Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

299 Kč za roční předplatné časopisu Báječná školka! Prima časopis pro děti od 3 do 7 let a celkem 14 čísel se slevou 50 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Lucie Spáčilová

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, zda u této nabídky platí i akce na Vašich stránkách – při ročním předplatném puzzle a obrázky. Díky za odpověď.

Pavel Liška

Dobrý den,při objednávce voucheru je napsáno město Ostrava.Ale platí to pro celou ČR?

Slevomat.cz

Dobrý den Pavle, ano tato akce platí pro celou Českou republiku.Přejeme hezké svátky

Mates

Dobrý den. Má časopis občas nějaký příbal? (DVD, hračka…) díky za odpověď

FRAGMENT

Ano, někdy má časopis i příbal.

Dagmar Brumlichová

Já bych se přidala k panu Martinovi, také máme předplatné z minulé akce , tak abychom nedostávali časopis dvakrát stejný.

Martin

dobry den chci jse zeptat koupil jsem předplatne v minule nabídce co jste měli take na rok chci jse zeptat jesli je možne toto předplatne začít až po vyčerpani toho ktere mámm tet děkuji

FRAGMENT

Dobrý den Martine, bohužel nelze, obě předplatné jsou jasně vymezeny, tj. minulé bylo od čísla 11/2011 a toto je od 2/2012.

Vilma Kovaříková

dobrý den,lze předplatit časopis dětem co žijí v USA?je možno zasílat i tam??děkuji

FRAGMENT

Dobrý den, Vilmo, bohužel do ciziny předplatné neposíláme. Jedině že byste se domluvila s někým v Čechách, kdo by Vám pak časopis přeposílal.

Jitka

Dobrý den, dívala jsem se na Vaše stránky a zaujaly mě sešity se samolepkami, nebo bludiště na vyplňování. bylo by možné s prvními časopisy poslat i např. 2 sešity? A jak to mám uvést do objednávky. Děkuji

FRAGMENT

Jitko, samolepkové sešity i ostatní knihy si můžete objednat přes náš e-shop www.fragment.cz. Časopisy nám totiž rozesílá distribuční firma SEND předplatné a nelze spojovat objednávky časopisu a knih. Díky za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru