Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

239 Kč za hodinu s osobním trenérem a neomezený celodenní vstup do luxusního fitness PURE. Novoroční předsevzetí se slevou 89 %!

4,1 / 5 Pure Health & Fitness Platinum Praha - Libeň  (mapa) 460 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Renata

Dobrý den ,hlídáte i děti?Ráda bych této akce využila,ale bohužel mám 2,5dceru,tak jestli máte i nějaký koutek pro děti.Děkuji

Pure Health & Fitness

Dobrý den Renato, vlastní dětský koutek nemáme. Je však možné využít hlídání dětí v obchodním centru, konkrétně hračkářství Bambule. Děti hlídají od 3 let.

Еvžen Javorský

Dobrý den, mohu využít také saunu? Děkuji.

Pure Health & Fitness

Dobrý den Evžene, sauna je také v rámci jednorázového vstupu.

Kam

Dobry den, mohu si vybrat i trenera, u ktereho voucher uplatnim ?

Pure Health & Fitness

Dobrý den, pokud budete mít zájem o vlastní výběr, je to samozřejmě možné až na výjimku fitness managera.

Zuzana Pokorná

Může tuto nabídku využít i stávající člen?
Neboť měření na inbody a hodina s trenérem je opravdu za úžasnou cenu.
Děkuji za info
 ZP

Pure Health & Fitness

Zuzano, tuto nabídku mohou samozřejmě využít i stávající členové. Na osobu je však možné zakoupit maximálně 2 vouchery. I naše členy prosíme o rezervaci předem na uvedených kontaktech, kvůli domluvení hodiny s trenérem.

Ladislava Smialková

Dobrý den, jde o velmi pěknou nabídku, chtěla jsem se zeptat, zda-li v rámci návštěvy mohu využít také solárium a za jakou cenu? Děkuji za odpověď. Laďka

Pure Health & Fitness

Dobrý den, solarium můžete také využít za 15,–Kč/minutu.

Simona

Dobrý den, omlouvám se, ale nikde jsem na Vašich stránkách nenašla popis toho, jak funguje členství, co přesně zahrnuje. Také prosím o vysvětlení ceníku, co znamená „platinum“, „JF“ a „off peak“? A ještě jeden dotaz na cvičení – jóga a pilates se cvičí bez hudby? Děkuji!

Pure Health & Fitness

Dobrý den Simono, v rámci členství je možné využívat bazén, páru, saunu a výřivku, plně vybavené fitness centrum a studiové hodiny. Cena je již od 980,– měsíčně, více variant určitě vysvětlí naši konzultanti přímo v klubu, záleží na Vašich požadavcích a čase, kdy byste ráda chodila. „Platinum“ – neomezené členství kdykoliv během otvírací doby, „JF“ – registrační poplatek, „off peak“ – členství se vstupem 9–16 ve všední dny a 8–22 o víkendech. Jóga i pilates není úplně bez hudby, je jen jako pozadí, spíše relaxační. Těšíme se na Vás!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru