Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

299 Kč za dvouhodinový workshop Pole Dance. Zhubněte a posilujte své tělo i ženské sebevědomí se slevou 50 %.

4,6 / 5 Studio Firefly - pole dance taneční studio Praha - Žižkov  (mapa) 247 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Linda (Firefly studio)

Dobrý den Kristýno, doprovodem myslíte manžela nebo dítko? Dítko ano, manžela radši nechte doma, aby se ostatní slečny nestyděly. Ad upřesnění pojmu začátečník X pokročilý. Naše studio se snaží organizovat akce pro všechny pokročilosti. Vy pokud nemáte s pole dance předchozí zkušennost a i když absolvujete např. 2 workshopy, budete stále začátečník. Prosto se tady snažím zavést pojem „pokročilejší začátečník“ = pro slečny, které chtějí stejně jako vy koupit více voucherů a uplatnit je samy. Všechny tyto slečny žádám, aby nejdříve absolvovaly 1. workshop a poté mě kontaktovali na info@firefly-poledance.cz, kde si je zaevidujeme a jakmile se sejdete alespoň 4, budeme vás kontaktovat se speciální nabídkou termínů.

Lucka

Dobrý den,
také se chystáme i s kamarádkou koupit si každá min. 2 lekce. Takže nás opravdu bude víc. Chtěla jsem se zeptat, kdy začnete vypisovat ty první lekce pro začátečníky? Z Vašich stránek jsem pochopila, že se ještě nedá přihlásit v rámci těchto voucherů, nebo jsem to přehlédla? Děkuji za odpověď.

Pavla (Firefly studio)

Dobrý den, Lucie,


výborně, to nás těší, že vás bude více :)


Na našich stránkách se již můžete hlásit na workshop pro začátečníky, který se koná 4.2. od 17-ti do 19-ti hod. (www.firefly-poledance.cz/#!/rozvrh – stačí kliknout na políčko workshopu v rozvrhu a zmáčknout tlačítko přihlásit se). Další termíny workshopů přibudou co nevidět.
Linda (Firefly studio)

A samozřejmě vyplnit a odeslat přihlášku. Nezapomeňte prosím vyplnit do poznámky v přihlášce číslo svého voucheru. Jinak ještě upozorňuji všechny slečny, dívejte se prosím pozorně kam se hlásíte! Máme workshopy pro začátečníky, pro pokročilé (cca po půl roce a delší době docházení na pravidelné kurzy) a workshopy se zahraničními lektory. Všechny tyto workshopy se liší cenou a délnou trvání. Workshop pro začátečníky je označen jako „Workshop pro začátečníky. 600 Kč / 120 minut. Do poznámky v přihlášce uveďte prosím číslo voucheru!“ Termíny workshopů se vypisují průběžně, vždy poté co se termín naplní. V tutto chvíli je již obsazen termín 28.1., jak již ale uvedla Pavla, je možné se hlásit na 4.2.

Linda - Firefly studio

Aleno, Lado, Míšo, Katarino a Terko, už jste minimálně 4/5, workshop pro pokročilejší začátečníky vám určitě vypíšeme. Jen bude potřeba aby jste se shodly na datu. Proto vás prosím, až absolvujete první workshop, pošlete mi mail na info@firefly-poledance.cz Do mailu napište že máte další voucher a zájem o workshop pro pokročilejší začátečníky. Zaeviduji si vás a jakmile budu mít v evidenci 4 slečny, budu vás kontaktovat s nabídkou termínů.

Linda - Firefly studio

Bereniko, pokud se pole dance věnujete již rok, workshopy pro začátečníky (i zmiňovaný workshop pro pokročilejší začátečníky) určitě nejsou pro vás. Workshopy pro pokročilekší tanečnice vypisujeme pravidelně každé dva týdny. Nejbližší takový workshop se konná tutto sobotu. Bohužel je již plně obsazen. Doporučuji vám sledovat náš facebook: http://www.facebook.com/studio.firefly , kde inzerujeme veškeré aktuality :)

Misa Mrkoska

Dobry vecer taky si koupim 3 vouchery pro sebe…tak uz je nas o jednu vic…

Lada Duchečková

Paní Terko, já bych měla stejný zájem jako vy. Třeba se zde ozve ještě někdo.

Berenika J.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy bude workshop pro pokročilejší? (už máme za sebou rok) Děkuji

Pavla (Firefly studio)

Dobrý den, Bereniko.
stačí jen, aby o něj projevilo zájem dostatečné množství lidí a může být vypsán hned. (Tímto apelujeme na všechny zájemce o workshop pro pokročilejší začátečníky, nechť nás neváhají kontaktovat.) 


Očekáváme, že po skončení této slevy proběhne několik workshopů pro úplné začátečníky a hned po nich vypíšeme i workshopy pro pokročilejší začátečníky. 


Prosím vydržte ještě chvilku.
Terka Kuře

Dobrý den,
když bych zakoupila vouchery 3 a chtěla je využít všechny pro sebe, učila bych se na každém workshopu totéž? Jsem začátečník. :-)
 Děkuji

Linda - Firefly studio

Dobrý den Terezo,
pokud budou alespoň 3 zájemci, kteří budou chtít stejně jako vy využít všechny vouchery pro sebe, otevřeme samozřejmě workshop pro „pokročilejší začátečníky“ – tedy pro ty, kteří již jeden začátečnický workshop absolvovali. Do workshopu zařadíme krátké opakování a poté probereme další nové prvky. Určitě ne totéž :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru