Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

158 Kč za DVĚ jiskřivá moldavská vína Feteasca alba. Nebo výhodnější set ŠESTI lahví. Sleva 50 %.

4,3 / 5 VARTELY CZ Olomouc  (mapa) 43 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Lucie

Dobrý den,
je prosím možné zaslat vína poštou, když nemám možnost osobního odběru?

P.Cuba

Dobrý den,
ano, vína je možná poslat také spedicí. Cena poštovného/balného je 150,–Kč po celé ČR, viz eshop vartely: http://eshop.vartely.cz/jaknakupovat.asp. Doprava se platí při dodání zboží na adresu zákazníka, klasická dobírka.

Radek

Pořídil jsem dvě lahve a po ochutnání dokupuji hned větší počet. :) Víno je aromatické a při tom jemné s kyselejším „ocasem“. Aroma připomíná Muškát, první seznámení Chardonnay. Krásně lehce se pije. Výhrady mám pouze dvě. Za prvé předání na čerpací stanici se slečnou, která neví, o co se jedná, nepůsobí příliš důvěryhodně. Za druhé mám u vín raději korkové zátky.

V každém případě původní cena 158 Kč za lahev zcela odpovídá a nabídka určitě stojí za to. Chutí vína budete velmi příjmně překvapeni.

P.Cuba

Dobrý den,
pokusím se vysvětlit proč se předávají vína na ČS PHM Omega.
Korespondenční a doručovací adresa společnosti Vartely CZ s.r.o. je na adrese Tovární 915/40, Olomouc, Bar Apolonia. Sklad máme u Ostravy, Stará Ves nad Ondřejnicí. Jelikož dámy v baru Apolonia mají spousty práce s hosty baru, uznal jsem za vhodné, že výdej vína z akce slevomatu bude lepší přemístit na méně náročné a frekventované místo, tedy ČS PHM Omega. Omega je náš obchodní partner, takže si vycházíme maximálně vstříc. Jesliže slečny za pultem neví o co jde, je to jen o postupu, který je popsaný u této akce slevomatu. Rád bych to zde v krátkosti zrekapituloval. Při objednání a zaplacení vína, Vám přijde email/sms s kodem voucheru. Před vyzvednutím vína je vždy potřeba volat na uvedené tel. číslo, poté se musí voucher ověřit. Pokud je vše v pořádku, voláme zakazníkovi zpět, že si může vyzvednou objednaná vína na ČS PHM Omega. Ihned po domluvě se zákazníkem voláme slečnám na čerpací stanici, že si pro vína příjde pan, paní xy. Slečny si zapíšou počty lahví, jméno a příjmení zakazníků at mají přehled kdo si pro vína přijde.
Co se týče korkových, plastových zátek, je kolem této věci nespočet debat, spoustu odpůrců a zastanců, no prostě tak, jak to v životě běžně chodí :). Jen bych podotknul, že korek, lahev, obsah, etikata, je v režii výrobce a jeho obchodní politiky

honza

dobrý den,
o jaké víno se jedná – suché, polosladké, nebo sladké?

P.Cuba

Dobrý den, jedná se o suché bíle víno, viz odkaz: http://eshop.vartely.cz/zbozi/3414/FETEASCA-ALBA.htm

Vladimír

Dobrý den,
před nákupem bych rád vínko ochutnal. Je to možné? O který ročník se jedná? Děkuji. Laďa

P.Cuba

Dobrý den, jedná se o ročnik 2008. Ohledně otázek kolem tohoto vína, mě prosím kontaktujte na uvedeném tel. čísle. Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru