Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1–3měsíční přístup k revolučnímu online cvičení

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Sylva

Dobrý den, pokud mám již zakoupené členství, které právě běží a dokoupím si zde v akci další voucher, bude mi tato nová aktivace navazovat automaticky po ukončení platnosti té současné? Čili nebudou se mi obě členství časově překrývat? Děkuji

Online Fitness

Dobrý den, nové členství bude navazovat na to aktuální, nebude s vám překrývat.

Suzanna Pistoria

Dobry den, kdyz si zakoupim voucher, mohu ho aktivovat, resp. zacit se cvicenim kdykoliv? Treba za 4 dny? Pocita se mesic od aktivace ci od zkoupeni voucheru? Dekuji, Zuzka

Online Fitness

Dobrý den, počítá se měsíc od aktivace, takže je jen na vás kdy začnete:-)

Jana .

Dobrý den, když tedy začínáte např. 2.3. první cvičení v 9 hod. a poslední v 18.30 hod., já budu doma na PC až po půl 7 večer, již se na žádné cvičení tento den nemohu přihlásit a přijdu o něj…

Online Fitness

Stačí když se zmíněné lekce přihlásíte kdykoliv před jejích začátkem a až budete doma tak si je můžete zpětně přehrát. Když nám tady pošlete své tel.č., zavoláme a vše dovysvětlíme.

Jana .

Dobrý den, když se během dne nestihnu přihlásit k vysílané lekci (odcházím v 6.30 do práce a vracím se kolem 18 hod., v práci si cvičení pustit nemohu), tak se již nedostanu ani zpětně k opakování této lekce, ale jen do předchozích archívů..? Prosím o vysvětlení. Děkuji.

Online Fitness

Dobrý den, k přihlášené lekci se dostanete kdykoliv až do půlnoci následujícího dne.

Jana

Dobrý den, pročítala jsem info na Vašem webu, a abych se mohla přihlásit k dennímu cvičení, musím se přihlásit nejpozději 1 min. před spuštěním cvičením? Pochopila jsem to správně, a když se ke cvičení nepřihlásím/ne­dostanu, nelze tedy zhlédnout ani cvičení z archívu? Kolik cvičení denně nabízíte, resp. třeba každou hodinu až do večerních hodin..? Děkuji za info.

Online Fitness

Dobrý den, denně vysíláme 3 až 5 živě vysílaných lekcí, k tomu mate k dispozici neustále přibližně 10 lekci v archivu Top lekcí. Pokud se k lekci přihlásíte, máte možnost si ji přehrát až do půlnoci následujícího dne.

Kateřina Pilíková

pro Ivetu – taky jsem hledala rozvrh a je přístupný přes ten odkaz v nabídce, jen je potřeba si nakliknout aktuální datum (našla jsem tam ale jen lekce do pátku, na březen tam nic není vidět).

Iveta

Dobrý den, je možné se někde podívat na rozvrh hodin cvičení? Děkuji

Online Fitness

Rozvrh lekcí najdete na úvodní straně webu, stačí srolovat níže a vybrat si konkrétní den, který se má zobrazit. Po přihlášení najdete podrobnější a přehledný rozvrh lekci.

Romana

Dobrý den,
přístup k uloženým lekcím je omezen členstvím, tedy 1 či 3 měsíce nebo lze využívat i později?
Děkuji za odpověď.

Online Fitness

K živým lekcím máte přístup do půlnoci následující ho dne po živém vysílání lekce, přístup do archivu je po dobu platnosti členství.

Alena

Dobrý den.
Není mi zcela jasné toto: když si zakoupím 2×3 měsíční přístup ke cvičení, jak pak zaktivuji ty následné 3měsíce, když možnost uplatnit voucher je do 31.3. Je to tak, že uplatním oba vouchery najednou a „systém“ pozná, že mi má umožnit přístup po dobu 6měsíců? Nebo jak to funguje? Díky za info zpět a pěkný víkend, A.

Online Fitness

Dobrý den, funguje to přesně tak jak popisujete;-) systém to sám rozpozná a aktivuje vám členství na 6 měsíců.

Tereza

Dobrý den,kolik cvičení si můžu otevřít děnně z archivu,pokud mi nebude vyhovovat to nějaké živé cvičení v nějakou dobu

Online Fitness

Dobrý den,

z archivu TOP lekcí si můžete přehrát denně neomezený počet lekcí.

Lenka

Dobrý den,
můžu si vybrat každý den jinou lekci anebo už musím zůstat celé období u jedné tzn. třeba u pilates?

OnlineFitness.cz

Dobrý den, každy den si můžete vybrat libovolnou lekci :-)

Irena Tranová

Dobry den, muzu si koupit vice voucheru a a tim se mi budou sčítat treba 3+3 mesice, takze budu mit cvičeni treba na 6 měsíců?

Dekuji za odpověď

OnlineFitness.cz

Dobrý den, ano můžete

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru