Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

629 Kč za kvalitní pánskou košili SmartMen. Na výběr styl business nebo casual, prvotřídní materiály a sleva 40 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
SmartMen.cz

Dobrý den, paní Glučová,
děkujeme za dotaz. Ano, košile je potřeba po usušení vyžehlit. Košile, které jsou aktuálně v nabídce obchodu jsou s úpravou látky pro snadné žehlení. Pro pohodlnější žehlení doporučujeme košile pár minut předem navlhčit a při žehlení napařovat. Nebojte se poškození látky. Bavlna je velmi odolná látka co do teploty žehlení a páry.

Hana Glučová

Dobrý den
můžete mi prosím sdělit jestli se tyto košile musí žehlit.
Děkuji za odpověď.

Ester Davidová

Dobrý den, ráda bych se dotázala, zda je možné dražší kuom využít poté i na levnější variantu? Ráda bych dala kupón jako dárek – ale je možné, že se zalíbí levnější varianta. Až bude nabídka odstraněna, kde se obdarovaný dozví, jakou košili si má vybrat, kde bude uveden link? Děkuji.

SmartMen.cz

Vážená paní Davidová,
děkujeme za Vaše dotazy, které jsou zajímavé i pro ostatní zákazníky.
Dražší kupón lze využít i na levnější variantu, bohužel nelze finančně kompenzovat.
Jakmile skončí akce na Slevomatu, tak na eshopu www.smartmen.cz bude v levém sloupci zpřístupněna kategorie „SLEVOMAT“, kde budou sděleny veškeré informace k uplatnění kupónu a přehled všech košil v akci. Z této stránky si držitel kupónu přímo uskuteční objednávku.
V případě, že konkrétní velikost a střih bude vyprodán, tak kupón lze uplatnit na jakoukoli košili z nabídky bez doplatku. Bude rovněž sděleno na této stránce.

Tomas Ruzicka

Dobry den.


pred casem jsem si u Vas objednal kosili (causal, modra kostka). Velmi dobre sedi a hlavne, latka je nemackava a pritom prijemna na noseni. 


jen tak dale!


SmartMen.cz

Dobrý den, pane Růžičko,
jsme rádi, že jste spokojen s dřívějším nákupem. Připomínáme, že v této akci je v nabídce Fialová kostka se slevou 40 %! Při objednání kravaty je poštovné zdarma.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru