Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

399 Kč za kite kurz pro začátečníky v hodnotě 990 Kč. Naučte draka létat! Možno využít na 5 místech v ČR.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Michal Krutiš

Dobrý den,
už jsem absolvoval 2 denní buggykiting kurz. Je možné si u vás v rámci tohoto kurzu půjčit většího draka, nejen malý cvičňák? Díky.

BEST KITES

Dobrý den, tento kurz je určen pro začátečníky. Bohužel nikoli pro pokročilé. Myslím, že výhodnější pro vás by bylo využít pouze naší půjčovny vybavení, která se pohybuje od 300 Kč za velký kite v kompletu na 2hod. ježdění..

Michala Kocarkova

dobrý den,
pokud koupím 2 vouchery mohu jeden použít pro mě a druhý pro mého otce?
 díky

BEST KITES

Dobrý den, samozřejmě takto využít lze.

BEST KITES

Dobrý den, na Ostravsku máme lokalitu Hať u Opavy- zde probíhá většinou landkiting výuka od jara do podzimu. V zimě učíme převážně v Oderských Vrších. Sebou nepotřebujete na kurz nic, veškeré vybavení je zahrnuto v kurzu. Za 2 hodiny vám bohužel nemohu slíbit, že se dostanete na snowboard a začnete jezdit. Zase tak jednoduchý ten sport není. Je třeba si uvědomit, že drak má sílu a je potřeba se nejprve naučit bezpečné ovládání, pak až se věnovat jízdě. Výuku přeskočit ani urychlit nelze, má své postupy. Přesto, když je někdo šikovnější nebrzdíme ho a může postupovat dál.

Canigia

Dobrý den, kde probíhá výuka na Ostravsku v jaké lokalitě? a popř. co vše potřebuji sebou (snowboard)? Budu schopen sám za 2 hodiny sám draka ovládat a zajezdit si ( jsem celkem sportovně nadaný)…děkuji moc za odpověď

BEST KITES

Dobrý den, ano lokalitu si můžete vybrat kterou chcete. Prahu, Ostravu, Oderské Vrchy, Boží Dar nebo Vysoké nad Jizerou – dle sezóny. Dítě ve věku 13ti let určitě může kurz bez problému absolvovat, i mladší.

Iva

Dobrý den,
na začátku slevy je uveden Boží Dar, dále v popisu lze místo vybrat. Je tedy možné to absolvovat v Praze? Může jít i 13-ti leté dítě (161cm, 58 kg)? Díky

Hannah

Dobrý den, je nutné umět na snowboardu? Nebo postačí, když umím „jenom“ na lyžích?

BEST KITES

Dobrý den, Jezdí se na snowboardu i na lyžích – lyže jsou jednodušší. U tohoto kurzu se budete věnovat zejména ovládání draka. Naučení se všech technik není bohužel jen na 2 hodiny kurzu. Berte to stejně jako byste chtěla např. skočit padákem z letadla a nevěděla základy, bezpečnost, jak padák ovládat, jak přistát… Vše je potřeba se naučit postupně od začátku, nijak se to přeskočit ani urychlit nedá. A to platí i u tohoto sportu.

BEST KITES s. r. o.

Dobrý den, vouchery bohužel nelze spojovat. Tato nabídka platí pro začátečnický kurz, kde si za zvýhodněnou cenu můžete vyzkoušet jak vás tento sport bude bavit. Na jakékoli další kurzy pak u nás máte 15% slevu, tak stejně jako na půjčovnu vybavení.

Hanči

Dobrý den, je možné koupit více voucherů a prodloužit tím dobu kurzu pro jednoho člověka? A je možné kurz absolvovat v Oderských vrších?
 Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru