Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Capslyp – přírodní katalyzátor a spalovač tuku

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jiřina Jansová

Informace pro Lucii – na krabičce je napsáno: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.

Simonka Votavová

Ano to chápu, jenomže nevim jak mám vyplnit formulař na objednání, (voucher-číslo)když mi voucher prijde az v utery, po platbe, kde mam možnost potom vyplnit v to utery až skončí tahle akce jak vyplnim tento obejdnávací formulař?

Slevomat.cz

Dobrý den Simonko,
veškeré informace k uplatnění budete mít následně na voucheru, který obdržíte :-)

Přeji hezký den

Simonka Votavová

Dobrý den
Zítra jdu zaplatit zbozi na gemoneybank, dle čísla učtu a variabilního symbolu, jenže ta akce končí už zítra a voucher mi přijde až cca v uterý, jak mam tedy vyplnit voucher jeho číslo když ho zatim neznám.

Slevomat.cz

Dobrý den, Simonko. Jedná se pouze o čas, dodky je možné akci zakoupit. Samozřejmě chápeme, že je třeba i nějaký čas na to, až k nám platba dorazí :-
) Vše je tedy v pořádku, nemusíte se bát

denisa

Když jsem tedy podle Vás, zrusila objednávku, ale i presto mi na email prislo číslo vašeho učetu + var. symbol – kam mam penize poslat a já to nakonec poslala primo v bance Ge Money na Vás učet, který byl k tomu přidám.. Co ted? Penize máte poslány na Vášem učte a já nemám žádný voucher – chcete mi říci ze jsem vlastne prisla o penize, které jsem Vám poslala?

Slevomat.cz

To určitě ne, Deniso. O jaký VS se jedná? Vkládala jste dnes? Podíváme se na to a něco vymyslíme :-)

denisa

Dobrý den, 19.2. jsem poslala penize na učet, abych dostala svuj voucher mohla si objednat tyto tablety. Je psáno, ze by mi voucher mel prijit druhy den a ono nic. Jak je to mozné???

Slevomat.cz

Dobrý den,
koukala jsem na historii Vašich objednávek a u prvním tří Vám objednávka expirovala a u posledního pokusu bylo zrušení obj. zadáno Vámi.. Proto Vám nepřišel žádný voucher
Hezký víkend

Karolina

Dobry den,
zakoupila jsem u vas zbozi asi 10 dnu zpatky a objednala pres objednavkovy formular, ale stale mi neprislo ani zadne potvrzeni a prijeti objednavky.

Miloslav

Dobrý den, jak jsem již několikrát odpovídal v diskuzi výše…omlouvám se, v našem regionu byly jarní prázdniny a bylo zavřeno. Všechny balíčky půjdou na poštu v pondělí, tudíž zboží čekejte út-st příští týden.

Miloš

Dobrý den,


opravdu tvrdíte, že tento přípravek není nutné kombinovat se cvičením nebo dietou, a přesto skvěle funguje? V tom případě je jistě garance vrácení peněz v případě, že po užití všech dávek se prostě nic nestane, stejně jako je tomu u drtivé většiny podobných tabletových výrobků na našem trhu. Je to tak? 


Váš odkaz na reference, na které se ptal pan Lukáš jsou k smíchu – jediná reference, a ještě velmi zavání pouze tou reklamní, které si většina distributorů podobných přípravků píše sama (pozor, tím netvrdím, že je to Váš případ, pouze to tak vypadá). 


Vyzkoušeli jste si to na sobě? Díky za upřímnou odpověď
Miloslav

Dobrý den, ano tak jak je uvedeno, není třeba tento přípravek kombinovat se cvičením, nebo dietou a přesto funguje. Skvěle funguje, když se kombinuje se cvičením i správnými stravovacími návyky a dobrým pitným režimem. Funguje jak jsem již několikrát odpovídal na bázi termogeneze – zvýšeného výdeje tělesného tepla, které samozřejmě zvýší i výdej energie, sníží chuť k jídlu a zvýší pocit žízně. Dříve se do EU i ČR dovážel např. přípravek od firmy TWINLAB z USA – Ripped Fuel. Tento byl na bázi alkaloidů z Ephedry…tzn. podobný efedrinu. Ten má také podobný účinek, ale není již povolen z důvodu silných vedlejších účinků. TERMOGENEZE funguje podobně, jako váš pocit v letním období..kdy všichni hubneme. Je to proto, že naše tělo automaticky potřebuje více energie na Termoregulaci a tím má větší výdej…jako i při sportu, kdy se zahříváme. Co se týče vyzkoušení, mám to vyzkoušené na sobě, svých klientech se kterými chodím cvičit a můžu jen doporučit a pochválit. Řekl bych, až hodně silný přípravek…a při dávkování 2× denně 1tbl. doporučuji druhou tabletu užívat nejpozději kolem 16h, aby vám šlo dobře usnout…

Radka

Dobrý den, co prosím přesně znamená „Stimuluje produkci a výdej tělesného tepla“?
 Děkuji

Miloslav

Výdej tělesného tepla je tzv: „termogeneze“, toto vám způsobuje automaticky vyšší odběr energie k chlazení organismu na jeho přirozenou teplotu…proto na léto každý více zhubne, protože je nám více teplo, tělo spálí více energie na chlazení a máme menší pocit hladu a větší pocit žízně…takže přípravek vás „energeticky stimuluje – nakopne“, cítíte menší únavu a vyšší pocit tepla a pozor!!!…není dobré druhou tabletu denně užívat navečer, má to vliv proti únavě a špatně by se vám usínalo.

Martina

Do dnešního dne jsem neobdržela zásilku mohu se zeptat kdy bude doručena objednávka proběhla dne 11.2.2013 přes objednávkový formulář.

Miloslav

Dobrý den, v našem regionu byly minulý týden jarní prázdniny a měli jsme na provozovně zavřeno. Tento týden se vše chystá a realizuje. Akce na slevomatu končí 24.2 a 25.2 jdou všechny zásilky hromadně na poštu. Tudíž čekejte cca 26–27.2. u vás

Lucie

Mohou přípravek užívat i kojící?

Miloslav

O tomto není v příbalovém letáku zmínka, takže zřejmě ano. Ale vzhledem k obsahu kofeinu a stimulujících látek v tomto přípravku vám to v průběhu kojení nedoporučuji…takže raději během kojení NEUŽÍVAT.

Dana

Dobrý den, mám na Vás pár dotazů. Existuje k tomuto přípravku nějaký certifikát o nezávadnosti či jak se to přesně jmenuje – je Váš výrobek schválen ústavem pro konrolu léčiv?
Je možno nahlédnout na příbalový leták. Jsou nějaké kontraindikace užívání např. při užívání léků na vysoký tlak. Je možné toto užívat s multivitamínovými preparáty – neovliňuje se to nějak navzájem? Děkuji za odpovědi.

Miloslav

Dobrý den, výrobce tohoto produktu je držitelem GMP Certifikátu a je schválen k prodeji a distribuci v ČR. Tento přípravek samozřejmě lze užívat s multivitaminovými preparáty a jejich účinky se vzájemně neovlivňují. Text příbalového letáku opsaný viz.níže: 


Doplněk stravy.


CapsLyp je cíleně navržená směs přírodních látek, která katalyzuje a urychluje spalování tělesného tuku. Výsledkem je zvýšený výdej tělesného tepla, přednostní spalování tukových zásob a podpora fyzické výkonnosti organismu. Směs přírodních extraktů v koncentrované formě CapsHerb tvoří polyfenolické látky a kofein z Camellia sinensis, methylxanthiny z Theobroma cacao a synephrin z Citrus aurantium. Působením látek dochází k ovlivnění důležitých metabolických dějů včetně indukovaného výdeje tělesného tepla, k udržení zvýšeného tělesného metabolismu (REE-Resting Energy Expenditure) a ke stimulaci fyzické výkonnosti. Přípravek je vhodným doplňkem dietních režimů, protože napomáhá upravit příjem potravy a podporuje fyzickou výkonnost. Pro dosažení požadovaného výsledku není nutné přípravek kombinovat s cvičením nebo dietou. Užívejte dlouhodobě alespoň 2 měsíce. Látky obsažené v přípravku jsou přírodního původu, v čistotě a kvalitě HPLC. 



Žijte a spalujte tuk!




Přípravek je určen pro odbourávání přebytečného tělesného a podkožního tuku. Přípravek napomáhá v úsilí o snížení tělesné hmotnosti. V kombinaci s dietou a cvičením vykazuje synergické působení. Dieta a cvičení však nejsou podmínkou pro užívaní přípravku CapsLyp™. Jeho složení a jednotlivé složky působí i bez režimových opatření. 



KATALYZUJE ODBOURÁVÁNÍ A SPALOVÁNÍ PODKOŽNÍHO TUKU 



STIMULUJE PRODUKCI A VÝDEJ TĚLESNÉHO TEPLA 



PODPORUJE VÝKONNOST A KALORICKÝ VÝDEJ



UDRŽUJE ZVÝŠENÝ METABOLISMUS


Doporučené dávkování: Pro urychlení spalování tuku užívejte 2× denně 1 kapsli ráno a odpoledne, maximálně však 2 kapsle denně. Zapíjejte dostatečným množstvím vody. Vzhledem ke složení přípravku a stimulačnímu charakteru obsahových látek neužívejte přípravek před spaním! Nekombinujte s alkoholem! Celková denní dávka nesmí překročit 2 kapsle. 


Složení: zelený čaj -extrakt, citronové plody – extrakt, kakaové boby – extrakt, kofein – extrakt. Pomocné látky – želatina ( kapsle Coni-Snap). 



1 kapsle



CapsHerb

450mg



extrakt z Camelia sinensis

200mg



extrakt z Citrus aurantium

30mg



extrakt z Theobroma cacao

40mg



kofein – extrakt

180mg



Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu a temnu. Uchovávejte při teplotě do 25°C. Spotřebujte do data uvedeného na obale. Nepřekračujte doporučené dávkování. Neužívejte večer před spaním.
Martina

11.2.2013 jsem vyplnila objednávkový formulář ale žádná potvrzující odpověď o objednávce mi nepřišla. Kde zjistím stav své objednávky zda byla řádně přijata a kdy bude odeslána.

Miloslav

Pokud jste koupila produkt přes Slevomat a přes jeho objednávkový formulář tak jak je v nabídce uvedeno, bude vám příští týden zásilka v pořádku doručena. Omlouvám se za zpoždění, ale z důvodu jarních prázdnin tento týden máme na provozovně zavřeno.

Petra

Takže né na té adrese Pšeník, Brno Štýřice?

Miloslav

Na adrese Česká 308, 66431 Česká u Brna

Petra

Dobrý den, dá se výrobek vyzvednout na prodejně/skladu, bez poštovného?

Miloslav

Dobry den, cena vyrobku v akci je dana a postovne je zahrnuto v teto akcni cenove nabidce, ktera bude platna jen po tuto dobu. Muzete si vyrobek vyzvednout na prodejne v Ceske u Brna, ale za uvedenou cenu na Voucheru Slevomat.

Petra

Dobrý den, dá se výrobek vyzvednout na prodejně/skladu, bez poštovného?

Miloslav

Dobry den, cena vyrobku v akci je dana a postovne je zahrnuto v teto akcni cenove nabidce, ktera bude platna jen po tuto dobu. Muzete si vyrobek vyzvednout na prodejne v Ceske u Brna, ale za uvedenou cenu na Voucheru Slevomat.

Lukáš

Dobrý den, snad jsem se jen špatně nedíval, ale nikde jsem nenašel cenu za dodání. A ještě jeden dotaz: je někde k nahlédnutí nějaká recenze na tenhle přípravek?

Miloslav

Dobry den, cena je vcetne dodani, tzn.vcetne postovneho. Recenze najdete na webech jen uzivatelske, napr na odkazu: http://www.lekarna.cz/capslyp-cps-120/?show=review (v zalozce diskuze). V kazdem pripade pusobi na bazi termogeneze – vydeje telesneho tepla a tim padem i zvyseneho vydeje energie a zrychleni metabolismu. Ucinek je opravdu velice efektni a dobry.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru