli jsme pouze to zkušebně.. Jít na 3 lekce ve dvou a pak si případně doplatit další. Koupit rovnou 6 lekci, když nevím, jestli mi ti sedne, pro mě bohužel není tak výhodné a mohly by skončit nevyužité. Je to škoda, že tu možnost nedáváte.

Petra

Dobrý den, platnost mají jak je uvedeno ve slevě dva měsíce. Každá osoba musí být zaregistrovaná, takže odpověď je ne. Děkujeme.

J.S.

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jakou mají moschňáky platnost?
A lze je použít pro 2 osoby?
Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru