Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

690 Kč za měsíční členství v síti fitcenter Contours pro ženy. Vraťte tělu po Vánocích správný tvar se slevou 61 %!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Eva

Při objednání se mi objevuje v kolonce město Brno a nelze měnit…

Contours fitness

Dobrý den,


klidně si kupte poukaz i když Vám tam naskočí Brno. Voucher můžete použít na všech pobočkách a je jedno u jakého města na Slevomatu zakoupíte. Těšíme se na Vás. 


Thy Morticia Morta

Dobrý den, je nutné se na první návštěvu objednávat telefonicky nebo se stačí objednat přes internet na zkušební hodinu?

Contours fitness

Dobrý den,
objednat se můžete i na našem webu www.contours.cz. Nemusí to být pouze telefonem.

Markéta

Dobrý den, zjistila jsem, že plánujete otevřít i pobočku v Č. Budějovicích – můžete zde uvést i konkrétní termín? Děkuji.

Contours fitness

Pobočka bude otevřena od 16.1.2012 těšíme se na Vás.

Contours fitness

Dobrý den,

doporučuji, aby si kamarádka voucher zakoupila i před zkouškou. Zklamaná určitě nebude :) Těšíme se na ni i na Vás

Nika

Dobry den, tato akce konci zitra kolem pulnoci, pocitam to dobre (ted je 13:55hodin)? Ja jiz vouchery zakoupeny mam, ale moje kamaradka si chce cviceni zitra (ctvrtek) nejprve vyzkouset a po te az pripadne zakoupit vouchery, tak aby to jeste stihla… Dekuji!

Katka

Dobrý den,

ráda bych se zeptala kdy bude pobočka v Havířově otevřena? Mockrát děkuji za odpověď?

Contours fitness

Otevřeno bude od 30.1. 2012

Katka

Dobrý den,

zakoupila jsem si dva vouchery s tím, že je využiji na pobočce v Havířově, která si mymochodem dělala reklamu, že od ledna 2012 bude fungovat. Jenomže při návštěvě uvedené adresy na letáčkách jsem objevila jen prázné prostory. Chtěla jsem se tedy zeptat jestli je tohle podvod anebo pobočka opravdu fungovat bude a pokud ano, kdy tedy? Voucher je třeba vyčerpat do konce března a já mám hned dna, nerada bych kdyby mi propadly. Předem Vám mockrát děkuji za odpověď. Pěkný den.

Contours fitness

Dobrý den,

pobočka bude určitě otevřena nemusíte se ničeho obávat. Momentálně se pouze dolaďují poslední úpravy. Těšíme se na Vás.

Zuzka

Dobrý den,

ráda bych si zakoupila pro sebe 3 vouchery, ale začít cvičit bych chtěla až od března, je to možné, abych se vešla do aktivace nebo to nemá cenu a mám si zakoupit pouze dva?

Contours fitness

Dobrý den,

doporučuji zakoupit dva kupóny ty určitě od března využijete.

Contours fitness

Dobrý den,

členství přenosné není. Na jedno členství může chodit jedna osoba. Doporučuji koupit dvě měsíční členství a můžete přijít s dcerou rovnou obě. Nebudete litovat. Těšíme se na Vás.

Radka

Voucher vyměním za poukázku a je tato poukázka přenosná? Jedná se mi, jestli tuto poukázku může využívat i má dcera,samozřejmě v jiném čase (každá zvlášt).
Děkuji za odpověď

Ivča

Dobrý den, pokud se hodiny nerezervují, jak zajistíte, že bude možno si v odpoledních/ve­černích hodinách opravdu zacvičit bez čekání? Kolik strojů máte a kolik může cvičit klientek najednou?
 Díky

Contours fitness

Dobrý den,

nemusíte se obávat, že si nezacvičíte. Za dobu našeho fungování se nám to ještě nestalo. Zaručuje to úplně jednoduchý systém kruhového tréninku, kdy jednotlivé stroje a aerobní stanoviště střídáte. Strojů je 8 a stanovišť dalších 8 potom můžete využít kardio zónu a zónu na protažení po cvičení.

Nika

Dobry den, zakoupim-li si 3 vouchery, ziskam tim pro sebe 3 mesicni clenstvi? Vsechny 3 vouchery vsak musim vyuzit nejpozdeji do 31.3.2012, je to tak spravne? Tzn. kdyz posledni voucher prinesu do centra Contour 31.3.2012, budu moci cvicit jeste cely mesic duben 2012, ano? Dekuji za odpoved a preji uspesny novy rok 2012! Nika

Contours fitness

Dobrý večer,

ano je to tak, jak píšete voucher je nutné aktivovat nejpozději do 31.3.2012. Tři vouchery znamenají 3 měsíce cvičení.

Petra Kubáčková

Dobrý den, ráda bych si zakoupila voucher, ale už po několikáté kliknu na koupit a pokaždé mi najede město Brno :( potřebovala bych Ostravu. Nevím jak to změnit a nebo jak postupovat??? dě­kuji

Contours fitness

Dobrý den,

klidně si kupte poukaz i když Vám tam naskočí Brno. Voucher můžete použít na všech pobočkách a je jedno u jakého města na Slevomatu zakoupíte. Těšíme se na Vás.

Romana Adámková

Dobrý den, pravidelně se pohybuji mezi Brnem a Ostravou, je možnost na jeden voucher využívat služeb obou fitness center nebo není registrace členů takto propojena? Předem děkuji za odpověď.

Contours fitness

Ano voucher můžete využívat i mezi pobočkami. Není v tom problém :)

Renata Houbalová

Dobrý den,

chtěla bych se Vás zeptat, zda je možné si přijít vyzkoušet hodinu během zítřejšího nebo středečního dne? Chtěla bych vědět, zda mi cvičení vyhovuje, než si zaplatím pernamentku.
Předem děkuji za odpověď.

Contours fitness

Objednat se k nám můžete na http://contours.cz/kontakt.php

Katka Procházková

Dobrý den, chtěla sem se zeptat jestli můžu koupit dav vouchry na sebe a jeden dat kamarádce nebo si to musíme koupit každý zvlášť? do kdy od koupeni to musí byt zaplacené?jestli se to muže zaplatit příšti týden?

Contours fitness

Dva vouchery si zakoupit můžete. Potom jeden využije Vaše kamarádka a jeden vy. Na otázku do kdy musí být zaplaceno musí odpovědět někdo ze Slevomatu.

Slevomat.cz

Dobrý den,
platbu za objednávku je vždy potřeba uhradit do 2–3 pracovních dnů, doba kdy se platba převádí z jedné banky do druhé se do této doby nepočítá. Pěkný den.

Contours fitness

Dobrý den,

pokud si koupíte dva vouchery získáte dva měsíce cvičení s neomezeným počtem vstupů.

Contours fitness

Dobrý den,

nemusíte mít obavu. Voucher určitě využít stihnete máte na to do 31.3. Pobočka bude 100 % otevřena :)

Contours fitness

Dobrý den,

toto členství zakoupit Relax passem nelze je to exkluzivní akce pro portál Slevomat. Klasické členství si zakoupit za Relax pass můžete.

Contours fitness

Dobrý den,

aktivační poplatek u tohoto typu členství nehradíte. Pokud si budete chtít prodloužit členství hradit ho také nebudete. Když Vám, ale toto členství skončí vy si ho v době trvání neprodloužíte a potom přijdete s tím, že chcete nové členství zaplatíte tento poplatek. Je jednorázový při dalších prodluženích ho neplatíte.

Lucie Nedvědická

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné zaplatit tentou voucher poukázkou relax pass. děkuji

Lucie Budilová

Dobrý den, co znamená ten aktivační poplatek 250 Kč uvedený na vašich stránkách?Znamená to že si koupím měsíční permanentku zde a ješte musím uradit tento poplatek?

Contours fitness

Dobrý den,

na pobočce toto členství zakoupit nelze je to exkluzivní akce pro portál Slevomat. Klasické členství si zakoupit za Unišeky můžete.

Contours fitness

Dobrý den,

ceny našich členství jsou progesivní. To znamená čím delší členství tím nižší je celková cena. Cenu měsíčního členství máte v ceníku viz http://contours.cz/pobocka.php?id=14
Proto je měsíční členství naceněno na 1800 kč

Terka

Dobrý den,
je možné zaplatit voucher přímo na pobočce? Na internetu jsem si zjistila, že lze u vás uplatnit Unišek+, je tedy možné tyto vouchery zaplatit jimi?
 Děkuji

Jana

Jen by mě zajímalo, kde jste získali původní cenu 1800 Kč, když přímo na stránkách fitka je pouze 3měsíční vstup a více a např. ten 3měsíční stojí v Ostravě 2890 (u jiných měst jsou rozdíly v řádech pár stovek max.). Ať počítám jak počítám Vámi udávaná sleva mi opravdu nesedí.

Contours fitness

Dobrý den,

ano voucher můžete uplatnit na všech pobočkách naší sítě Contours fitness pro ženy.

Jirka

Jen pro jistotu , lze koupený voucher uplatnit i v Havířově ?

Contours fitness

Dobrý den,

ano členství si můžete i prodloužit. Akce není jen pro nové zákaznice, ale i pro naše členky. Těšíme se na Vás

Lucie

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda se tato akce vztahuje na již registrované členky. Zda je možné tímto voucherem členství prodloužit?
Jde mi o to, zda akce není omezena pouze pro nové zájemkyně.
 Děkuji

Contours fitness

Dobrý den ,

tento přístroj je možné využít v naší pobočce Hradec Králové a v ceně člentví není zahrnutý.

Kateřina Smékalová

Dobrý den, zajímá mě, zda je v ceně i Vacushape. Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru