Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Letecky na krásné pláže bulharských Zlatých písků

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Dana K.

Dobry vecer,chci se zeptat na celkovou cenu zajezdu v terminu od 26.6.pro jednu dospelou osobu,a dve deti ve veku 5 a 9 let. Dekuji

CK Experitour

Dobrý den, Dano,
o jaký termín by se jednalo? Děkujeme.

CK Experitour

Dobrý den,
přehlédl jsem uvedený termín. Cena za dospělou osobu činí 11.990 Kč, cena za děi á 9990 Kč. Přejeme pěkný den.

Iveta

chtěla bych se zeptat kolik platí roční dítě? děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Iveto,
dítě do věku 1,99 let (v době pobytu) cestuje v doprovodu 2 dospělých osob zcela zdarma. Přejeme pěkný den.

Michal

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat jestli je možné se ubytovat 8 lidí pohromadě. A jestli se daná částka musí uhradit celá, nebo stačí záloha popř. splátky.

Děkuji za odpověď
 Michal

CK Experitour

Dobrý den, Michale,
jestli máte na mysli jeden pokoj, tak takový pokoj není :) Můžeme nabídnout 2 × 4 lůžkový pokoj, dále jsou k dispozici dvoulůžkové pokoje a dvoulůžkové s přistýlkou. U těch 4 lůžkových je cena o něco nižší než cena uvedená zde na Slevomatu. Pokud byste rezervovali 4 lůžkové pokoje, tak vouchery koupíte vždy 2 na jeden 4 lůžkový pokoj a zbytek doplatíte v CK – a to je pak možné do 15.3. Při této akci bohužel nemůžeme dobu doplacení více posunout. Přejeme Vám pěkný den.

Monika Novotna

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na cenu pro dva dospělé a dvě děti ve věku 9 a 15 let v termínu od 11.7.
a na cenu pro dva dospělý a dvě děti ve věku 11 a 9 let.děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Moniko,
volné termíny máme zatím všechny. Pro rodinu o 4 osobách (v případě 4 lůžkového pokoje bez ohledu na věk) mohu nabídnout 4 lůžkový pokoj. Jedná-li se o hlavní sezonu (červenec, srpen) tak cena by byla 46.990 Kč. Vouchery koupíte pro dospělé a cenový rozdíl doplatíte v CK. Před nákupem voucherů doporučujeme nejprve rezervaci v CK. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Monika

Dobry den,
chtela bych se zeptat, jestli mate volny jeste nejaky cervencovy termin- je mi v podstate jedno kdy, kolik by byla pripadna cena za dva dospele a dve deti ve veku 8 a 10 let.
Dekuji

CK Experitour

Dobrý den, Moniko,
po kliknutí na tlačítko „koupit“ se Vám zobrazí konkrétní termíny a ceny. Volné termíny máme zatím všechny. Pro rodinu jak píšete mohu nabídnout 4 lůžkový pokoj. Jedná-li se o hlavní sezonu (červenec, srpen) tak cena by byla 46.990 Kč. Vouchery koupíte pro dospělé a cenový rozdíl doplatíte v CK. Před nákupem voucherů doporučujeme nejprve rezervaci v CK. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Žanet Vostárková

Dobrý den kolik by vyšel pobyt pro dva dospělé a dvě děti 3 a 7 let, termín bud konec června nebo červenec? děkuji

CK Experitour

Dobrý den,
cena na konci června a na začátku července se liší. Napište nám prosím konkrétní vybraný termín a nabídku Vám rádi zpracujeme. Děkujeme.

Martina Jánská

Dobrý den,jaká by byla cena 2 dospělý a 2 děti ve věku 4 roky termín 12.6.-19.6? A je možné na jeden pokoj ubytovat 3 dospelé a 2 4leté děti? Děkuji a pekný den

CK Experitour

Dobrý den, Martino,
v termínu 12.6. – 19.6. by cena pro 2 dospělé a 2 děti ve věku á 4 roky při ubytování ve 4 lůžkovém pokoji činila 42.490 Kč. Případné ubytování 3 dospělých a 2 dětí do věku 11,99 let (1 dítě bez nároku na lůžko) lze. Cena by činila 51.990 Kč. Vouchery se v tomto případě koupí dva, cenový rozdíl pak doplatíte dle podmínek v nabídce v CK. Děkujeme a přejeme pěkný den.

jaja

Dobry den, kolik by stal jednoluzkovy pokoj ? Nebo doplatek za neobsazene luzko ?dekuji

CK Experitour

Dobrý den, Jájo,
záleží v jakém období, v hlavní sezoně by to bylo 2.390 Kč, v mimo sezoně 1.590 Kč. Přejem pěkný den.

Markéta

Dobrý den, chci se zeptat jaká by byla cena za dva dospělé, jedno 6ti lete dítě a jedno 7 měsíční dítě termín na začátku letních prázdnin?

CK Experitour

Dobrý den, Markéto,
záleží na konkrétním termínu, cena za dospělé se Vám zobrazí po kliknutí na „tlačítko koupit“. Budeme-li brát hlavní sezonu, tedy červenec a srpen, tak dospělí á 12.690 Kč. Dítě 6 let 10.490 Kč a dítě 7 měsíců zcela zdarma (bez nároku na sedadlo v letadle – režim infant). V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Přejeme pěkný den.

Miroslav Olin Kývala

Můžete prosím uvést nějaký odkaz na All inclusive co funguje, zajímá mě zejména pití.

 děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Miroslave,
all inclusive nabídka je popsána v nabídce na Slevomatu i na našich webových stránkách http://experitour.cz/hotel.php?n=vezhen Přejeme pěkný den.

Vlado Popovič

Dobry den kolik trvá cesta letadlem dekuji

CK Experitour

Dobrý den,
let z Prahy do Varny trvá přibližně 2 hodiny. Přejeme pěkný den.

Marketa

Až na to, že uvedený telefon nikdo nebere…

CK Experitour

Dobrý den, Markéto,

zkuste zavolat nyní, rádi Vás uslyšíme.

Marcela

Dobrý deň,
je možné spojiť 2 termíny dokopy? A aká by bola potom cena napr. na termín 10.-24.7. pre 2 dospelých a 2 deti do 5 rokov? Ďakujem

CK Experitour

Dobrý den, Marcelo,
ano, spojit dva termíny možné je. Můžeme Vám nabídnout 4 lůžkový pokoj za celkovou cenu 69.990 Kč. V ceně všechny uvedené služby. V případě dotazů jsme dále k dispozici. Přejeme pěkný den.

Lucie Galová

Dobrý den, jaká by byla cena za 1 dospělého a 1 dítě ve věku 12-ti let v červenci? A lze zakoupit cely voucher popripadne 2 za Benefity ? Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Lucie,
jeden dospělý zaplatí v hlavní sezoně 12.690 Kč (viz termíny a ceník po rozkliknutí „koupit“). Pokud bude dítěti v době pobytu 12 let a více, tak již platí cenu stejně jako dospělá osoba. Přímo naše CK benefitky neakceptuje. Zkuste se zeptat přímo Slevomatu, zda-li oni nepříjmají tyto poukázky. Děkujeme. Přejeme pěkný den.

mirka

dobře.děkuji

mirka

takže počítám dobře kolem 57 000? Nemůžeme být společně na pokoji? nejmenší s 2 dospělými?

CK Experitour

Dobrý den,
celková cena by tak činila přesně 56.750 Kč. Informaci o možnosti ubytování 5 osob na 4 lůžkovém pokoji zjišťujeme. Děkujeme. Přejeme pěkný den.

mirka

ještě termín 31.7–7.8.

CK Experitour

Dobrý den,
děkuejeme za upřesnění. 1. pokoj – dvoulůžkový dva dospělí á 12.690 Kč, dítě 4 roky 7990 Kč, 2. pokoj dítě 15 let 12.690 Kč, dítě 11 let (v době pobytu nesmí věk dítěte přesáhnout 11,99 let) 10.690 Kč. Vouchery byste zakoupili pro dospělé osoby. Doplatek za děti se hradí v CK. Děkujeme. Přejeme pěkný den.

mirka

dobrý den,můžu se zeptat na kalkulaci 2 dospělé +3 děti věk 4,11,15

CK Experitour

Dobrý den, Mirko,
ano, pouze nám řekněte termín o který máte zájem? Klikněte na „koupit“ a termíny se zobrazí. Děkujeme.

Gabriela

Dobrý den,jáká by byla cena pro 1dospělého a 9leté dítě o letních prázdninách?
Děkuji za odpověd.

CK Experitour

Dobrý den, Gabrielo,
cena za dospělého činí v hlavní sezoně 12.690 Kč. Jedno dítě do 11,99 let věkuk s jedním dospělým pak zaplatí 10.690 Kč. Přejeme pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru