Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

149 Kč za dva vstupy pro děti do Hradu zábavy v Palladiu! Množství atrakcí a spousta zábavy pro všechny.

3,1 / 5 Hrad zábavy Praha - Nové Město  (mapa) 393 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lucie Barochovská Bílková

jak je to s možností parkování?

Hrad Zábavy

Dobrý den. V Palladiu je parkoviště. Jedna hodina stoji 45,–Kč.

Zita

dobry den, chapu to dobre, ze za 2 vstupy-149kc, dostanu dovnitr jedno 7 lete dite a dve 2,5 lete deti???(jak jste psala nahore-dvojcata…)dekuji

Hrad Zábavy

Ano, je to tak. Můžete použít jeden voucher pro jedno starší dítě a dvě děti do 3 let.

Pavla

Dobrý den, dle informací na webu je vstup pro děti do 14 let. Dceři bude tento měsíc 13 let, ale měří cca 167 cm, nebude to problém? Atrakce budou zřejmě dimenzované pro menší a lehčí děti?

Hrad Zábavy

Dobrý den. Není to problém. Všichni naše zaměstnanci včetně klauna občas si s dětmi hrají v labyrintu, skáčou na trampolíně, nebo vyzvou na v areálu pneumatických pušek nějakého „neposedu“ na balonkový „souboj“. Je to myšleno tak, že starší děti naše atrakce už nemusí bavit, záleží na konkrétním dítěti. Zase máme sportovní automaty, které často pobaví i dospělé.

Renáta

A kolik by prosím stál ten klaun po dobu oslavy?
Moc se nám to vše líbí :) Děkuji

Hrad Zábavy

Dobrý den, Renáto. Klaun bude bavit Vaše děti,
soutěžit s nimi a dovádět 1,5 hodiny za 1500,–Kč.
Vždy si přizpůsobí věku děti. Snaží se, aby se děti zapojily do hry a pořádně se vyřádily.

Iveta

Dobrý den,

jsem velmi potěšena, že jsem vás našla zde na Slevomatu. Chodíme k vám s dětmi poměrně pravidelně a proto se nám tato vaše akce hodí ;-)
Je pravdou, že od doby, co jsem u vás byla poprvé, se vaše služby ještě zlepšily. Například nově otevřená kavárna je s tou původní k nesrovnání. Je prostě na jedničku. Vynikající káva, bezvadné posezení, báječné vafle, milá obsluha atd.
Naše děti byly nedávno na oslavě narozenin kamaráda, pořádané ve vašem centru. Jsem proto velmi ráda, že se vouchery dají využít i k tomuto účelu ;-) Bude nás cca 12, stačí mi tedy 6 voucherů? Je možné si objednat dort „panenku“, jak jsem viděla u dceřiny kamarádky? Ráda bych také využila služby klauna a také něco navíc. Nedávno jsem viděla jakousi bublinovou šou nebo co to bylo… Tu je na oslavu také možno objednat? Děkuji za odpověď a těším se, jak si to u vás s dětmi zase užijeme ;-)

Hrad Zábavy

Dobrý den, Iveto. Jsme moc rádi, že se Vám u nás líbilo. Od začátku roku máme nového provozovatele kavárny a jsme moc rádi, že Vám chutnaly naše vafle.
Pokud chcete u nás uspořádat narozeninovou oslavu, tak se Vám samozřejmě vyplatí pořídit si vouchery, ušetříte 50% z ceny za pronájem. Pro 12 děti potřebujete 6 voucherů. Dorty objednáváme v sousední cukrárně. Jsou vynikající, zákazníci byli vždy spokojení a „zbytky“ si odnesli domů. Můžete je mít kromě klasicky kulatého tvaru, ve tvaru panenky, autíčka berušky nebo knihy. Na oslavu si můžete objednat klauna,
moderátora, který předvede jak se dělají megabubliny a nechá vyzkoušet je vyrábět i děti.
Nabízíme také facepainting-malování na obličeje.
Budeme moc rádi, když se rozhodnete oslavit narozeniny v Hradě Zábavy a uděláme všechno pro to, abyste byli maximálně spokojení. Pro nezávaznou objednávku narozenin se všemi Vašimi požadavky použijte formulář na www.hradzabavy.cz . Pro případné dotazy nás můžete kontaktovat mailem nebo telefonicky. Vše je uvedeno na našich webových stránkách. Děkujeme!

Karolína

Dobrý den,

vouchery lze tedy použít i na oslavu narozenin??? Tzn. budeme mít 6 dětí, potřebuji tedy 3 vouchery??? Ještě prosím o informaci jak probíhá dětská oslava??? Občerstvení lze zakoupit na místě, lze třeba i dort, nebo je možné si jej donést??? Pokud bychom se pro oslavu u Vás rozhodli, je pro ni nějaké vyhrazené místo??? Děkuji za odpověď.

Hrad Zábavy

Dobrý den, 3 vouchery můžete použit pro 6 pozvaných děti. My Vám pronajmeme na dvě hodiny salonek pro narozeninové oslavy, nazdobíme ho barevnými řetězy a balonky. V průběhu oslavy náš zaměstnanec provede s Vašimi dětmi alespoň jednu soutěž, například „hledání pokladu“(hledají se žetony, schované v labyrintu). Pokud si přejete, aby si někdo s Vašimi dětmi hrál po celou dobu oslavy, můžete si zaplatit klauna. Máme výtečnou dětskou kavárnu, kde se dají koupit různé nápoje, dezerty a čerstvé domácí vafle. Jinak se dá objednat v podstatě všechno, co se prodává v okolních restauracích nebo kavárnách z Palladia. Dorty objednáváme v sousední cukrárně. Jsou výborné. Jídlo a pití si musíte objednat u nás, ale tolerujeme, pokud si přinesete vlastní dort. Chápeme, že v některých rodinách se dodržují tradice, že dort musí být vždy od babičky! Když se podíváte na fotografie na našich webových stránkách, uvidíte salonek za „středověkou“ bránou. Ta se dá uzavřít oponou.

Pietro Piccione

Vrele doporucuji dcera tam chodi pravidelne a je nadsena :-)

Kateřina

Dobrý den, před vánocemi jsme byli s manželem a dětmi v palladiu a děti 4 a 2 roky jsme nechal v dětském hradě .Pohodlně jsme nakoupili a za tři hodiny si děti vyzvedli.Bylo to super, děti nadšené a mi moc spokojeni. Mohu doporučit.

Lenka Č

dobry den,pokud ctu dobre, tak tam klidne muzu nechat 4leteho kluka samotneho a jit nakupovat? mají tam dozor? diky moc

Hrad Zábavy

Dobrý den, pokud se domluvíte s naším personálem a necháte na sebe kontakt, je možné chlapce v centru nechat samotného.

TG

Dobrý den,
ráda bych si voucher koupila, ale chtěla bych vědět, zda se musí platit vstup i za tříměsíční dítě, které musím mít s sebou, když chci Hrad navštívit kvůli staršímu dítěti. děkuji.TG

Hrad Zábavy

Dobrý den, nemusíte platit. Při jednom „platícím“ dítěti, se vstup za sourozence do jednoho roku se u nás neplatí. Budeme moc rádi, když nás navštívíte.

Lenka

Dobrý den,
musí mít sebou děti doprovod? Pokud ne, dohlídne na ně někdo?
Děkuji za odpověď

Hrad Zábavy

Dobrý den, pokud se domluvíte s naším personálem a necháte na sebe kontakt, je možné děti v centru nechat samotné.

Jiří

Dobrý den, je možné voucher použít na jeden vstup pro dvě děti?

Hrad Zábavy

Dobrý den, ano můžete ho použít pro dvě děti, pro dva vstupy a také na pronájem sálu, kde se slaví narozeniny.
Částku za pronájem vypočítáváme podle počtu děti. Pokud ji zaplatíte vouchery, ušetříte 50% z ceny.

Lenka Dohnalová

Dobrý den,
mám hned několik otázek: 1) jsou v ceně i všechny atrakce (pistole na pěnové míčky, dětské automaty apod.) nebo toto se musí platit ještě nad rámec vstupného? 

  1. Pokud chci vstup pro 5ti letou dceru, ale mám ještě dvojčata 1,5 roku, která musím vzít s sebou, je to tak, že k ceně voucheru pro dceru musím zaplatit i za dvojčátka 140,–Kč?

  1. Je možný vstup dovnitř i s kočárkem?, případně je tam nějaký ohrazený prostor pro nejmenší děti?

Děkuji.
Hrad zábavy

Dobrý den, 1)v ceně je labyrint se skluzavkami, trampolínou, prolézačkami a „suchými“ bazény;
zóna pro nejmenší se středověkým hradem, bazénkem s míčky, houpací hračky, skládací měkké kostky, interaktivní počítačový program se zvuky zvířat a anglickými slovíčky; pneumatické pušky, které střílí míčky a dá se uspořádat soutěž ve střílení do terče; bazény s granulátem, ve kterém jsou polodrahokamy, které si děti můžou takzvaně „vyrýžovat“ a odnést si je domů (tuto atrakci milují holčičky); v prostoru také máme „chodícího“ koně a houpající auto; také je k dispozici naše tvůrčí místnost, kde si děti můžou malovat nebo si něco poskládat z kostiček. Tyto atrakce jsou v ceně vstupu. Pokud by si Vaše děti přály zahrát na převážně sportovních automatech, musíte si koupit žetony. Cena jednoho žetonu je 20,–Kč, nejmenší počet, který se dá koupit je 5ks. Všechny automaty vydávají lístečky, které se dají vyměnit u pokladny za dárečky.
2)pokud máte jedno platící dítě starší 3 let, zaplatíte za něj voucherem, ale dvojčátka mají vstup za 70,–Kč (pro děti do 3 let máme zlevněný vstup). Můžete tedy Váš voucher použít buď rovnou na tři děti( 5leté +2děti mladší 3 let), nebo uschovat druhý vstup pro starší dceru a za každé z dvojčátek zaplatit 70,–Kč. 

  1. kočárky si maminky k nám běžně berou, je tam dost místa. Jak už jsem psala odpověď k první otázce, máme speciální zónu pro malé děti, kde si mohou hrát i děti, které zatím ještě neumějí pořádně chodit, je tam vše nízké a měkké.
Dědeček

Dobrý den a doprovod dětí (babička, dědeček( to má zdarma? Nebo tam vstupují pouze děti? A doprovod se sedne kde, aby na ně viděl?

Hrad Zábavy

Dobrý den, všichni dospělí mají u nás vstup zdarma.
Máme místo na sezení v naší nové kavárně a také v části pro nejmenší, aby rodiče dobře viděli na svoje malé děti. Těšíme se na Vás.

Eva

Dobrý den,
je možno použít voucher pro vstup 1 dítě nad 3 roky a jednoho 2 letého?
Děkuji

Hrad Zábavy

Dobrý den, ano můžete. Budeme rádi, když nás navštívíte.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru