Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kvalitní spací pytle na kempování pro celou rodinu

4,7 / 5 K Sporting s.r.o. (2 pobočky) Slaný  (mapa) 129 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Stanislava Válková

dobrý den, chtěla bych spácáky vrátit, jak mám postupovat? děkuji za zprávu
 S.V.

Pavla - K Sporting s.r.o.

Dobrý den,
v případě nevyhovujícího zboží nám objednané zboží zašlete zpět na naši adresu: K-Sporting s.r.o. – Pražská 82, 440 01 Louny a do zásilky napište Váš požadavek. V případě požadavku na vrácení peněz připište číslo Vašeho účtu, na který si přejete vrátit kupní cenu. Po přijetí vrácené zásilky Vám bude objednávka stornována a vrácena kupní cena. Hezký den

Radka

Dobrý den,

chci se zeptat, jestli ve spacáku pro dospělé nebude v létě moc horko?

Děkuji..

Pavla - K Sporting s.r.o.

Dobrý den,
jedná se o celoroční spacáky s termoizolační náplní, vzhledem k použitému materiálu by jste se spacákem měla být spokojená i v letních měsících.
Hezký den

Lucie

není pravda, že jsou stejné – máme doma ,,černý,, a je spíše tmavě modrý a ještě k tomu na první pohled celý v jedné barvě, ta část co má být světlejší je pouze trochu jiná látka takže to ani není vidět

Tomáš Vojta

Dobry den dnes mi pytle byly doručeny. Vůbec nejsou dle vyobrazení!!!!
Kde mohu reklamovat?

Pavla - K Sporting s.r.o.

Dobrý den,
odesíláme přesně to zboží, které je zakoupeno na slevomatu na základě ověření kódů kupónů zadaných v objednávce. Samozřejmě pokud Vám zboží nevyhovuje, je možné ho zaslat zpět do 14 dnů na naši adresu, která je uvedena na dokladu s požadavkem na vrácení peněz.

K Sporting s.r.o.

Dobrý den,
vnitřní materiál spacáků je z příjemného mikrovlákna 210T s termoizolační výplní (Nylon Durafolio Rip).
Hezký den

Týna

Dobrý den,
chci se zeptat jaký je materiál uvnitř spacáků? Mám doma spacák a uvnitř je něco jako šusťák a je to dost nepříjemné, dříve se uvnitř dělaly spacáky látkové, jak je to u Vás?

Předem děkuji za odpověď.

Val Fortik

Dobrý den, mám dotaz ohledně „Spací pytel LOAP Wave“, v kalkulaci ceny je pojmenován jako „Dětský spací pytel Loap Wave“. Tedy můj dotaz je zda je to spacák dětský, nebo pro dospělé?
Děkuji Fořtík

K Sporting s.r.o.

Dobrý den,
spacáky Loap WAWE jsou dospělé. Údaje včetně rozměrů jsou uvedeny u jednotlivých typů v prezentaci akce. Dětské spacáky jsou pouze LOAP BASE kid.
Hezký den

Monika

Dobrý den, na internetu jsem našla, že spacák se vyrábí v pravé a levé variantě. Lze při objednávce u vás zvolit variantu zapinaní? Děkuji za odpověď.

K Sporting s.r.o.

Dobrý den,
pokud si přejete zaslat spacák v konkrétní levé či pravé variantě zapínání, je nutné tento požadavek uvést do poznámky v objednávce při uplatňování kupónu.
Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru