Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bezbolestná operace očí metodou Z-LASIK 6D

4,6 / 5 Oftum Praha - Nusle  (mapa) 53 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lenka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je celý zákrok opravdu bezbolestný i následující dny. Mohu hned další den po zákroku nastoupit do práce – pracuji téměř po celý den u počítače. A jak probíhá pooperační péče? Chodí se na kontroly a jak často? Děkuji moc za odpovědi.

Oftum Prague

Dobrý den Lenko, ano zákrok i rekonvalescence jsou zcela bezbolestné, druhý den můžete do práce. První kontrola je hned po zákroku, ostatní podle paní doktorky. Pěkný pátek.

Romana

Dobrý den,

v šesti letech jsem prodělala operaci, při které mi snížili dioptrie ze 6 na 4 a o hodně snížili šilhání. Více o operaci nevím. Může být tato operace překážkou v té laserové?

Oftum Prague

Dobrý den,

neměla by být. Je ovšem nutné podstoupit předoperační vyšetření. Děkujeme a přejeme pěkný den.

R. Bališová

Dobrý den,

v textu máte udáno, že platnost voucheru je od 22. 4. do 30. 6. 2015. To znamená, že v tomto období musím zákrok podstoupit a nebo stačí se v tomto období s Vámi domluvit na datu operace? Jsem student, proto by se mi to více hodilo o prázdninách :).

Děkuji za odpověď

Oftum Prague

Dobrý den,

v tomto termínu je nutné absolvovat alespoň předoperační vyšetření, abyste měla v případě nevhodnosti zákroku možnost vouchery vrátit. Na operaci se jistě domluvit lze během prázdnin.
Děkujeme a přejeme pěkný den.

Zuzana

Dobrý den,
asi před 15 lety jsem absolvovala ambulantní operaci přitažení nějakého okohybného svalu kvůli vystouplé bulvě z hyperfunkce štítné žlázy. Je to také kontraindikace?
Moc děkuji.

Oftum Prague

Dobrý den Zuzano, ve vašem případě bych zákrok nedoporučovala.

Hanka

Dobrý den,
peníze se v případě nekonání operace posílají zpět na účet slevomatu a musím je čerpat nebo se vrací na účet klienta? Přece jen jde už o dost peněz.

v případě vyšších dioptrických vad (cca 9 dioptrií a astigramatismus) jste schopni odstranit touto metodou celou vadu nebo mi třeba 1 dioptrie zůstane?

Děkuji za obě odpovědi.

Oftum Prague

Dobry den Hanko, penize posilate na ucet Slevomatu a ten Vam je take v pripade nevhodnosti operace vraci. Co se tyce dioptrii, zalezi na predoperacnim vysetreni.
Dekujeme a prejeme pekny vikend.

Zuzana

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda se do vypršení platnosti voucheru musí stihnout už i samotná operace nebo zda je možnost absolvovat jen vstupní prohlídku a termín operace domluvit až na později? Bohužel kvůli povinnostem, do kterých by mi následná rekonvalescence zasáhla, bych nemohla samotnou operaci podstoupit dříve než v červenci.

Děkuji za odpověď.

Oftum Prague

Dobrý den Zuzano,

stačí stihnout předoperační vyšetření. Co se týče Vámi uváděné rekonvalescence, klienti se po operaci Z-lasik 6D běžně vracejí do práce hned následující den po zákroku. Pěkný den.

Jakub Švejdík

Dobrý den,
chci se zeptat. Budu v České Republice jen na 4 týdny. Žiji v Austrálii, ale vracím se domu jen navštívit rodinu. Chci se zeptat, zda je možné v tomto termínu naplánovat jak pred operační konzultaci třeba i v ten den operaci a než bych odletěl ještě kontrolu ?
Děkuji
Švejda

Oftum

Dobrý den, ano určitě.Hezký den.

Radka Kopecká

Dobrý den,

ráda bych si objednala operaci obou očí, bohužel se mi platba kartou prostřednictvím slevomatu nedaří, zřejmě z důvodu přednastaveného limitu vybírané částky (max. 10 000,– / den)
Poradíte mi rychlé řešení, jak mohu zaplatit? Lhůta pro možné zakoupení zákroku na oční klinice je pouze 26 hodin.
Děkuji.

 https://www.slevomat.cz/sleva/856355-bezbolestna-operace-oci-laserem-z-lasik-6d

Slevomat.cz

Dobrý den, Radko.

Můžeme Vám nabídnout řešení vícero.
Můžete zaplatit bankovním převodem nebo hotově na pobočce Ge money bank. Nabídka končí za 26 hodin. Tak stačí možná zítra zavolat do banky a problém bude vyřešen :-)

Jitka Honců

Dobrý den,
pokud absolvuji vyšetření, operace pro mě bude vhodná, ale během vyšetření se dozvím informaci, která mě od zákroku odradí, mohu odstoupit od smlouvy a dostat peníze zpět?
Děkuji.

Oftum

Ano.

Alena

(myslim tim jakym zpusobem by se penize vratily – jestli hotove, nebo na ucet slevomatu… )

Oftum

Peníze vrací slevomat na účet.

Alena Korberová

Dobry den, je operace vhodna pro tupozrakost??
V pripade, ze bych voucher zakoupila, a na predoperacnim vysetreni by se zjistilo, ze operace neni vhodna – penize vsechny vratite??

Oftum Prague

Metodou Z – lasik 6D lze odstranit dioptrie z tupozrakého oka a zlepšit vidění, tupozrakost tím, ale nelze odstranit.Pokud se zjistí,že nejste vhodná na zákrok, všechny peníze Vám vrátí.Hezký den

Kateřina

Dobrý den,
je operace vhodná, když mám na jednom oku 2,5 a na druhém 1,75 dioptrie a astigmatismus?
Jaká je pravděpodobnost, že budu zcela bez dioptrií?
 Děkuji

Oftum

Dobrý den Katko, operace vhodná je, určitě je nutné podstoupit vyšetření. V případě příznívých parametrů rohovky je pravděpodobnost, že budete zcela bez dioptrií 100%.
Hezký den

Tomáš

Dobrý den, na Vašich internetových stránkách nabízíte několik druhů operací, ale nabídka se vztahuje na nejdražší operaci laserem Z-LASIK 6D. Mám astigmatismus, na pravém oku +2,5 dioptrie a 3,5 cyl. (měl bych mít vyšší, ale prý bych to v brýlích nesnesl) a na levém oku + 1,75 dioptrií a 2,5 cyl. Jaká metoda je nejvhodnější a je šance na úplné odstranění astigmatismu a dioptrií? Jaké jsou objednací lhůty? V ceníku je uvedeno komplexní vyšetření za cenu 1 000 Kč (to je uvedeno i v popisu nabídky) a pak ještě předoperační vyšetření 1 000 Kč. Platí se i v případě této nabídky předoperační vyšetření? Děkuji předem za odpovědi.

Oftum

Dobrý den, pro astigmatismus a plusové dioptrie je nejvhodnější metoda Z-lasik 6D. Ano, předoperační vyšetření se platí v případě tétp nabídky. Pro objednání prosím kontaktujte recepci na bezplatné lince 800 888 956. Hez­ký den.

Jiří

Dobrý den, dá se tímto způsobem napravit – operovat – strabismus jednoho oka v 62 letech?
Děkuji, J.

Oftum

Dobrý den Jiří, ne nedá.
Hezký den

Radan

Je na operaci záruka? Tedy že v případě zhoršení se udělá zdarma reoperace?
Je operace vhodná i pro mne, když jsem jednu operaci lasik už měl a mám zhruba 0,75 dioptrie?
A jak je to s viděním za šera?
Děkuji.

Oftum

Dobrý den, ano na operaci je záruka. Ve vašem případě je nutné podstoupit předoperační vyšetření, podle toho se rozhodne zda zákrok možný je nebo ne. S přáním hezkého dne

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru