Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1denní skipas do Skiareálu Špindlerův Mlýn

4,6 / 5 Skiareál Špindlerův Mlýn Špindlerův Mlýn  (mapa) 153 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Dvorakova

Je to dobra nabidka. Ja ji vyuzila v lednu, když byla take k dispozici a moc jsem si to uzila. Diky za ni! Je to supr. Pokud vam ostatnim nevyhovuje, tak ji koupit nemusite:-) Proc vsechno jen kritizujete?.....

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Dvořáková. Děkujeme Vám za to, že jste si vše užila, to nás těší a tak to má být. Děkujeme.

Pavlína Neumannová

Dobrý den,

vouchery jsem zakoupila. Pokud nebude sníh, vrátíte nám peníze za vouchery, které nebude možné využít?

Skiareal Sp. Mlyn

Dobrý den,
sněhu máme nyní na sjezdovkách dostatečnou zásobu na to, abychom si mohli být jistí, že ve Špindlu se bude lyžovat minimálně do velikonoc.
Nemějte strach.

hombre

nechci platit kartou a nic jiného mi nanabízíte

Slevomat.cz

Dobrý den, Hombre. Bohužel, některé nabídky jsou opravdu jen pro platbu kartou, ale je to velice komfortní řešení i pro budoucí nákupy na internetu, doporučujeme.

Petr

Dobrý den, taky si myslím, že tohle tedy poskytovat nemusíte/nemáte zapotřebí … uživatel Marketa má pravdu a zrovna jsem Vám chtěl to samé napsat, tak mě předběhla.
Což je jenom dobře … osvěta je potřeba a „ušetřit“ 110 Kč (600–490) se nemusí vyplatit (protože člověk přijde o vše, když nebude sníh …)

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře. Zatím to tak nevypadá, ale chápeme, že nákup je na vás a pokud vás nezaujala tato nabídka, zaujme nějaká jiná. Děkujeme.

Marketa

No, jenže už od 23.3, je cena skipasu na místě jen 650,– a při nákupu přes net 600,–, takže tato skvělá nabídka je trochu velkou blamáží…! Zase až tak veliká sleva to totiž není. A když nebude sníh?

Skiareal Sp. Mlyn

Náš ceník je veřejně přístupný, je na každém jak si nabídku vyhodnití. 490 Kč na den je zatím rozhodně nejvýhodnější nabídka skipasu na toto období.
Co se sněhu týče, toho máme nyní na sjezdovkách dostatečnou zásobu na to, abychom si mohli být jistí, že ve Špindlu se bude lyžovat minimálně do velikonoc.

Katka

Dobrý den, opravdu je nutné vyzvedávat skipas na Hromovce? Budeme na Horních Mísečkách, což je k Hromovce trochu z ruky…Děkuji za odpověď.

Skiareal Sp. Mlyn

Ano, místo pro akceptaci voucheru Slevomatu je pouze na Infocentru Hromovka.

Jan Horys Horák

Co kdyz v tomto terminu nebude na sjezdovkách sníh?

Skiareal Sp. Mlyn

Dobrý den,
sněhu máme nyní na sjezdovkách dostatečnou zásobu na to, abychom si mohli být jistí, že ve Špindlu se bude lyžovat minimálně do velikonoc.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru