Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

699 Kč za diagnostiku celého organismu přístrojem DIACOM v hodnotě 1800 Kč. Přijďte na kloub svým obtížím či darujte zdraví jako dárek.

2,5 / 5 Kosmetika - Vali Praha - Nové Město  (mapa) 40 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Hanka K.

Dobrý den, děkuji za odpověď, ale stále nerozumím tomu, jakým způsobem aplikujete konkrétní frekvenci odpovídající danému orgánu, aniž byste ovlivnil orgány okolní, mohl byste fungování přístroje prosím tedy nějak přiblížit? Stále se trochu bojím, aby mi vaše metoda nerozházela a i s ohledem na můj stav jsem poněkud obezřetná. Přístroj je tedy schopen rozeznat konkrétní problém? Tedy zda se jedná o bakterie, viry, atd? Nebo pouze, zda je někde nějaký problém. Díky za trpělivost.

Studio Dalliente

Dobrý večer,
po konzultaci s naším odborníkem znovu uvádím,že diagnostiku můžete podstoupit i v těhotenství, konečné rozhodnutí je na Vás.
Fungování přístroje je natolik složité,že je nelze laikovy vysvětlit, pouze uvádím,že jde o metodu nízkofrekvenčního působení, kde každý orgán má svoji frekvenci a tak přístroj dokáže rozpoznat a určit konkrétní problém.

Hanka K.

Dobrý den, měla bych pár dotazů:

  1. můžu vyšetření podstoupit i v těhotenství?

  1. v naší rodině je dědičné trochu nestandardní uspořádání orgánů (žaludek níže, atd…). Pokud to chápu správně, každý orgán má svoji specifickou frekvenci vibrací. Nehrozí tedy že budete působit na místo, kde mají ostatní jeden orgán a přitom zde bude u mě už něco jiného? Nemůže mi tato metoda ublížít?

  1. Píšete, že měříte i radikály a přítomnost bakterií. Bakterie jsou prý normálně i ve střevě, kde nám pomáhají trávit (ty dobré), podobně radikály se běžně v našem těle vytváří. Je tedy nastavena nějaká hranice, kdy jsou naměřené hladiny normální?


Děkuji za odpovědi :)
Studio Dalliente

Dobrý den p.Hanko,
vyšetření můžete podstoupit i v těhotenství.
Při vyšetření se nepůsobí na místo, kde se má příslušný orgán nacházet,ale přímo na orgán i když se nachází na jiném místě,takže vám tato metoda nemůže ublížit a co se týká posledního dotazu tak samozřejmě máme ve střevech potřebné bakterie ale tady lze zjistit ty škodlivé bakterie,viry a perazity, jako např. škrkavky, různé plísně a podobně.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru