Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

399 Kč za 900g špíz z argentinského hovězího, vepřové panenky a domácího choriza PRO DVA. Jihoamerická gastronomie s 60% slevou!

El Barrio de Angel Praha - Smíchov  (mapa) 1 049 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Eliška

Dobrý den, je možné nechat si zabalit celé jídlo s sebou? Máme miminko a není, kdo by hlídal, ale chuť na špíz je veliká :-), děkuji za odpověď.

Míša K.

Tuto nabídku mohu jen a jen doporučit. Voucher jsem využila již v únoru a zážitek to byl fenomenální. Špíz v kombinaci s kvalitním vínem a krásnou atmosférou restaurace neměl zkrátka chybu :). Děkuji Slevomatu a restauraci, že jste tuto akci zopakovali!

Honza

Kolik je z celkové hmotnosti 900g špízu masa, kolik klobásy a kolik zeleniny?

El Barrio de Ángel

Dobrý den,
argentinské hovězí 250 g, vepřová panenka 250 g,
domácí chorizo 150 g, cibule 50 g, paprika 100 g a cuketa 100 g.

Jaroslav

50% sleva vína je pro kupované láhve anebo podáváné v restauraci ?

El Barrio de Ángel

50 % sleva je na víno podávané v restauraci. Pro vína kupovaná zůstává cena uveřejněná na našich stránkách www.elbarrio.cz Pokud budete mít zájem, můžete si tato vína objednat na našem e shopu. Zdarma Vám budou doručena. Rozšířili jsme naši nabídku o chilská vína z vinařství Ochagavia, což je nejstarší vinařství v Chile. Budeme se těšit na vaší návštěvu.

Míša

Dobrý den, dá se před restaurací nebo v její blízkosti dobře a bez pokut zaparkovat :o) ? K jídlu jsou dvě omáčky, ale na jídelním lístku jich je ve stejné hodnotě víc, byla by možná nějaká výměna v případě zájmu ?
 Děkuji

El Barrio de Ángel

Zaparkovat se dá v nákupním centru Nový Smíchov. Do restaurace je to pak od hlavního vchodu cca 250 m. Volné bývá i parkoviště na Nám. 14. října, kde se od 19:00 hod již neplatí. Ke špízu jsou dvě omáčky, můžete si libovolně vybrat.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru