Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurzy lezení pro začátečníky i pokročilé (2–6 osob)

4,6 / 5 Areál Komec Brno  (mapa) 108 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martin

Dobry vecer,
stale nechapu, jestli je na jeden zakoupeny kurz mozno absolvovat jako jedna, dve a nebo vice osob. Informace, ktere uvadite mi prijdou lehce zavadejici a zmatene. Na strankach provozovatele kurzu je uveden cenik, ze ktereho nelze rozpoznat, jak jste se dostali k puvodni castce, tudiz se nelze ani dopocitat pro kolik osob je na jeden zakoupeny voucher. Prosim o vysvetleni

Komec

Kurz stojí 990kč a to pro jednu nebo dvě osoby . Pro 4 osoby stojí kurz dalších 990kč na jeden voucher ze slevomatu může dojít jedna nebo max dvě osoby. Instruktor vede kurz většinou pro dvě dvojice maximálně pro 6 lidí. Cena je jasná není o čem polemizovat.

Simona

A kdyz bych nemela voucher,muzem k vam kdykoliv prijet nebo se musime objednat :-)

komec

Na kurz je třeba se vždy rezervovat aby čekal instruktor. Cena je ale viz ceník tedy 990kč .

Komec

Platnost voucheru je stanovená na nabídce ale v podstatě i když budete chtít využít voucher později tak se nic nestane a kurz vám uděláme.

Simona

Dobry den do kdy muzu voucher vyuzit? Kdyz ho objednam ted

Komec

Kurz obsahuje všechny informace ohledně jištění , technice lezení, bezpečnosti pohybu na stěně , drobné vychytávky atd

Komec

Dobrý den určitě se kurzu můžou účastnit pouze děti ale výhodnější je když se účastní i jeden rodič jelikož se děti naučí jistit a pak není problém přijít příště bez dohledu instruktora.

Marie

Dobry den, je kurz vhodny i deti 11–13 let bez aktivni ucasti rodicu?

Komec

Kurz je vhodný určitě pro všechny nicméně účast rodičů se vítaná jelikož příště můžete děti jistit samy a nemusí být pod dohledem instruktora.

komec

Cas na kurz neni ohranicen 2 hodinami ale hlavne schopnosti še vse naucit a ovladat jisteni lezeni priste samostatne. Nejlepe se kurz realizuje pro dve ctyri maximalne sest osob kteri tvori dvojice. To je vse Komec.

Jana H.

Dobrý den,
v dvouhodinovém kurzu pro začátečníky se instruktor věnuje celé dvě hodiny pouze dvěma osobám, nebo na kurz přijde více lidí?
Děkuji za odpověď.

Komec

Kurz je určen pro dvojice ale není vždy jisté nutné se věnovat jenom jedné dvojici. Jestli kurz probíhá ve dvojici nebo více dvojic nemá to na kurz vliv. Jediné pravidlo je že instruktor muže školit najednou max 6 osob .

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru