Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vytvořte si EXTRA VELKOU fotoknihu s šitou vazbou a uložte si rok 2014

Bontia 695 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Barbora Sedláková

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, zda by bylo možné koupit si dva poukazy na 80 stránek a vytvořit jednu knihu o 160 stránkách­. Díky

Aleš

Dobrý den, Barboro,

takový postup možný není. Jeden poukaz je vždy potřeba přiřadit k jedné knížce. Poukaz z této akce však můžete použít také k objednání knihy o rozsahu 160 stran. Doplatek za stránky navíc se vypočítá zcela automaticky během objednávkového procesu. Více informací naleznete na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/185-jak%C3%A1-je-v%C3%BDsledn%C3%A1-cena-knihy-s-rozd%C3%ADln%C3%BDm-po%C4%8Dtem-stran. Přeji Vám příjemný den.

Adam Dočkal

Dobrý den,
zaujala mne nabídka na variantu Hardcover – extra velká kniha na výšku, rozměr 245×301 mm, 40 stran. Chtěl bych se zeptat, jak je myšlen počet stran,nabídka je myšlena jako 40 listů potisknuto oboustranně (defacto 80 stran) a nebo 20 listů potisknuto oboustranně ?
 Díky

Aleš

Dobrý den, Adame,

myšlen je vždy počet stránek, nikoliv listů. Přeji Vám pěkný den.

Jana Freundová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli je použití šablon při vytváření fotoknihy zdarma, nebo je to nějak navíc zpoplatněno? Děkuji…

Martin

Dobrý den, Jano,

naše šablony jsou přístupné všem tvůrcům a jsou vždy zcela zdarma. Přeji Vám pěkný den.

Veronika

Dobrý den, kolik obsahuje nabízená knih stran, prosím?

Martin

Dobrý den, Veroniko,

v této akci nabízíme tři varianty knížek s rozsahem 40, 64 a 80 stran.
Jednotlivé varianty zobrazíte kliknutím na zelené pole s cenou produktu. Přeji Vám příjemný začátek týdne.

pavla roubínová

Dobrý den, mám u Vás již zaplacen voucher na fotoknihu z minulé nabídky, která končí 10.2. ale rada bych více stran. mohu si požadovaný počet dokoupit v této nabídce a spojit do jedné větší knihy? a pokud ano, jak postupovat a do kdy bych knihu mohla odeslat? děkuji

Aleš

Dobrý den, Pavlo,

několik poukazů sice můžete uplatnit v rámci jedné objednávky, ale stále platí, že jeden poukaz lze vždy přiřadit jen k jedné knížce (využití dvou poukazů k objednání jedné knihy dostupné není). Pokud tedy chcete využít poukaz k objednání knihy s větším počtem stran, doplatek za strany navíc se standardním způsobem automaticky vypočítá během objednávky knížky. Více informací naleznete na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/185-jak%C3%A1-je-v%C3%BDsledn%C3%A1-cena-knihy-s-rozd%C3%ADln%C3%BDm-po%C4%8Dtem-stran. Přeji Vám hezký den.

Lenka

Dobrý den, pokud objednám 2 knihy v rámci jedné objednávky, budu platit jedno poštovné. A lze udělat v jedné objednávce 2 rozdílné knihy (ne dvě stejné)? Děkuji

Martin

Dobrý den, Lenko,

ano. Pokud v rámci jedné objednávky objednáte více knížek, poštovné bude započítáno pouze jednou. Objednávané knížky samozřejmě mohou mít rozdílný obsah. Přeji Vám příjemný závěr týdne.

Lucie

Dobrý den,je možné osobní převzetí? Děkuji

Martin

Dobrý den, Lucie,

osobní převzetí možné není. Naše produkty zasíláme prostřednictvím dopravních společností. V rámci České republiky doručení trvá maximálně dva až tři pracovní dny. Přeji Vám pěkný den.

Michal

Dobrý den,

jak dlouho trvá tisk a doručení knihy od odeslání návrhu? Děkuji

Martin

Dobrý den, Michale,

na výrobu knížek si standardně vyhrazujeme 14 pracovních dnů od data přijetí platby (včetně poštovného) a dat. Většinou jsme však schopni expedovat o několik dní dříve.
Samotné doručení pak trvá cca dva až tři pracovní dny. Samozřejmě záleží na cílové lokalitě.
V případě doplňujících dotazů nás neváhejte oslovit pomocí stránky http://podpora.bontia.cz. Přeji Vám příjemný den.

Darja Řehořová

Dobrý den,

při koupi 2 knih platím jedno poštovné?

Děkuji.

Aleš

Dobrý den, Darjo,

pokud obě knížky objednáte v rámci jedné objednávky, bude skutečně potřeba uhradit pouze jedno poštovné. Přeji Vám krásný začátek týdne.

Eva

Dobrý den,
kolik se vejde do 80-ti stránkové knihy fotografií ?
Děkuji za odpověď,
 Eva

Aleš

Dobrý den, Evo,

na každou stránku knížky můžete umístit až několik desítek fotografií. V tomto ohledu tedy de facto nejste limitovaná. Nezapomeňte však, že čím více prostoru dáte jedné fotografii, tím intenzivnější požitek z ní budete mít.:) Přeji Vám pěkný den.

Karel Kroupa

Co je to za módu extra velké knihy? Tedy něco, co se nevejde do knihovny? Proč už se prakticky nedělají klasické A4?
Nejde o dotaz, jako spíše o povzdech…

Aleš

Dobrý den, Karle,

vzhledem k tomu, že se zaměřujeme na moderní obrazové publikace, snažíme se jít cestou současných designů a progresivních formátů. Pokud je pro Vás nabízená varianta nevyhovující, můžete si z naší nabídky (http://www.bontia.cz/ceny/knihy-hardcover) vybrat formát menší. Určitě se také objeví v některé z následujících akcí. Přeji Vám pěkný den.

Michal Blín

Dobrý den,
jenom se chci ujistit. V případě, že budu mít kupon na 80-ti stránkovou knihu a objednám 96-ti stránkovou bude doplatek činit 200 korun.

Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den

Michal

Martin

Dobrý den, Michale,

ano. Doplatek ve Vámi uvedeném případě bude 200 Kč. Přeji Vám příjemný den.

Magdalena

Dobrý den,
ráda bych si koupila knihu s 80 stranami. Je možné, v případě, že by se mi tam všechny fotky nevešly, v Bontia studiu změnit počet stran a doplatit cenový rozdíl?
Děkuji.

Martin

Dobrý den, Magdaleno,

ano. Více informací o doplatku za strany navíc naleznete na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/185-jak%C3%A1-je-v%C3%BDsledn%C3%A1-cena-knihy-s-rozd%C3%ADln%C3%BDm-po%C4%8Dtem-stran. Přeji Vám pěkný den.

Pepa

Do kdy je možné poukaz uplatnit?

Aleš

Dobrý den, Pepo,

poukaz je možné uplatnit do 31. března 2015. Mějte pěkný den.

Veronika

Dobrý den, omlouvám se za svůj dotaz, ale s ohledem na nadpis nabídky se ptám, zda je nutné do fotoknihy použít jen fotografie z roku 2014 či zda je možné použít i fotografie podstatně starší? Předem děkuji za odpověď.

Martin

Dobrý den, Veroniko,

do knížky samozřejmě můžete vložit jakékoliv fotografie. Záleží jen na vás. Přeji Vám pěkný den.

Jaroslav Hadaš

Chtěl bych kopii vytvořené fotoknihy v programu Album Marker, kterou mám v počítači již zpracovanou pro FotoMagica, použít pro jiného výrobce. Jak to mám provést. Děkuji.

Aleš

Dobrý den, Jaroslave,

pokud chcete objednat knížku u nás, data je třeba připravit a odeslat pouze prostřednictvím programu Bontia Studio (ke stažení je na stránce http://www.bontia.cz/vytvorit). Jiným způsobem data z naší strany zpracovat nelze. V případě doplňujících dotazů nás neváhejte oslovit pomocí stránky http://podpora.bontia.cz. Přeji Vám krásný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru