Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

15 lekcí sebeobrany Krav Maga

4,7 / 5 FIT4Fight Praha - Strašnice  (mapa) 47 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FIT4FIGHT

Dobrý den, vždy pro Vás bude místo, ale prosíme o registraci do dané třídy. V úterý a čtvrtek od 20:00 je ještě pár míst. Děkujeme F4F

Adla Mertlová

Dobrý den, nemůže se tedy stát když budu chtít chodit na ÚT a ČT večer že bych se nedostala? Dá se to rovnou nějak předem zarezervovat? A když je človek bez fyzičky, dá se to? Díky! :)

Lucie

Hezký den přeji:) Co když nestačíme 15 lekcí do konce května vyčerpat? děkuji za odpověď;)

Zdeněk Schneider

Dobrý den, to není třeba, stačí pouze, že do konce května přijdete na první lekci a uplatníte voucher a ty další mohou už být po termínu platnosti voucheru. Těšíme se na Vaši návštěvu!

FIT4FIGHT

Dobrý den, ano je to možné, ale doporučoval bych nahrazovat si trénink v druhé polovině týdne, aby jste zbytečně neopakoval stejný trénink. Tzn. od pondělí do středy běží stejný koncept tréninků a od čtvrtka do pátku druhý koncept tréninku. Tudíž pokud zvládnete pondělí, je třeba si dát náhradu za pátek ve čtvrtek od 19 nebo 20.

Děkujeme a více můžeme vysvětlit osobně.
S pozdravem Drcmánek Jiří

Petra Němečková

Dobrý den,
pracuji na směny, je možné využít např. jednu hodinu v pondělí, další ve středu-naplánovat si to podle směn?
Děkuji za odpověď

Monča

Mám dotaz. Výuka ráno PO a ST platí, resp.je volná? na vašich stránkách (http://www.fit4fight-os.cz/krav-maga.html) jsem tuto variantu nenašla… díky

FIT4FIGHT

Dobrý den, ano ranní třída pondělí a středa od 7:30 je volná, na webu bude tato informace brzy doplněna. Děkujeme a těšíme se případně na tréninku.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru