Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Příprava na jazykové zkoušky KET, PET i FCE

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Syslová Kristyna

Dobrý den, zajímalo by mě, kolik se platí za dané zkoušky, abych mohla obdržet certifikát.
 Děkuji

Vendula

Dobrý den, předpokládá se již znalost angličtiny, příp. jakého stupně, nebo je příprava určena i pro začátečníky? děkuji za odpověď

Cambridge Academy

Dobrý den,

Kurz nedoporučujeme úplným začátečníkům. I pro studium nejnižší úrovně v přípravě pro zkoušky KET, je potřebné poznat alespoň nějaké základy z AJ.

Káťa

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak konkrétně online kurzy probíhají? Čtení, psaní, gramatika a různá cvičení jsou jasné, ale jak je to s konverzací? Děkuji za odpověď.

Cambridge Academy

Dobrý den,

konverzaci si procvičujete v části „Speaking“. V této části, se nachází vždy gramatika k dané témě, kterou můžete i denně zažít (např. ptáte se na cestu, návštěva doktora, nakupování) a poté na konci vzorový dialog.

Také Vám k dobru poslouží cvičení na poslech, které si můžete opakovat a procvičíte si tím i svou výslovnost.

Jana

Dobrý den,

pochopila jsem správně, že tato nabídka obsahuje online kurz a případnou zkoušku si pak hradí zájemce zvlášť?

Děkuji za odpověď.

Cambridge Academy

Dobrý den,

v ceně, kterou zaplatíte za voucher je pouze přípravný kurz pro danou zkoušku.

Zkoušku samotnou je poté potřebné zaplatit a složit na certifikovaném pracovišti.

Alena

Děkuji za odpověď na moji předchozí otázku. Čili jestli tomu dobře rozumím, za cenu 1290Kč obdržím přístup do tří kurzů tří úrovní dohromady na 36 měsíců, je to tak? Děkuji a slibuji, že se jedná o poslední dotaz :-)

Cambridge Academy

Dobrý den,

přesně tak, při zakoupení přípravného kurzu pro FCE, obdržíte také přístupy do obou nižších úrovní KET a PET. Na ukončení kurzu máte pak dohromady 36 měsíců.

Grillingerová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné pokud bych si zakoupila voucher na PET na 24 měsíců se účastnit třeba jen rok třeba v Plzni a zbytek případně jinde či jiným způsobem. Ptám se protože bych měla o voucher (kurz zájem). Ovšem příští podzim odjíždím na půl roku na Erasmus a pak bych mohl opět chodit na kurz s tím, že až skončím školu v červnu nevím, zda se třeba nebudu vracet do jižních Čech – tak zda by v takovém případě šel zbytek výuky doplnit v Českých Budějovicích. Jde mi vlatsně o to, zda je povinnost se účastnit celých 24 měsíců v kuse či lze třeba přerušit na půl roku a zda lze část kurzu dodělat případně v jiném městě anebo třeba pomocí internetové výuky. Mnohokrát děkuji za odpověď.

Cambridge Academy

Dobrý den,

jelikož se jedná o online přípravný kurz formou samostudia, můžete studovat odkudkoliv a kdykoliv kdy to bude vyhovovat právě Vám. Přihlašovací údaje které obdržíte, jsou platné po dobu 3 let, není proto také problém pokud kurz na několik měsíců přerušíte. Když budete poté v kurzu opětovně pokračovat, začnete přesně tam, kde jste naposled skončila.

Alena

Zajímalo by mě, jakým způsobem se případně řeší ona garance vrácení peněz. Ne že bych automaticky chtěla být pesimista, samozřejmě mým cílem je zkoušku FCE udělat,ale když už zde tato nabídka je, zajímalo by mě, jak by se (v podstatě za více jak 3 roky) řešila…

Cambridge Academy

Dobrý den,

podmínkou pro vrácení peněz za voucher v případě neúspěchu na zkoušce FCE, je absolvovat i předchozí úrovně KET a PET ke kterým Vám zašleme přístupy.

Pokud se Vám zkoušku nepodaří na kterémkoliv certifikovaném pracovišti složit, po předložení potvrzení o zaplacení a neabsolvováni zkoušky, Vám vrátíme peníze, které jste za voucher zde na slevomatu zaplatila.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru