Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Brandnooz box – překvapení plné nových chutí!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Nallim

Dobrý den,
když si koupím 3 vouchery na 1 měsíc. Tak můžu si první voucher aktivovat dnes = příjde únorový balíček. 2 voucher aktivuji začátkem března = březnový balíček, 3 voucher aktivuji 31.3. = příjde dubnový balíček?

Slevomat.cz

Dobrý den,

děkujeme za váš příspěvek a mrzí nás, že vám na něj nebylo odpovězeno.

Právě zpětně kontrolujeme diskuze, aby se toto v budoucnu již nedělo a každý příspěvek byl vždy zodpovězen.

Děkujeme za pochopení a přejeme příjemný den.

Zdena

Dobrý den, dotaz mám spíše na firmu Brandnooz.
Už jsem koukala na vaše stránky a zdálo se mi to bezva. Balíček už jsem objednala, ale odradila mě platba kartou přes internet, kterou mám zablokovanou a nebudu sama. Nějaký jiný způsob placení?

Slevomat.cz

Dobrý den,

děkujeme za váš příspěvek a mrzí nás, že vám na něj nebylo odpovězeno.

Právě zpětně kontrolujeme diskuze, aby se toto v budoucnu již nedělo a každý příspěvek byl vždy zodpovězen.

Děkujeme za pochopení a přejeme příjemný den.

Aneta

Ohledně dotazu na novinky v boxu od Ivo Spáčila – například v posledním boxu bylo 8 produktů, z nichž 2 byly na trhu opravdu nově, jeden 5–6 měsíců a zbytek byly starší záležitosti. Tolik pro představu.

Slevomat.cz

Dobrý den,

děkujeme za váš příspěvek a vaši zkušenost s tímto produktem.

Přejeme hezký den.

Monika Bílá

Dobrý den, ráda bych koupila voucher na 3 měsíce. Lze to ještě? Děkuji.

brandnooz

Dobrý den, tato nabídka je momentálně bohužel již vyprodána.

Filip Vereš

Dobrý den. Pokud jsem si objednal březnový box 28.2.2015 a chci zrušit dubnový box, musím tak učinit do 5.března? Děkuji.

brandnooz

Dobrý den,
máte-li zájem pouze o březnový brandnooz box, s platností od dubna stačí ukončit předplatné nejpozději do 5. dubna.

Ivo Spáčil

Dobrý den, koukal jsem na Vaše stránky a nikde jsem to nenašel, ani zde na slevomatu. Jak se prosím řeší případná reklamace, když v boxu který dostanu je nějaké zboží, které už nějakou dobu je na trhu a nejedná se o novinku? Děkuji

brandnooz

Dobrý den,

děkujeme za dotaz, představu o obsahu boxů si můžete udělat po zhlédnutí předchozích edic. Produkty v boxu tvoří novinky (ne déle než 6 měsíců od uvedení na trhu) a tipy (produkty s delší dobou od uvedení na trhu).
Nebudete-li spokojen s produkty, můžete je neporušené v zákonné lhůtě vrátit zpět.

Dášul Voj

Dobrý večer , potřebovala bych nákup zrušit. jak mužu zrušit prosim ? Děkuji

brandnooz

Dobrý den,
prosím, kontaktujte nás se svým dotazem na info@brandnooz.cz.
Děkujeme a přejeme Vám hezký den.

Petra Králová

Dobrý den, chci se zeptat, jak je to s objednáním koncem března, když např. voucher uplatním 31.3.2015 přijde mi březnový box? Kdy? Jde mi o to, zda v případě nespokojenosti stihnu další boxy zrušit do 5.4.2015 (nebo je možné je zrušit až do 5.5.2015 ?). Děkuji

brandnooz

Dobrý den Petro, díky za dotaz. Objednávky březnové zásilky jsou do 18.3. a doručení je plánováno na 26.3. Objednáte-li až 31.3. jedná se již o zásilku na duben. V případě vaší nespokojenosti lze další zásilku (na květen) zrušit do 5.5.

Marta

Dobrý den, počítáte s vegetariány? V mnohých brambůrkách, sušenkách či ochucovadlech jsou živočišné produkty, například ve slaninových brambůrkách 0,01% slaniny a podobně. Může si vegetarián bez obav objednat váš box?

brandnooz

Dobrý den Marto, děkujeme za dotaz. Živočišné produkty rozhodně nejsou běžně obsahem boxu, ovšem stopové prvky ve složení, jako u vámi uvedeného příkladu, bohužel vyloučit nemůžeme.

Lea Brečková

dobrý den, nevím jestli to chápu dobře tak se optám :) když si koupím voucher na 3 měsíce tak až po nich pak zaplatím každý měsíc 222,– dokud to nezruším? a platí se pak měsíčně? předem děkuji za odpověď :)

brandnooz

Dobrý den, ano při této variantě voucheru je běžná cena až po uplynutí 3 měsíců. Cena je poté 222 Kč, platba každý měsíc, dokud předplatné sama neukončíte.

Nallim

Pokud použiji vouchery tak jak jsem psal, tak předplatné budu mít vždy jen na měsíc pak ho zruším a na další měsíc mohu použít další voucher za 149 Kč, když se dá voucher použít do 31.3. A vyjde to ještě lépe než koupit přímo voucher na 3 měsíce :-)

brandnooz

Takovýmto způsobem vouchery uplatňovat nelze. Nabídka zlevněného prvního boxů z předplatného „Nezávazně spolu“ platí pouze pro nové zákazníky. Další box již bude za standardní cenu 222 Kč. Pokud nebudete chtít s odběrem pokračovat, předplatné můžete do 5. dne v měsíci zrušit.

brandnooz

De facto ano, poté byste ovšem měli doma tři předplatná. Box v rámci této nabídky je totiž prvním testovacím v rámci otevřeného předplatného „nezávazně spolu“.

Nallim

Tak každý člen rodiny si může zakoupit svůj voucher.

brandnooz

Dobrý den Nallim,
zakoupit lze pouze jeden voucher.

Veronika Stranska

Dobry den,

ja bych rada sluzbu vsem doporucila. Balicky uz odebiram takrka rok a system je zcela fantasticky!
Diky za super sluzbu!
Veronika

Slevomat.cz

Dobrý den,

děkujeme za váš příspěvek a to nás velice těší.

Hezký den přejeme.

Katka

Dobrý den, já bych ráda reagovala na paní Zdenu. Platbu katou přes internet má většina lidí opravdu neaktivní, ale lze ji v internetovém bankovnictví aktivovat a zase deaktivovat, vše je vyřízeno během 5 minut. Takže se nemusíte bát tento způsob využít… :)

Slevomat.cz

Dobrý den,

děkujeme za váš příspěvek a návod, jak si aktivovat platbu pomocí platební karty.

brandnooz

Dobrý den paní Zdeno, děkujeme za dotaz, těší nás váš zájem o box :). Ano, je možnost zaplatit box i bankovním převodem a to v rámci časově omezeného předplatného na 3, 6 nebo 12 měsíců.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru