Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

All Inclusive Tunisko: letecky v červnu za 10 990 Kč!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Danny Mc Coy

dobry den jaky cestovni doklad potrebuji,nemame s pritelem pasy a kdyz si je nechame udelat pred odletem nove budou platne staci?a jake je pocasi v tu dobu v cervnu v Tunisku a jake je v cervnu v Bulharsku?

CK ULYSSES

Dobrý den Danny, do Tuniska potřebujete platný cestovní pas, který využíváte až v den Vašeho odletu. Stačí tedy, když si jej zřídíte před odletem – detailní informace naleznete na http://www.ulysses.cz/Tunisko-pasove-vizove-a-zdravotn-pozadavky-pro-ucastniky-zajezdu-poradanych-CK
Detailní informaci o počasí v Tunisku (teplota vzduchu, moře, délka slunečního svitu) je uvedena přímo zde v textu akce. Bulharsko není součástí této akce a není v ní námi nabízeno.
Hezký den

Zuzana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda budete na tento zájezd vypisovat i další termíny (v průběhu července – září) nebo zůstanete jen u těchto dvou vypsaných. Děkuji a přeji pěkný den!

CK ULYSSES

Dobrý den Zuzano, letní a zářijové termíny na tento hotel naleznete přímo na našich webech http://www.ulysses.cz/tunisko/pevnina/hammamet/hotel-president-club-223320 . V tuto dobu je však high season, tzn. nejvyšší sezóna, cena je tedy o dost vyšší než v této akci, protože tato akce slouží jako promo akce naší CK, a je jí dotována. Pokud budete chtít detailnější informace zavolejte nás na tel.224 225 430–1 (po-čt 9–18, pá 9–15) nebo 728 577556 (prac. dny dtto, so-ne 10–17). Mějte hezký den

Luboš

Dobrý den, prosím je na pokojích klimatizace?
Děkuji

CK ULYSSES

Dobrý den přeji pane Luboši, ano klimatizace je součástí vybavení standardního pokoje. Povinnost spustit klimatizaci je dána v Tunisku zákonem vždy v období od 01.07. do 31.08., pokud je hotel klimatizací vybaven, klimatizace nemusí být v provozu po celých 24 hodin, režim jejího provozu a vymezení určitých hodin pro její provoz je zcela v kompetenci daného hotelu. V ostatních obdobích je rozhodnutí o spuštění klimatizace zcela v kompetenci vedení hotelu. Děkuji. Hezký zbytek dne.

Tereza

Dobrý den,prosím,kdy rozhoduje věk dítěte. V době při podpisu smlouvy,nebo v době odletu ? A jak se řeší situace ubytování,když je nás pět ? Dva dospělý a tři děti.
 Děkuji

CK ULYSSES

Dobré ráno Terezo, věk dítě rozhoduje v den odletu z Tuniska, věk dětí kontrolují pasové orgány na letišti a recepce v hotelu. V tomto hotelu lze na pokoji ubytovat pouze 4 osoby, Vaše pětičlenná rodina by tedy musela mít 2 pokoje a to dvoulůžkový a dvoulůžkový s přistýlkou. Pokud byste chtěla ubytování rodiny na jednom pokoji kontaktujte nás telefonicky na 224 225 430–1 (9–18) nabídneme Vám jiný hotel, který toto umožňuje. Mějte hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru