
Termín
Platnost do 31. 3. 2015.
Můžete využít do 31. 3. 2015
Jak uplatnit
- Rezervace: Rezervace minimálně 24 předem na tel. 241 000 666 nebo 775 311 274.
- Storno: Zrušení nebo přesun rezervace je třeba provést min. 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
- Jídlo s sebou: Nelze, jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
- Restaurace má kuřácké i nekuřácké prostory.
- Ostatní možnosti: Letní zahrádka, klimatizace, pořádání akcí, fair trade, vstup se psy, Wi‑Fi
Příplatky
- Parkování zdarma
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
– Nejdřív cibule. Teď tam dáme žloutek. Vrazils tam papriku? – Nevrazil. – Tak ji tam vraž. Přiměřeně.– Přiměřeně, přiměřeně, přiměřeně, … Připomíná vám scéna ze slavné pohádky vaši přípravu tataráku?
Zajděte si pochutnat na 300g tatarském bifteku z pravé svíčkové do středomořské restaurace Boka. Uvidíte mistra šéfkuchaře přímo při práci. Ukáže vám maso a u vašeho stolu vám šmakózní tatarák také namíchá. Vy se tak přiučíte, jak si lahůdku příště správně namíchat k naprosté spokojenosti.

Pochutnáte si na:
- 300g tatarském bifteku z pravé hovězí svíčkové na záhřebský způsob
- + neomezeném počtu toustů z bílého domácího chleba opečených na grilu
- 2 skleničkách (0,2 l) makedonského červeného vína


Milá obsluha vás usadí ke slavnostně prostřenému stolu a nalije vám víno na přípitek. Pan šéfkuchař vám ukáže svíčkovou panenku a pak ji přímo před vašima očima naškrábe a namíchá.

S sebou bude mít vozík s potřebnými ingrediencemi jako žloutek z bio vejce, kapary, olivový olej, sůl, pepř, cibule, česnek, čerstvá petržel, okurky, francouzská hořčice, francouzský koňak, worcester, sojovka a chilly. Až bude hotov, dá vám ochutnat a výsledný tón pokrmu doladíte společně na vaše přání.
Klidný záliv v Nuslích
Pouze na olivovém oleji, bylinkách a česneku tu pro vás na grilu připraví ochutnávku tradičních balkánských specialit. Klasické recepty vaří výhradně z čerstvých surovin, dokonce si tu pečou i vlastní chleba a připravují domácí marinády.


K dobrému jídlu si nechte doporučit některé z jiskrných chorvatských, černohorských nebo makedonských vín. Hostinu můžete zapít také plzeňskou 12°, jablečným ciderem Kingswood nebo polotmavým Masterem.