Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3 dny parádní dovolené v Rožnově pod Radhoštěm

4,0 / 5 Apartmány Rožnov pod Radhoštěm Rožnov pod Radhoštěm (mapa) 14 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Tauterman

Dobrý den,
chtěl jsem se podívat, jak to u vás vypadá a bohužel Vám nefunguje virtuální prohlídka. Na stránky se dívám na iPhonu a iPadu. Tady ty virtuální prohlídky fungují Brno360. Pěkný den. V. Tauterman

Mirek - Vila Hedvika

Dobrý den pane Tauterman, děkujeme Vám za Vaši zprávu, zkuste se podívat na tento odkaz: http://host.panoturist.cz/vr/Hedvika/index.html – zde by měla 3D prezentace fungovat.
O aktuální fotogalerii si můžete napsat na vilahedvika@a21.cz.

Nikol

Dobrý den,
píšete, že pobyt je možné využít pouze ve všední dny, tj. od neděle do pátku. Chtěla jsem se zepat jestli by nebylo možné využít pobyt od pátku do neděle. Konkrétní datum 26.4. –28.4. děkuji za odpověď

Mirek - Vila Hedvika

Dobrý den Nikol, děkujeme Vám za Váš dotaz, termín 26.4.-28.4. již máme plně obsazen, můžete si zítra ráno po 8.hod. zavolat na tel. 571 117 141 , 777 912 014 – zde Vám kolegyně sdělí, jestli se neuvolnila některá z dřívějších víkendových rezervací, např. z důvodu nemoci.

František Brabec

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli máte volný termín pro rodinu s dvěma dětmi od 13. 2. do 15. 2 . 2012. Měli bychom zájem. Děkuji za odpověď.

Mirek - Vila Hedvika

Dobrý den Františku, děkujeme za dotaz, termín máme ještě volný.

Váńa

Dobrý den můžete mi poslat kompletní kalkulaci za dva dospělé s polopenzí a skipasem? Váńa

Mirek - Vila Hedvika

Dobrý den pane Váňo, děkujeme za Váš dotaz, příplatek k voucheru na 3 dny a 2 noci pro dvě osoby (2190 Kč) je za polopenzi pro 2 osoby celkem 840 Kč a za skipasy pro 2 osoby celkem – jednodenní 592 Kč, dvoudenní 1020 Kč, třídenní 1395 Kč – ceny skipasů v hlavní sezóně – další termíny viz Ceník na www.skialpin.cz – a od těchto cen si odpočtěte naši slevu ve výši 25%. V případě dalších dotazů či dopřesnění detailů nás prosím neváhejte kontaktovat.

Jan Frkal

Dobry den,
jak mate volno kolem 14.2. ?
Dekuji

Mirek - Vila Hedvika

Dobrý den Jane, děkujeme za dotaz k termínu, máme volno od 12.2. do 15.2. a pak od 17.2. – tyto temíny Vám můžeme závazně potvrdit. V pondělí 11.2. si můžete zavolat na tel. 571 117 141 , 777 912 014 – zde Vám kolegyně sdělí, jestli se neuvolnila některá z dřívějších víkendových rezervací, např. z důvodu nemoci.

Soňa

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, kolik by se platilo za 5 leté dítě, aniž by mělo přistýlku, neboť náš syn nikdy na dovolené nespí sám, ale pouze s námi. Jestli by i přesto byl poplatek za dítě 390Kč. Děkuji.

Mirek - Vila Hedvika

Dobrý den Soňo, za děti se doplácí 390 Kč za celý pobyt – cena je včetně využití wellness a dítě spí na vlastním lůžku. V případě, že Vaše dítě bude spát společně s Vámi na jednom lůžku, můžeme Vám nabídnout dvoulůžkové studio a cena za celý pobyt dítěte včetně využití wellness bude 190 Kč. Při rezervaci pobytu se prosím odkažte na tuto naši komunikaci. Budeme se na Vás těšit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru