Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.
Vinařský pobyt pro dva v Lednici
Hodnocení podniku Penzion Zora
Velmi se nám líbila Lednice zámek a okolí.
Personál ochotný, kvalita služeb trochu horší
Rodinná atmosféra, kvalitní služby
DĚKUJEME
vše
Vše v naprostém pořádku, paní domácí s rodinou byla velmi příjemná a snažila se nám ve všem vyhovět. Tento penzion bych všem doporučila.
Tímto ještě jednou paní domácí moc děkujeme.
Nitschneiderovi
děkujeme a vzpomínáme:-)))
kvalita ubytování
Ochutnávka vín. Ta se mi líbí vždy.
Cena ubytování neodpovídá kvalitě. Spal jsem na pohovce, protože na dvoulůžko se dva nevejdou. K večeři nebyl steak pana domácího, ale něco ze závodní jídelny. Ubytování bylo jako u příbuzných. Nelze to hodnotit jako penzion. Příliš mnoho domácího vlivu. Něco jako hosté, které musíme strpět.
Penzion se provozuje již osum let za nás,dalších 8 let za bývalých majitelů,vždy v duchu rodinné atmosféry a pohody s osobitým přístupem k hostům i vaření a pečení.To je naše deviza,mrzí nás,že jste to neohodnotil,ale v tom případě jsme nebyly vhodné ubytovací zařízení zrovna pro Vás,protože tu domáckost ostatní ohodnotí a vrací se. Něco se závodní jídelny nebereme.Vařím sama i peču,děkujeme za názor.Za penzion Zora Jitka h Jinak tedy biftek pana domácího je recept manžela z vojny. Kotletu naklepeme,osolíme,opepříme,dáme hořtici. V kastrolku osmažíme cibulku,docela dost,opepříme,osolíme,dáme hořtici a vložíme maso,které na cibulce dusíme a obracíme.maso změkne a cibuleudělá zvláštní omáčku.Uvaří se brambory či kaše,maso se vyjme a zalije omáčkou,dá obloha.výborné jídlo,podává se s láskou.Předkrm.paštika ,dezert -vždy peču. Investice do penzionu,kde se trpí hostí,za půl roku asi 550 tisíc.Každý pokoj jiný.To je můj názor za,kterým si stojím.děkuji
Velmi příjemné a srdečné chování hostitelky
Lednice a okolí
Především ta degustace vína. Zatím moje nejhorší zkušenost s akcemi ze Slevomatu. Nabídka voucheru, který velmi květnatě a bohatě popisuje jaké dostanete jídlo a jak okoštujete víno, vůbec neodpovídá skutečnosti. Na večeři dostanete UHO s vařeným bramborem a dvěma kolečky papriky a koštování vína spočívá v tom, že 12 lidem rozlijí 1/2 sedmičky vína, ale za to Vám ke každému „vzorku“ přidají 50 minutový celkem zmatený komentář. Už jsme absolvovali spoustů návštěv u vinařů v tomto kraji, ale takovou hrůzu jsme ještě nezažili. Pokud si chcete zajet na Moravu na dobré jídlo a víno jeďte kamkoliv, jenom ne do penzionu Zora. Všude jinde se o Vás dobře postarají a dají Vám to, co opravdu nabízí.
Vážení,prošlo tu spoustu lidí,kteří poděkovali za skvělé jídlo,víno i Tomášovi za úžasnou degustaci. Dáváme všem to nejlepší,co v nás je,recept je od manžela z vojny,žádné UHo to není,neumím ho a nedělám ho.Degustaje je z pozdních sběrů a myslím,že Tom dělá více,než by měl,to,že to většinou není do 22 hodin a propije se víc,než je ve vouchru uvedeno,to nikdo,nevidí.Rozhodně je to všechno Váš názor,já jedu dál,s čistým svědomím,jak mě to moji rodiče,zvláště maminka a babička naučily.Dál budu péct a dělat snídaně a i vařit a možná se zase od někoho dozvím,že se u nás najedli lépe než u Tlustých.................děkujem za návštěvu....ale pro nás máte dveře i srdce také zavřené!
![](/static/images/empty.gif)