Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dámské kabelky LOAP ve sportovním stylu

4,7 / 5 K Sporting s.r.o. (2 pobočky) Slaný  (mapa) 199 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Lilly

dobrý den, chybí mi informace o objemu u kabelky Sanne, je možné tento údaj doplnit? resp. porovnat objem s Donata šedá? potřebuju vědet, kt. je větší :)

Pavla - K Sporting s.r.o.

Dobrý den,
uvádíme požadované údaje:
SANNE … objem cca 20 litrů; rozměry 45×26,5×17cm; (váha 290g)
DONATA … objem cca 30 litrů; rozměry 60×25,5×20cm; (váha 380g)
Hezký den

Catherine

Zdravím, k tašce Malemba menší komentář: Po dvojitém ujištění, že je hlavní kapsa opravdu uzaviratelná na zip (v popisu nabídky + odpověď na komentář nade mnou) jsem tedy objednala a mohu po dnešním obdržení zboží říct, že tam žádný zip NENÍ!!!!

V dnešní době kapsářů je pro mě kabelka naprosto nepoužitelná. Chápu, že se může stát chyba v popisu, ale když už se vás na to výslovně tady v diskuzi někdo ptá, co takhle si to aspoň ověřit místo bezostyšného lhaní???

Jsem naprosto naštvaná. I kdybyste mi proplatili plnou částku včetně vratného poštovného při reklamaci, bude pro mě reklamace stejně naprosto zbytečnou přítěží kvůli vaší CHYBĚ. Příště si prosím ověřte informace, které poskytujete!!

Slevomat.cz

Dobrý den, Catherine. Jak psal prodejce již výše, bohužel došlo k mylné informace. Tašku můžete vrátit a bude Vám proplaceno kompletně poštovné. Chybka mrzí i nás :-(

Zuzana Šárová

Dobrý den, v popisu sice máte uvedeno, že hlavní kapsa je na zip, dokonce mi to i potvrdíte a dneska kabelku vyzvednu a čeká mě překvapení. Hlavní kapsa bez zipu… Prosím tedy o návrh jak postupovat. Nejraději bych ji vrátila, ale to mě bude poštovné stát pomalu jako celá kabelka. Opravdu skvělý obchodní tah jak prodat (bohužel jenom jednou a naposled). Jsem vážně zklamaná a NEDOPORUČUJI nikomu nákup na tomto e-shopu.

Pavla - K Sporting s.r.o.

Dobrý den,
vzhledem k tomu, že Vám byla podána omylem mylná informace, tak pokud Vám zaslaná taška nevyhovuje, je možné ji zaslat zpět. Na doklad připište Vaše číslo účtu, na které by Vám byla vrácena kupní cena tašky včetně nákladů spojených s vrácením zásilky. Za chybnou (nikoliv úmyslnou) informaci se omlouváme.

Zuzana Šárová

Jen jsem to chtěla výslovně potvrdit, protože v recenzi se píše, že jediný problém je, že hlavní kapsa nemá zip, tak to je trochu zmatené.

Zuzana Šárová

Malemba.

Pavla - K Sporting s.r.o.

Hlavní kapsa je uzavíratelná na zip, což je uvedeno i v popisu tašky.
Hezký den

Zuzana Šárová

Dobrý den, v recenzi na Heurece je uvedeno, že hlavní kapsa nemá zip. Je tedy zip na hlavní kapse nebo ne? děkuji

Pavla - K Sporting s.r.o.

Dobrý den,
nevíme přesně, který typ tašky máte na mysli – popis jednotlivých typů je v prezentaci akce, popř. je nutné sdělit, o který konkrétní typ se Vám jedná.

March

Dobrý den, prosím, je zásilkovna k dodání kabelky LOAP v Pardubicích, příp. kde? Děkuji

Pavla - K Sporting s.r.o.

Dobrý den,
zboží si můžete nechat zaslat na ZÁSILKOVNU do Pardubic na ul. Jindřišská 1620 nebo na ul. Sladkovského 505. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru