Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

All inclusive zájezd do Bulharska – záloha na zájezd

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Pavla P.

Děkuji za odpověď, váha kočárku je 5 kg, ze smlouvy chápu že je možnost připlacení za 1 zavazadlo 100,– za jednotlivou jízdu, Vy píšete 200,– za 1 cestu, tak nevím…A ještě prosím pro dospělé stačí pouze OP? Moc děkuji za odpověď :-)

CK Experitour

Dobrý den, Pavlo,
pokud jedno zavazadlo bude mít např. 15 Kg, tak můžete mít další zavazadlo o hmnotnosti 5 kg. S kočárkem by určitě neměl být problém. Co se pak cestovních dokladů týče, pro cestu Vám postačí občanský průkaz. Pouze ještě upozorňuji, že i děti musí mít vlastní cestovní doklad. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Pavla P.

Dobrý den, je prosím možné vzít s sebou malý, velmi skladný kočárek? Něco jako golfky, ale kratší.Děkuji za odpověď.

CK Experitour

Dobrý den, Pavlo,
na osobu (vč. dětí) je možné přepravovat jedno zavazdlo o váze do 20 kg. Pokud děti nebudou mít své zavazadlo, může být kočárek považován za zavazadlo. Případně je možné přikoupit zavazadlo navíc za cenu 200 Kč/1 cesta. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Bronislava Koblihová

Dobrý den,také bych se chtěla připojit k dotazu kdy musí proběhnout platba za dítě bez kuponu zda hned 18.3. zároveň s první splátkou za dospělé osoby nebo stačí až těch padesát dní před odjezdem s doplatkem.Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Bronislavo,
do 18.3. je třeba uhradit za každou osobu platbu ve výši 4500 Kč. Pokud máte dítě jedno ve výši 3990 Kč, tak je třeba zaplatit celou částku do 18.3. Zbylou část pak nejpozději do 30.5., nejpozději však do 50 dní před odjezdem. Případně můžete uhradit celou částku do 18.3. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Alena

Dobrý den, děkuji za Vaše odpovědi. Ještě prosím 2 dotazy. Úhrada za dítě bez voucheru má proběhnout kdy? A druhý dotaz, máte v autobusech zádržná zařízení pro děti? Nebo je možno mít vlastní podsedák?
Děkuji.

CK Experitour

Dobrý den, Aleno,
do 18.3. je třeba uhradit alespoň částku 4500 Kč za osobu a zbylou částku do konce května, nejpozději však 50 dní před odjezdem. Autobusy jsou vybaveny bezpečnostními pásy na všech sedadlech. Pokud budete chtít využít vlastní podsedák tak samozřejmě můžete. V případě dotazů jsme dále k dispozici.

Alena

No nevím, tento propočet je dost podivný, když dvě děti platí víc než dospělý a dítě :( Takže by bylo lepší koupit dítěti dospělácký voucher. Ale to zřejmě nepovolíte… Pak tato Vaše akce dost postrádá smysl..

CK Experitour

Pokud byste raději zakoupila dva vouchery pro dospělé v hodnotě á 9440 Kč a čerpala cenu za jedno dítě ve výši 3990 Kč, tak můžete, pouze doporučujeme v tomto případě rezervaci termínu v CK, abychom o Vašem požadavku věděli. Přejeme pěkný den.

Alena

Počítám Vaši nabídku kalkulace na 1 dospělého a 2 děti (Vaše odpověď před 20 minutami) a částka mi vychází vyšší než u 2 dospělých a 1 dítěte. Jak je to prosím možné? Vždyť děti mají daleko menší nároky na stravu i veškeré služby. Alena

CK Experitour

Dobrý den, Aleno,
v případě, že cestují dva dospělí a jedno dítě do věku 11,99 let, platí dítě cenu 3990 Kč, v případě, že cestuje pouze jedna dospělá osoba, platí děti cenu v hlavní sezoně á 6790 Kč. Cena oproti dospělým osobám je snížená vzhledem k ubytování a stravování, nicméně sedadla v autobuse mají děti stejně jako dospělí. Přejeme pěkný den.

Alena

Dobrý večer, ještě prosím přibližnou dobu návratu do Prahy pro termín končící 26.7. Děkuji, Alena

CK Experitour

Dobrý den, Aleno,
do Prahy se vracíme nejčasjě v časných odpoledních hodinách. Nejčastěji kolem 13 – 15 hodiny. Přejeme pěkný den.

Alena

Dobrý večer, je ještě volný termín 17.-26.7.? Když pojedu 1 dospelá, dítě 4 roky, dítě 7 let, kolik bude celková kalkulace? Zakoupím jen 1 voucher? A kdy bude nutné doplatit zbytek? Jaké máte zkušenosti s cestováním s malými dětmi? Po jak dlouhé době děláte pauzy? Předem děkuji, Alena

CK Experitour

Dobrý den, Aleno,
tento termín a hotel Vezhen ještě máme. V případě účasti jednoho dospělého zaplatí dospělá osoba cenu dle ceníku na Slevomatu 9440 Kč, dítě 4 roky 6790 Kč, dítě 7 let 6790 Kč. Jednalo by se o dvoulůžkový pokoj s přistýlkou. Na tyto zájezdy jezdí běžně malé děti. V autobusu mají vždy svá místa. Co se pauz týče, tak jsou vždy dělány dle aktuální potřeby harmonogramu, nicméně nejčastěji během každých cca 3 hodin. Přejeme pěkný den.

Jarka

Děkuji za rychlou odpověď. Ráda bych se ještě zeptala, zda je volný termín (2osoby+dítě) od 10.7. a případně od 14.8. nebo 21.8. ,abych se mohla domluvit v práci.
Ještě se chci zeptat, zda lze do Bulharska cestovat na OP, nebo je třeba pas. Děkuji za odpověď.

CK Experitour

Dobrý den, Jarko,
tento termín je aktuálně volný. Do Bulharska můžete cestovat na občanský průkaz, nebo cestovní pas. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Jarka

Dobrý den, ráda bych se zeptala, v kolik hodin je předpokládaný odjezd autobusu z Brna (zda je nutná ten den dovolená – měla bych s tím problém)
a dále, 2 dospělí + 1 dítě 8 let – dítě má svou postel nebo je bez nároku na lůžko?
Děkuji za odpověď.

CK Experitour

Dobrý den, Jarko,
z Brna je plánovaný odjezd v 10:30. Dospělí zaplatí cenu uvedenou na Slevomatu dle termínu a pokud je se dvěmi dospělými jedno dítě do 11,99 let tak toto dítě zaplatí 3990 Kč a je na přistýlce. Pokud byste měla jakékoli jiné dotazy, neváhejte se na nás obracet.

Lucie

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli je termín od 4.9. do 13.9. ještě volný pro dva dospělé.
Děkuji za odpoveď

CK Experitour

Dobrý den, Lucie,
ano, v tomto termínu máme volná místa a vouchery můžete zakokupit. Děkujeme a přejeme příjemný zbytek neděle.

Tomáš Rubáček

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat, zda je možné zájezd zakoupit bez dopravy.Jestli ano,jaká by byla cena?Jsme 2dospělí a 3děti.-4,10,13let. Děkuji za odpověď

CK Experitour

Dobrý den, Tomáši,
ano, i toto je možné. Napište nám prosím na info@experitour.cz žádost o kalkulaci. Zvolte si prosím termín. V případě vlastní dopravy je volba termínu čistě na Vás. Rovněž do mailu uveďte také věk dětí. Děkujeme a přejeme příjemný zbytek víkendu.

Gabriela dundrova

Dobrý den chtěla bych se zeptat na kalkulaci pro 5 členou rodinu už 3 dospělý 2 děti leteckou dopravou v termínu 26.6 –6.7 díky p.Dundrová

CK Experitour

Dobrý den, Gabrielo,
tato nabídka je určena pro autobusovou dopravou. V případě zájmu o dopravu letecky nám prosím napište na email info@experitour.cz kromě termínu také věk dětí. Zároveň konkrétní termíny a ceny pak uvidíte na našem webu v sekci Bulharsko – hotel Vezhen – termíny a ceny. Kalkulaci na rodinu Vám pak rádi uděláme po zvolení konkrétního termínu. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Katerina

Dobrý den, prosím o kalkulaci ceny 2 dospělé osoby a 1 dítě 3,5 let, termín 10.7. –19.7.2015. Prosím také o informaci zda je nástupní místo Ostrava, kolik je případně příplatek, či nejbližší jiné nástupní místo. Kolik je příplatek, kdybychom nechtěli autobus, ale letecky. Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Kateřino,
tento termín máme ještě volný. Dospělé osoby by platily á 9440 Kč, dítě ve věku 3,5 roku na přistýlce pak 3990 Kč, celková cena 22.870 Kč. Nejbližší nástupní místo by bylo možné v Brně, přes Ostravu autobus bohužel nejede. Pokud byste chtěla letecky, podívejte se prosím na naše webové stránky – Bulharsko – Vezhen a zde rozklikněte termíny a ceny 2015. Případné další dotazy na leteckou dopravu pak prosím směřujte na náš emil info@experitour.cz Děkujeme a přejeme pěkný den.

Čermáková V.

Dobrý den,
když jede pouze 1 dospělá osoba,kolik se doplácí za neobsazené lůžko ? Nebo pokud by měla zájem nějaká paní ( klidně i s dítětem ) , bylo by možné doobsadit pokoj ? Termín :v červnu.
Bulharsky se domluvím velice dobře, jen momentálně nemám spolucestující­.Manžel není opalovací typ a kamarádka je dlouhodobě nemocná..Děkuji za odpověď.
Čermáková

CK Experitour

Dobrý den, paní Čermáková,
příplatek za neobsazené lůžko záleží na volbě termínu. Napište nám prosím termín a příplatek Vám rádi sdělíme. Možnost ubytování s dalším cestujícím, který jede sám možné je, pokud v zájezdu takoví cestující jsou – to však samozřejmě nemůžeme slíbit. Přejeme pěkný den.

Veronika Fojtíková

Dobrý den, kolik voucherů je nutné zakoupit pro 4 členou rodinu?2 dospělí a 2 děti (9 a 13 let)?Je volný termín od 24.7.?Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Veroniko, pro 4 čelnou rodinu se 2 dospělými zakoupíte 2 vouchery, cenový rozdíl do celkové ceny zájezdu pak doplatíte v CK. Ve Vámi vybraném termínu volná místa ještě máme. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Renatka

Dobrý den je ještě volný termín 10. 7

CK Experitour

Dobrý den, Renatko, termín 10.7. – 19.7. je zatím volný. Hezký zbytek dne

Irena Molová

Pardon, ještě termín: 26.6 – 5.7. a nástup v Praze. Děkuji.

CK Experitour

Tak termín už vidím :) Mohu nabídnout 4 lůžkový, kde by dítě 4 roky nemělo nárok na lůžko, pokoj za cenu 35.990 Kč. Cena pro všech 5 osob. Nebo pak dvoulůžkový a dvoulůžkový s přistýlkou, kde dospělí (vč. dítěte 15 let) zaplatí á 8590 Kč a dítě 4 roky na přistýlce 3990 Kč. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Irena Molová

Dobrý den, jak dlouho trvá cesta autobusem? A pro jistotu ještě prosím o cenovou kalkulaci pro tři dospělé a dvě děti ve věku 15 a 4 roky. Děkuji a zdravím.

CK Experitour

Dobrý den, paní Molová,
cesta autobusem z Prahy zabere cca 22 hodin, z Brna asi 19,5 hodiny. Kalkulaci Vám rádi zašleme, pouze potřebujeme znát termín. Děkujeme.

Renatka

Dobrý den, zajímala by mne cenová kalkulace pro dva dospělé a jednu 3.5 letou holčičku, která nepotřebuje přistýlku a spala by se mnou termín by byl 10.7

CK Experitour

Dobrý den, Renatko,
děkujeme Vám za Váš zájem. Ceny pro dospělé osoby jsou uvedeny v nabídce na Slevomatu – zde záleží na tom jaký termín si vyberete. Cena za holčičku by pak činila 3990 Kč bez ohledu na to o jaký termín se jedná. Rovněž cena je stejná pokud zde přistýlka bude či nikoli. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Staňa

Dobrý den,
je možné se dopravit vlastním vozem.Špatně snáším jakoukoliv hromadnou dopravu.

 Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Staňo,
ano, vlastní doprava možná je. Napište nám prosím na info@experitour.cz jaký termín (v případě vlastní dopravy si jej zvolte sami, bez ohledu na naše vypsané termíny), počet osob a případně věk dětí. Připravíme Vám kalkulaci. Děkujeme. Přejeme pěkný den.

Markéta

Dobrý den, ještě bych se chtěla zeptat. Kdyby jsme jeli 3 dospělí – manželé, tchyně a dcera 6 let od 26.6. Jak by to bylo s pokojem? Chtěli bychom dceru na pristylku a tchyně by byla v pokoji sama? Nebo by musela platit nějaký příplatek? Nebo by byla možnost ubytovat se ve 4 luzkovem pokoji a když ano jsou lůžka oddělené nebo jsou všechny v jedné místnosti? A kolik by byla celkova cena? Dekuji

CK Experitour

Dobrý den, Markéto,
jak budete chtít být ubytování záleží jen na Vás. K dispozici je 4 lůžkový pokoj, kde jsou všechny 4 postele v jedné místnosti (studio), poté 4 lůžkový pokoj, kde jsou dvě místnosti po dvou postelích v každé (apartmán), stejně je tak možný dvoulůžkový pokoj obsadit jednou osob, v tom případě je však připočítán příplatek za neobsazené lůžku ve výši 1990 Kč. Studio by pro všechny 4 vyšlo na 29.990 Kč, apartmán na 31.990 Kč, dvoulůžkový pokoj s přistýlkoku pak pro dospělé dvakrát cena uvedená na Slevomatu a dítě za 3990 Kč.Pokud byste chtěla kalkulaci upřesnit, napište nám prosím email. Děkujeme. Přejeme pěkný den.

Markéta

Dobrý den, chci se zeptat kolik by stál zájezd pro 2 dospělé a jedno dítě 6 let. Termín od 26.6. A jestli je možnost nástupního místa v Ostravě? Děkuji za odpověď

CK Experitour

Dobrý den, Markéto,
cena pro dospělé činí á 8590 Kč, cena pro dítě 6 let 3990 Kč, celková cena 21.170 Kč. V Ostravě bohužel možné nastupovat není, nejbližším nástupním místem by bylo Brno. Všechna naše nástupní místa jsou bez příplatku. Přejeme Vám pěkný den.

Monika

Dobrý večer,
chtěla bych se zeptat, zda je ještě volný termín pro 2 osoby 17.7.-26.7.2015.
Děkuji za odpověď. Monika

CK Experitour

Dobrý den, Moniko, tento termín je zatím volný, proto s nákupem voucherů nemusíte váhat. Přejeme hezký den

Mercy

Dobrý den můžu se prosím ještě zeptat na cenu 2dospělí a 1dítě 6let(může být na přistýlce).Termín 12.6–21.6 2015.Děkuji za odpověď Markéta

CK Experitour

Dobrý den, Mercy, cena za dospělého by byla á 7790 Kč a dítě na přistýlce za 3990 Kč. Vouchery byste zakoupila pouze pro 2 dospělé osoby. Přejeme krásný den

Josef

Dobrý den, jsme z Českých Budějovic je možný
svoz?

CK Experitour

Dobrý den, Josefe,
autobus jede trasu Praha – Jihlava – Brno – Bratislava. Svoz zajistit můžeme, nicméně se cenově vyplatí až při cca 6 – 8 osobách. Resp. svoz můžeme zajistit i pro 2 či 4 osoby, ale cena na osobu by byla příliš vysoká. Z Prahy autobus odjíždí z Hlavního vlakového nádraží, kam často cestuje mnoho mimo-pražských klientů. Děkujeme. Přejeme pěkný den.

Dominika Nogová

Dobrý den, velmi mne Váše nabídka zaujala, ale ráda bych věděla, zda je možné zařídit vegetariánskou stravu?

CK Experitour

Dobrý den, Dominiko,
stravování probíhá formou švédských stolů, bulharská kuchyně používá hodně zeleniny a to nejen pro studenou, ale také pro teplou kuchyni. Často jsou podávány grilované cukety, lilky, papriky atd. K tomu studené saláty, hodně se vyskytuje balkánský sýr a jiné druhy měkého sýra atp. Nemyslím si tak, že by si vegetarián nevybral. Nicméně zařídit speciální vegetariánské menu vzhledem k švédským stolům bohužel nelze. V případě dotazů jsme stále k dispozici. Přejeme pěkný den.

Gabriela

Dobrý den,kolik bych zaplatila za pobyt 1 dospělý a 9letý syn o letních prázdninách?

CK Experitour

Dobrý den, Gabrielo,
cena za dospělého v hlavní sezoně činí 9440 Kč. Dítě, pokud je do 11,99 let s jedním dospělým na pokoji, tak je zde cena 6790 Kč. V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Přejeme pěkný den.

Klára Veselá

Zeptám se tedy ještě jednou (nevím,jestli se správně vyjadřuji)…může 12 leté dítě jet za cenu dospělého tak,aby celkový počet dospělých byl osob byl 2 a tedy mladší dítě mohlo jet za cenu 3 990,– nebo ta dospělá osoba je daná věkem..,tedy věk nad 18 let?

CK Experitour

Dobrý den, Kláro,
asi Vám pořádně nerozumím :) Jste jedna dospělá osoba, jedno dítě 12 let a jedno dítě 8 let? Pokud ano, např. termín 21.8. – 30.8. tak za dospělého zaplatíte cenu uvedenou na Slevomatu, tedy 9140 Kč, dítě 12 let (již považováno za dospělého) rovněž 9140 Kč a dítě 8 let na přistýlce 3990 Kč. Věk, který zde hraje roli je 12 let. Za děti jsou považovány osoby do věku 11,99 let (v době pobytu dítěti nesmí být 12 let a více). Snad je to jasné :) Přeji pěkný den.

Tereza

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, na kolik by vyšel zájezd pro 5 osob, 2 dospělé, 3 děti (12, 10 a 1 rok), v termínu od 26.6. – 5.7.2015. Do kdy se musí platit zálohy a doplatek?
Děkuji moc za odpověď.

CK Experitour

Dobrý den, Terezo,
můžeme Vám nabídnout 4 lůžkový pokoj – studio, kde by nejmenší dítě nemělo nárok na lůžko. Případně lze objednat dětská postýlka. Zde by celková cena pro všech 5 osob činila 35.990 Kč. Pokud byste raději 2 x dvoulůžkový pokoj, dejte prosím vědět, zašleme kalkulaci. Cena je samozřejmě vč. všech služeb uvedených v nabídce. Děkujeme a přjeme pěkný den.

Klára Veselá

Dobrý den,pokud bych jela event.nějak konec srpna. Chápu dobře že pokud by ..,12 letitý syn a 1 dospělá osoba jeli jako 2 dospěláci ,bylo by druhé dítě ve věku 8 let za 3 990,–Kč?
Další dotaz …Po zaplacení zálohy ( 3×) bych platila první splátku do 18.3. 4 500,–Kč/ za každého dospělého,tedy já a 12 letitý syn (tedy 2× 4 500,–Kč),plus k tomu ta dětská cena nebo ta až v květnu s tím zbytkem? Děkuji za odpověď

CK Experitour

Dobrý den, Kláro,
k prvnímu dotazu, pokud je synovi již 12 let, tak již spadá do kategorie dospělé osoby, ale zase díky tomu, že budeme mít dva dospělé, tak druhé dítě pojede za sníženou cenu 3990 Kč (pokud by byl pouze 1 dospělý, tak těchto 3990 Kč by nebylo možné použít). V tomto případě (2 dospělí a dítě) byste zakoupila nyní na Slevomatu 2× voucher v hodnotě 1200 Kč, do 18.3. byste pak za oba dospělé doplatila 4500 Kč, za dítě 3990 Kč. A doplatek by pak byl do 30.5. V případě, že byste potřebovala splátky nějak upravit, snažíme se klientům vyjít maximálně vstříc, posunout 3990 Kč do 30.5. nebyl problém. Případně je možné platit na víckrát dle dohody s CK. V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Přejeme pěkný den.

Mercy

Dobrý den můžu se prosím zeptat na celkovou cenu zájezdu v termínu 12.6–21.6 2015.Jsme 3dospělé osoby.3děti věk 13,16,16.A 2děti 6,6let.Děkuji za odpověď Markéta :-)

CK Experitour

Dobrý den, Markéto,
vzhledem k tomu, že Vás cestuje celkem 8 osob, tak Vám můžeme nabídnout 2× 4 lůžkový pokoj. Cena za jeden 4 lůžkový pokoj činí 27.990 Kč pro 4 osoby bez rozdílu věku vč. všech služeb (doprava, all inclusive atd.). Pokud by Vám toto nevyhovovalo, napište nám ideálně email, zašleme Vám kalkulaci na dvoulůžkové pokoje, nebo dvoulůžkové pokoje s přistýlkou. Přejeme krásný den.

Klára Veselá

Dobry den,jaka by byla cena v srpnu, 1 dospela osoba a 2 deti ve veku 12 a 8 let? Dekuji

CK Experitour

Dobrý den, Kláro,
pokud ratolesti o které píšete, že je 12 let bude v době pobytu 12 let tak je již cenově brána jako dospělá osoba. Ale díky tomu, že budeme kalkulovat dvě dospělé osoby, tak dítě 8 let bude mít sníženou cenu 3990 Kč, což by v případě 1 dospělého a 2 dětí nemělo. Takže 1 dospělý a dítě 12 let cena uvedená v této nabídce (dle termínu) a dítě 8 let 3990 Kč. V případě dotazů jsme dále k dispozici. Přejeme pěkný víkend.

Jarda

Dobrý den, prosím o cenovou nabídku pro čtyřčlennou rodinu v termínu od 26.6.2015 do 05.7.2015.Jsme 2 dospělý a dvě děti ve věku 7 a 11 let. Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Jardo,
můžeme Vám nabídnout 4 lůžkový pokoj – studio za cenu 29.990 Kč pro celou rodinu vč. všech uvedených služeb. V tomto případě zakoupíte 2 vouchery pro dospělé. Pokud by Vám tento pokoj nevyhovoval, dejte prosím vědět, nejlépe do mailu a uděláme Vám kalkulaci na dva dvoulůžkové pokoje. Přejeme pěkný den.

Lenka

Dobrý den, je možno při doplatku uplatnit Flexi passy? Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Lenko,
bohužel, flexi pasy ani jiné podobné poukázky nepřijímáme. Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den.

Hana Žemlová

Dobrý den,na kolik by nás vyšla dovolená v termínu 14.8.-23.8. pro jednu dospělou osobu a 2 děti ve věku 6 a 9 let?díky za odpověď.Hanka

CK Experitour

Dobrý den, Hanko, v tomto termínu byste zakoupila 1 zálohový voucher pro dospělou osobu, pro děti byste již vouchery nekupovala a doplatek za ně byste hradila přímo naší CK. Doplatek za děti by byl 2× 6690 Kč.

Jana Veltrubská

Dobrý den, je ještě nějaký volný termín v srpnu?
Předem děkuji za odpověď

CK Experitour

Dobrý den, paní Veltrubská, v tuto chvíli jsou všechny termíny volné. Ale jak píšeme výše, rychle se nám zaplňují, proto doporučujeme včasnou rezervaci. Krásný zbytek dne

P.

Je v plánu i sleva na hotel Perunika?

CK Experitour

Dobrý den, tato akce je pouze na hotel Vezhen. Pokud Vás zajímají aktuální (first minute) ceny pro hotel Perunika, neváhejte se obrátit přímo na náš e-mail: info@experitour.cz. Hezký den

Petr

Dobrý den, máte ještě 4 volná místa v termínu od 3. 7., popř. hned následující termín? Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Petře, ve Vámi poptávaném termínu volná místa máme. Všechny termíny se nám však rychle zaplňují, proto doporučujeme včasnou rezervaci. Krásný den

Karolína Nováková

Dobrý den,
ráda bych se zeptala na celkovou kalkulaci pro dvě dospělé osoby v červencovém termínu a s leteckou dopravou.
Mockrát vám děkuji.

CK Experitour

Dobrý den, Karolíno, těší nás Váš zájem o služby naší CK. Vzhledem k tomu, že tato nabídka je čistě s autobusovou dopravu, ohledně ceny leteckých zájezdů se na nás obraťte přímo na e-mail: info@experitour.cz . Cenovou kalkulaci Vám do mailu rádi zašleme. Přejeme hezký zbytek dne

Jana Jarošová

Dobrý den, ráda bych se zeptala na celkovou cenu pro 4 dospělé a 3 děti(14,10,6let) v termínu 7.-16.8.2015 Kolik voucherů bychom museli koupit? Děkuji, s pozdravem Jana Jarošová

CK Experitour

Dobrý den, paní Jarošová, vzhledem k tomu, že jsme spolu dnes telefonicky hovořili a máme od Vás již i e-mail s čísly voucherů, dovolím si tento dotaz nezodpovědět. Jen bych se opakoval. :) Na e-mail Vám odpovíme co nejdříve. Hezký den

Erika

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, zda je vůbec možné využít výhodný voucher, kdybych jela já (jako 1 dospělý) s dítětem do 4 let. Pokud ano, jaká by byla celková částka na zaplacení s autobusovou dopravou? Děkuji za odpověď.

CK Experitour

Dobrý den, Eriko,
ano, využít tuto akci můžete. Pro sebe jako pro dospělého byste zakokupila voucher na Slevomatu. Pokud cestuje 1 dospělý a 1 dítě do věku 11,99 let tak má dítě zvýhodněnou cenu. Tu Vám rádi řekneme, pouze potřebujeme vědět jaký termín jste si vybrala. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Věra Karnetová

Není to nějak moc ? Vždyt vstup do delfinária stojí 25 lev. Nezpletl jste se ?

CK Experitour

Dobrý den,
nespletl jsem se, v ceně máte mimo vstupu také dopravu, českého průvodce a také zastávku ve Varně s výkladem. Přejeme pěkný den.

Věra Karnetová

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na kolik asi tak přibližně vyjde výlet do delfinária. Děkuji za odpověd.

CK Experitour

Dobrý den, paní Karnetová,
orientačně můžete počítat s cenou 20 – 25 Euro včetně dopravy, vstupu i službami českého průvodce. Přejeme pěkný den.

Mariana

Dobry den chci se zeptat jaka by byla cena v terminu od 3.7.2015–12.7.2015 2 dospely a jedno dite 6 let dekuju

CK Experitour

Dobrý den, Mariano. V tomto termínu by byla cena pro dospělou osobu á 9190 Kč na klasickém lůžku a pro dítě 3990 Kč na přistýlce. Vouchery byste kupovala pouze pro dospělé osoby, tedy 2× 1200 Kč jako zálohu. Přejeme hezký zbytek dne

Anna K.

Dobrý den, prosím na kolik by vyšel zájezd, kdyby jela jedna dospělá osoba a dvě dětí ve věku 5 a 7 let v červenci? Děkuji za informaci :).

CK Experitour

Dobrý den, Anno. Pokud bychom se bavili o top sezoně (červenec – srpen) cena by ve Vašem případě byla celkem 22990 Kč za dvoulůžkový pokoj s přistýlkou. Voucher byste koupila pouze pro jednu dospělou osobu. Hezký den

Barča Králová

dobrý den, chtěla jsem se zeptat na kolik by nás vyšel tento pobyt v jakemkoli terminu od 1.7. pro dva dospělé? Děkuji za odpověď.

CK Experitour

Dobrý den, Barčo. Ceny pro dospělou osobu na dvoulůžkovém pokoji máte uvedenou přímo v nabídce. Např. v termínu od 3.7. do 12.7. by byla cena 9190 Kč / osoba. Přejeme krásný den

Iveta Friebelová

Případně kolik na kolik by to samé vyšlo letecky…Děkuji

CK Experitour

Dobrý den ještě jednou, Iveto. Tato nabídka je čistě pro autobusovou dopravu. Pokud Vás zajímají ceny s leteckou dopravou, obraťte se na nás přímo na e-mail: info@experitour.cz .
Hezký den

Iveta Friebelová

Dobrý den
zajímala by mne cena zájezdu od 26.6. pro 2 dospelé a 2 děti 3 a 6 let. aby děti měli nárok na stravování ale klidně se vejdou na jednu přistýlku…

CK Experitour

Dobrý den, Iveto. V tomto termínu Vám můžeme nabídnout Studio (prostorný 4lůžkový pokoj) za souhrnnou cenu 29690 Kč. Druhá varianta, jak píšete je, že jedno dítě by nemělo nárok na lůžko. V tom případě by cena za dvoulůžkový pokoj s přistýlkou byla 27390 Kč. S tím, že vouchery byste zakoupila pouze pro 2 dospělé osoby. Přejeme hezký den

Štěpánka

Dobrý večer, požádám o informaci o ceně zájezdu v termínu 3.7. až 12.7. při účasti 2 dospělých osob a 3 dětí ve věku 3, 7 a 8 let (čtyřlůžkový pokoj s přistýlkou)­. Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Štěpánko,
do čtyřlůžkového pokoje nelze dát přistýlku. Můžeme nabídnout buď dvoulůžkový pokoj a dvoulůžkový s přistýlkou. Případně je možné být ve 4 lůžkovém pokoji s tím, že nejmenší dítě je bez nároku na lůžko. V tom případě by pak celková ceny činila 37.990 Kč. Cena vč. dopravy, all inclusive pro celou rodinu (5 osob). V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Přejeme pěkný den.

Libuše Kulichová

Dobrý večer.
Prosím o sdělení, zda je pro dvě osoby ještě volný termín od 17. července a v kolik hodin by se přibližně vyjíždělo z Brna. Děkuji.

CK Experitour

Dobrý večer, Libuše, všechny termíny máme v tuto chvíli volné. Přibližný čas odjezdu z Brna je v pátek v 10:30 hod. Přesné časy však upřesňujeme zhruba 7 dní před odjezdem. Hezký večer.

Karel

Dobrý den,
chci se zeptat, pokud by autobus nebyl zaplněn a z toho důvodu by se rezervovaný termín nikam nejelo, peníze se vrací v plné výši kupujícímu? (Zajímá nás pouze jeden termín)
Děkuji za informaci a přeji pěkný den

CK Experitour

Dobrý den, Karle,
v případě, že jakákoli CK zruší zájezd pro nedostatek účastníků je povinna zákazníkovi vrátit plnou zaplacenou částku. Co se pak našich termínů týče, tak ve všech termínech je dostatečný počet účastníků a můžete s nimi počítat. Přejeme pěkný den.

Lubomír Styx

Dobrý den,

je možné někde vidět náhled volných míst na termíny z uvedeného přehledu? Konkrétně by mě zajímal termín 17.7. – 26.7. pro 2 osoby.

 Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Lubomíre, dostupnost termínů si můžete ověřit kdykoliv přímo u nás v CK na tel. 721 591 696 nebo e-mailem na info@experitour.cz. Vámi poptávaný termín je zatím volný. Hezký zbytek dne

Kája Bartoš

Dobrý den, je možné jet autobusem z Pardubic?
Děkuji za odpověď

CK Experitour

Dobrý den, pane Bartoš,
z Pardubic možené jet bohužel není. Autobus vyráží z Prahy a jede směr Brno. Z Prahy však vyrážíme z Hlavního vlakového nádraží a doprava zrovna z Pardubic by měla být poměrně snadná. Přesun z nástupiště k našemu autobusu Vám pak zabere několik málo minut. Přejeme Vám pěkný den.

Eva

Dobrý den,
prosím o cenovou nabídku pro čtyřčlennou rodinu v termínu od 3.7.2015 do12­.7.2015.Tedy spíše o cenu pro mého staršíhu syna ve věku 14 let.Jsme 2 dospělý a dvě děti ve věku 8 a 14 let.
 Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Evo,
můžeme Vám nabídnout 4 lůžkový pokoj za celkovou cenu 32.990 Kč (cena za celou rodinu – 4 osoby vč. all inclusive i dopravy). V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Přejeme pěkný den.

Lenka Horáková

Dobrý den,
jaká by byla cena při zájezdu 2 dospělých a 2 dětí – 6 let a 2 roky? Děkuji Lenka Horáková

CK Experitour

Dobrý den, Lenko, cena se odvíjí od konkrétního termínu. Napište nám tedy prosím, o který termín máte zájem? Ideálně rovnou do mailu na info@experitour.cz. Rádi Vám cenovou kalkulaci zašleme. Hezký den

Jana

Dobrý den o kolik by byla přibližně dražší letecká doprava?A bylo by možné odlet i z Pardubic??Dě­kuji.

CK Experitour

Dobrý den, Jano, v první řadě nás těší Váš zájem o služby naší CK. Tato nabídka je určená pouze pro dopravu autobusovou. Pokud Vás zajímají ceny leteckých zájezdů, můžete se podívat přímo na naše webové stránky. Odlety jsou však vždy jen z Prahy. Přejeme hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru