Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Poznávací letecký zájezd do Spojených arabských emirátů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Marta

Dobrý večer, je možné, aby cestovala dcera(16let) s doprovodem pouze 1 dospělé osoby(rodič) ? Děkuji

CK TopFly

Dobrý den Marto, ano takto bychom to mohli akceptovat. Budeme se na Vás těšit…;)

Milena

Dobrý den,

měla bych zájem o zájezd v termínu 18.2.- 25.2. Je možnost alespoň trochu orientačně zjistit čas odletu a návratu?

Moc děkuji

CK TopFly

Dobrý den Mileno, předběžně by se mělo z Prahy odlétat v 9:30 dopoledne. Musím Vás však ale upozornit, že se jedná o předběžné časy, které se mohou ještě změnit. Přesné časy budeme zasílat týden před plánovaným odletem. Děkuji za pochopení a přeji hezký zbytek dne

Nada K.

Dobrý den. Jsem občanka Ukrajiny (ukrajinský pas) s trvalým pobytem v ČR. Chci se zeptat zda potřebuji vízum? Dekuji.

CK TopFly

Dobrý den Naďo, občané ČR vízum nepotřebují, bohužel neznáme podmínky pro občany Ukrajiny, doporučuji se s otázkou obrátit na velvyslanectví SAE, které je ve Vídni. Bližší informace naleznete na tomto linku .: http://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/blizky_vychod/spojene_arabske_emiraty/kontaktni_cizi_urad/index.html

CK TopFly

Dobrý vecer, poznávací zájezd je rozdělen na dvě části kde strávíte první 4 noci v oblasti Sharjah a poslední 3 noci v oblasti Ras Al Khajman. Větší možnost koupání v moři je v oblasti Ras Al Khajman. Nicméně každý hotel disponuje vlastním bazeném, který je možno zdarma využívat. Těšíme se na Vás :)

R

Dobry den,
jak je to s ubytováním,to se spí každou noc v jiném hotelu?
 Děkuji

L

Dobrý den, dá se v hotelu připlatit za polopenzi?

CK TopFly

Dobrý den, polopenzi je možné přikoupit cca. za 10,– 15,–EUR/osoba/den. Těšíme se na Vás. Hezký den

Bakulka

Dobrý den, jaká je v době zájezdu v místě teplota? Bude možnost koupání v moři nebo jen v hotelovém bazénu? Pokud bych jela sama, je možné dostat na pokoj dalšího „plonkovního“ účastníka zájezdu?

CK TopFly

Dobrý den Bakulko, teploty v Dubaji jsou v termínech, které nabízímne velmi příznivé, pohybují se kolem 26stupňů, teplota moře kolem 23 stupňů. V případě, že hledáte někoho k sobě na pokoj, doporučuji zde toto vypsat a dát na sebe e-mailový kontakt. Přeji hezký zbytek dne.

CK TopFly

Dobrý den, občané české republiky mají s SAE bezvízový styk. Pro vstup do SAE vyžadován cestovní pas s minimální dobou platnosti aspoň 6 měsíců po návratu z krajiny.
Hezký den přeje tým TopFly

P

Dobrý den,
je potřeba mít nějaké zvláštní vízum nebo stačí pas popř. stačí jen občanka ??

CK TopFly

Dobrý den Rogere, lety máme nasmlouvané s leteckými společnostmi Travel service a Flight Dubaj. Upřesnění o letecké společnosti obdrží naši klienti týden před odletem spolu s komplexním odbavením a pokyny k odletu. Hezký den a těšíme se na Vás

Roger

Dobrý den,

prosím o informaci s jakou leteckou společností se letí.

Děkuji předem

Vendula Firýtová

Dobrý den, mám dotaz jak je to s koupáním. Je tam nějaká možnost v moři nebo v bazénu, je potřeba mít jednodílné plavky, nebo mohou být i dvojdílné.
Také je možnost navštívit během dne, nebo večer nějakou místní restauraci, nebo pouze hotelovou, příp. nějaké občerstvení přes den.
Děkuji za odpověď.

CK TopFly

Dobrý den Vendulo, poznávací zájezd je rozdělen na dvě části kde strávíte první 4 noci v oblasti Sharjah a poslední 3 noci v oblasti Ras Al Khajman. Větší možnost koupání v moři je v oblasti Ras Al Khajman. Nicméně každý hotel disponuje vlastním bazeném, který je možno zdarma využívat. Těšíme se na Vás :)

CK TopFly

Dobrý den, děkuji za Váš dotaz, bohužel jak je zde uvedeno počet dětí omezen, může tedy cestovat pouze 1 dítě v doprovodu 2 dospělých osob. Cesty do pouště a oázy jsou bezpečné, nemusíte mít obavy. Při odjezdu do SAE není vyžadováno žádné očkování. Přeji hezký den.

M

Dobrý den,
máte uvedeno, že zájezd je určen pro osoby nad 21let, ale dítě v doprovodu 2 dospělých lze. Jsou nějaká omezení, pokud by na zájezd jela žena s dvěmi dětmi – 10 a 17let? Jsou SAE, a zejména pak výlety do pouště a oázy bezpečné? Co očkování? Děkuji za odpověď.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru