Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

19 530 Kč za elektro skútr HANSCRAFT Sport Max 1600 W AGM v bílé barvě se zadním boxem zdarma. Trendy partner pro dokonalou jízdu!

5,0 / 5 HANSCRAFT spa & wellness Praha - Háje  (mapa) 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jakub Mařík

možná nesmysl…ale nákup na splátky?třeba čtyři? díky Jakub Mařík

HANSCRAFT

Dobrý den,
nákup na splátky většinou nerealizujeme. Pokud byste měl zájem, můžeme se na to blíže podívat za součinnosti nějakého společnosti poskytující spotřebitelské úvěry. Napište mi na obchod@hanscraft.com.

Lenka

Dobrý den,
je možné používat tento skutr na silnici v provozu. Je nutné vlastnit nějaké řidičské oprávnění. V případě objednání lze na skutr dojet cca 15 km? (bude baterie nabitá). Děkuji L.Šikýřová

HANSCRAFT

Dobrý den,
ano, Sport Max je samozřejmě homologovaný na silniční provoz. Dojezd skútru je 40 km při nabité baterii, tedy 15 km vzdálenost není žádný problém.

HANSCRAFT

Dobrý den ještě jednou,
pro jízdu na Sport Maxu je potřeba klasické řidičské oprávnění na malé motorky A1 nebo osobní automobil.

Petr

Ještě jedna otázka, která by mne zajímala… Kolik stojí náhradní baterie? Děkuji.

HANSCRAFT

Dobrý den ještě jednou,
toto je zajímavá a častá otázka. Model AGM má ohromnou výhodu v tom, že baterie se skládá z několika (4 článků), které se dají separátně měnit a opravovat – samozřejmě doporučujeme zkušeného opravce, ideálně náš servis (ale nemusí to být podmínkou). Proto ve většině případů není nutnost pořizovat celou novou baterii. Oprava – nebo spíše výměna – článku se pak cenově pohybuje v řádu 2 000,–. Není nijak drastické a neřešíte to každý rok.

Petr

Dobrý den, možná bych měl o skútr zájem. Ale mám to do Prahy trochu z ruky. Jsem ze Žďáru nad Sázavou, kde máte zastoupení panem Štěpničkou. Nebylo by možné zajistit odběr u něj? Nebo alespoň jinou formu přepravy. Pokud ano, nad koupí bych vážně uvažoval. Děkuji

HANSCRAFT

Dobrý den,
předem mé odpovědi mi dovolte se omluvit za zpozdění vzniklé technickými procesy. Co se týče Sport Maxů pořízených prostřednictvím voucheru, preferujeme osobní vyzvednutí, nebo naše doručení. Mohu Vám slíbit opravdu zajímavou cenu dopravy do Žďáru. Kontaktujte mne na obchod@hanscraft.com a domluvíme se. Ještě jednou se omlouvám za zpoždění a doufám, že to nebude mít žádný efekt na Vaše vnímání Slevomatu a společnosti HANSCRAFT.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru