Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

90minutové iridologické vyšetření

4,3 / 5 Simona Jiránková Praha - Hradčany  (mapa) 21 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martin Syrovátka

Dobrý den. Klasická medicína a především věda v podstatě skepsi používá jako pohled na nové poznatky. Proto také musí být nové medicínské metody, léky, přístroje a objevy vědecké oponentuře a poté dlouhodobému ověřování, zda opravdu fungují a zda nepřinášejí zásadní negativní vedlejší efekty. Nevím o žádném relevatním výzkumu a prokazující studii, která by podrobila iridologii takovému ověřování a ze které by iridologie vyšla jako průkazně fungující diagnostická metoda. Vy ano? Já poslal konkrétní výtky shrnuté v onom článku, Vy jen obecnou odpověď bez argumentů (mimochodem, správně je bychom ne by jsme).

Jiránková

A jeden článek podle vás je dostatečný důkaz? Jaký vstah máte k alternativní medicíně? Spadá sem homeopatie, reflexní terapie, regrese…1000 let předávané zkušenosti. To vše jsou podle vás bludy? Ano, idealní pohled na člověka by byl prostřednictvím více metod. Já se zajímám o iridologii a proto ji nabízím a odpovědí jestli funguje nebo ne jsou jen a jen výsledky. Pokud by byly pouze negativní, nemyslíte, že by se v dnešní technické době už dávno nedostalo do podvědomí, že je to hádání z kávové sedliny? Studie a výzkumy jsou pěkná věc, pokud máte jistotu, že jejich financování je čisté a výsledky nezmanipulované. Z mé strany tímto diskusi uzavírám, potřebuji se věnovat klientům, kterým chci nabídnout pomoc.

Martin Syrovátka

Všem, kteří věří této obskurní „vědě“, nebo spíše, kteří o ni nic nevědí a podlehli by marketingovým informacím doporučuji přečtěení tohoto článku – Zpověď bývalého iridologa: Je to skutečně v očích?: 


http://www.sysifos.cz/index.php?id=vypis&sec=1228384143


Slevomatu se pak divím, že je ochoten zveřejňovat i takové nabídky a brát z nich provizi. Doporučuji si o té metodě něco přečíst nejen od iridologů.
Jiránková

Dobrý den, rozumím, že nemusíte mít kladný vstah k těmto metodám. Pokud jste příznivcem jen klasické medicíny, není divu. Dnešní medicína se spoléhá hlavně na přístroje. Máme jich čím dál víc a stále dokonalejší CT,MR, OCT. Logicky by jsme tak měli být zdravější. A jsme?
Pokud znáte Sysifos, jistě víte, že je to společnost skeptiků. Od těch by bylo podezřelé čekat kladnou kritiku.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru